علیک سلام دوست عزیز
3632 از نظر من فقط میزان کلاکش فرق میکنه اما خوب شاید یه مقدار قویتر باشه
در مورد اینکه 154 ص شده خودمم فکر نمیکردم این همه بشهدر ضمن پیروزی مقتدرانه والیبالیست های کشورمون رو تبریک میگم.
ایران3-0آلمان
علیک سلام دوست عزیز
3632 از نظر من فقط میزان کلاکش فرق میکنه اما خوب شاید یه مقدار قویتر باشه
در مورد اینکه 154 ص شده خودمم فکر نمیکردم این همه بشهدر ضمن پیروزی مقتدرانه والیبالیست های کشورمون رو تبریک میگم.
ایران3-0آلمان
Last edited by lionf3; 12-07-2013 at 22:54.
[/QUOTE]
دیجیکالا 2900 قیمت گذاشته ولی به نظر من اوناکه میخوان بخرن اگه یکی دو سه ماه دیگه صبر کنند 100-200 تومن اینا قیمتش پایین میاد چون هنوز کلا لبتابای بازار با دلار 3500 وارد شده وتا زمانیکه اینا فروش نره هم سنفشون نمیذاره جدید وارد کنن یا با قیمتای دلار 3150 بفروشن تا قیمتا خیلی پایین نیاد و سر اینا که با دلارای قبلی وارد شده ضرر نکنن
ایشالا پاییز با همین کانفیگ 2600-2700 اینا میشه
البته آرزو بر جوانان عیب نیست![]()
دیدی کار تو هم به اونجا کشید
نوشته کنجکاوم بدونم برا چی از elan استفاده نمیکنید![]()
Last edited by shik; 13-07-2013 at 03:55.
شما از اینجا می خوای نصب کنی؟ در ضمن دستگاه ها انگار دو مدل هستند .یک سری synaptic و بقیه Elan .پس حتما نباید درایور مربوط synaptic رو نصب کنید.من فایل Setup داخل مسیر زیر رو نصب کردم
G:\Z&Px00 driver CD\Win8\9.Touchpad
خودش synaptic شناخت وراست کلیک هم کار می کرد
زنگ بزن به ساپورت لنوو بگو اخه یه درایور می ذاری حداقل توضیح بده برا چیه!!! والا من که سر در نیاوردم.ولی خودم درایور رو از خود سایت انودیا گرفتم و مشکلی هم باهاش ندارم.شما هم بهتره همین کار رو انجام بدی.حالا هر جور راحتی
بله از اونجا Synaptic رو میخوام نصب کنم.
وقتی که Setup رو باز میکنم درایور Elan رو نصب میکنه.
آره دیگه
دمتم گرم پرچم رو بردی بالا
ایشالا راه حلش پیدا بشه
نمیدونم زد به سرم شماره customer service لنوو رو گیر بیارم زنگ بزنم بهشون جریان رو بگم.
اما آخرش احتمال زیاد یا میگن ببرین به نمایندگی های لنوو یا ببرین پیش گارانتیتون
اگرم بگم من تو ایران هستم که طرف اینجوری میشهمیگه ببخشید خدمات نمیتونیم به شما ارائه بدیم.
به جز اینا من یه مشکل دیگه هم دارم اون هم زبان انگلیسی هستش
یه چیزایی بلدیم اما خوب نه به خوبی شما
دیگه منم پی قضیه رو میگیرم تا ببینم چی میشه دیگه.
براشون پیغام خصصوصی فرستادم هر وقت بالا اومدی اونجا رو هم چک کن بینم حل میشه یا نه
فعلا اون چیزی که lenblazer گفت جواب نداد
به نظرم این کانفیگ 740 خیلی با این 735 فرقی نمی کنه. از یه طرف 740 هم DDR3 هستش که خوب اگه DDR5 بود قطعا قدرت بیشتری داشت از طرفی هم رم و سی پی یو ضعیف تری از کانفیگ 635 i7 داره. خواستم تعویض کنم بیخیال شدم.
این گلها تقدیم به دوستان و متخصصان گرامی که پیگیر مشکل راست کلیک هستن
ممنون
lenovo z500
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)