تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 457 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

محتوای مخفی: ترجمه 
    حالا که گروه ترجمه خلوت تر شده همینجا میگم فکر نمیکنم موردی داشته باشه...

در مورد اینکه گفتم چرا تاهوما خب کاملا توی عکس مشخص هست عکس بالایی از نظر من هم خوانا تره هم یه نمه به نظر تاهوما جثه بزرگتری داره کلا بی دلیل هم نیست که تاهوما از پرکاربردترین فونت های نت فارسی هست حالا اصرار هم نیست که حتما خود کمودو همچین کاری بکنه ولی اگر امکانش باشه که شما بیاید و فایل های تاهومایی رو برای دانلود بذارید تا هرکس خواست استفاده کنه خب خیلی خوبه

در مورد راست به چپ شدن که من خیلی موافق نیستم باهاش که تو گروه زیاد بحث شد روش بیشتر همین که تا حد امکان چپ به راست بودن رو با زبان فارسی سازگار کنیم مثلا پرانتز ها در انگلیسی و فارسی عکس هم هستند که این مورد رعایت نشده و مثلا درصد ها بصورت )90%( درومدن یا بعضی پیغام ها ترجمه نشده خلاصه اینکه هرموقع توانش و وقتش رو داشتید که بیشتر هم کار کنید روش بهتر و بهتر هم میشه اگرچه اصل کار انجام شده و عجله ای نیست

فقط این موردِ فونت تو ذهنم مونده بود که بپرسم که ایا شدنی هست یا خیر

البته عکسی که گذاشتید خودش درشت هست ولی بعضی جاها واقعا خوانا نیست با فونت تایمز (پیشفرض تایمز هست دیگه؟) که درهم برهمه...

ویرایش: البته تا حدودی هم درست میگید فونت پیشفرض کوچیکتره و باعث به هم ریختگی کمتری میشه حالا اصلا غیر از این 2 تا نمیشه چیز دیگه ای استفاده کرد؟ منظور از همون فونت های ویندوزی و یونیکد... چیزی که هم خوانا بودن تاهوما رو داشته باشه هم کاربردی بودن تایمز
    Last edited by M e i s a m; 06-05-2013 at 19:20.

2. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من فکر کنم با این فارسی شدن خوب و جالب بودن خود کمودو و تحریم شدن از طرف انتی های دیگه و گرون شدن انتی های دیگه باث میشه اروم اروم همه بیان سمت کمودو. البته کمودو چند رقیب هم داره که احتمال داره به سمت اونا هم کشیده بشن که رقیب اصلی کمودو زون الارم هست و بعد روبو اسکن و بعدش اتوپوست که ذقیقا مثل کمودو هم رایگان هستن و در کنار انتی متوسط فایروال خوبی دارن که روبو اسکن برعکسه انتیش خوبه و فایروالش متوسط .

4. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

من فکر کنم با این فارسی شدن خوب و جالب بودن خود کمودو و تحریم شدن از طرف انتی های دیگه و گرون شدن انتی های دیگه باث میشه اروم اروم همه بیان سمت کمودو. البته کمودو چند رقیب هم داره که احتمال داره به سمت اونا هم کشیده بشن که رقیب اصلی کمودو زون الارم هست و بعد روبو اسکن و بعدش اتوپوست که ذقیقا مثل کمودو هم رایگان هستن و در کنار انتی متوسط فایروال خوبی دارن که روبو اسکن برعکسه انتیش خوبه و فایروالش متوسط .
    بنظرم تا قانون کپی رایت اعمال نشه زیاد از اینا استقبال نمیشه

6. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

مرسی میثم،

1- در مورد فونت یه مقدار براش وقت میزارم ببینم راههای موجود چیه، با توجه به اینکه مشکلی با فونت فعلی ندارم.
    2-خودمون احتمالا میتونیم یه کارهایی بکنیم، ولی فایده ای نداره و با آپدیتهایی دریافتی همه چیز فرو میپاشه! واسه همین باید سعی کنیم هر تغییری از جانب کومودو صورت بگیره.
    3- اون مورد درصد ها و .... هم بر میگرده به راست چیدن بودن فارسی و چپ چین بودن انگلیسی و پیروش اینترفیس. اصول کار اینه که کلا محیط CIS راست چین بشه....که میترسم آزار دهنده بشه.

=====

خب حالا که بحث بازاریابی هست! منم نظر بدم، با وجود اینکه برام مهم نیست کی چی استفاده میکنه....

زون الارم-روبو اسکن-اوتپوست، مزایایی دارند، ولی هیچکدامشان رقیب کومودو نیستند. <== این حرفو من دارم میزنم، پس قبول کن.

در کشور ما همه آنتی ویرسها رایگان هستند. بنابراین اصلا نباید تفکیک قایل بشیم بین آنتی ویرسهای پولی و رایگان. تمام آنتی ها در یک کاسه قرار میگرند. رایگان&پولی<== رایگان

با این نگاه همه محصولات در یک گروه قرار میگرند. بنابراین رقیب کومودو این محصولات هستند: کسپر - نود- نورتون - بیتدفندر - اوست - اویرا

نکته: در مورد امسی سافت: من امسی سافت را رقیب کومودو نمیدونم برای اینکه در جامعه ایران که همه آنتی ها رایگان هستند این محصول پولیه، یعنی اینکه سریال برای استفادش به اندازه کافی یافت نمیشه، بنابراین امسی سافت و هر محصول مشابه دیگری که سریال و .... براش یافت نشه(گروه عظیم کاربران مبتدی نمیتونن برای یافتن سریال، عمق نت را سرچ کنن، و دنبال محصولات راحت الحلقوم تر هستند) عملا نمیتونن کاربرانی در جامعه ای مثل ایران پیدا کنند. بنابراین رقیب کومودو فقط همون 6 محصولی هستند که ذکر کردم.

محصولات دیگری هم هستند که باز رقیب کومودو نمیتونن باشند مثل AVG ، آنتی ویروس مایکروسافت ، کوییک هیل ، دکتر وب، اف سیکور- جی دیتا-کینگ سافت-مک آفی- و... پاندا را هم توی این لیست میزارم. نپرس چرا، چون من دارم میگم!

خب من که مسول تیم بازاریابی کومودو نیستم، اما اگر این سمت را داشتم، بهشون میگفتم چیکار بکنند!! بگذریم......

کومودو در یک نگاه از همه اون 6 محصولات (رقیب) برتری داره، چون رایگان بودش بالذات است.<==متوجه شدید.

در قابلیتها هم من قابلیتها را فرضا مساوی در نظر میگرم،( منظور امکاناتی هست که اون محصولات دارند؛ کومودو هم امکاناتی داره، آنتی ویروس، فایروال، کیوسک مجازی،آپدیت آفلاین، اعتبار سنجی، ابزارهای پاکسازی مجزا، سندباکس، قابلیت کلود، تحریم نیستیم، آپدیتهای روزانه بسیار کم حجم، سرویسهای متنوع آنلاین مثل انجمن پویا، سرویسهای آنلاین اسکن و بررسی فایل،و ...) <== نمیشه گفت کومودو در این قسمت نسبت به اون 6 محصول عقب هست،

اما نکته طلایی : کومودو فعلا نمیتونه از این 6 محصول خیلی جلو بزنه..... اما با یک تیر میتونه هم رده و حتی بالاتر از اون 6 محصول قرار بگیره<== موفقیت در تستها

من شرط میبندم کومودو روی تسهای AV-Test حساب ویژه ای باز میکنه..............<== البته اگر من مسول بازاریابی کومودو بودم

8. 13 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

والا حقیقتی که مشخص شده اینه که راست به چپ شدن اینترفیس نابود کننده هست و اصلا حرکت خوبی نیست فقط همین که ظواهر حفظ بشه فقط نوشته ها از راست مرتب بشند به نظرم کافی هست بلخره کمودو یک محصول انگلیسی زبانه و ویژگی هاش هم مختص اونه و از این بهتر نمیشه کاریش کرد

حالا باز شما تو ذهنت داشته باش اگر زمانی برخوردی به تنظیمات فونتی به نظرم گزینه های بهتری هم پیدا بشه...

خسته نباشید.

10. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    البته تو گروه هم بحثش فکر کنم با این حال بازم میپرسم
    نمیشه به جای اینکه کل منو ها راست چین بشه فقط عنوان ها از راست بشن؟منظورم این هست که مثلا فرضا یه جمله ای x سانت جا داره الان موقع فارسی شدن از سمت چپ پر میشه و میره تا به اخر محدوده برسه یه طوری باشه از راست اون فضاش پر بشه
    کل منو ها راست چین بشه آشغال میشه من یکی سریع سوییچ میشم انگلیسی
    فونت هم اگه عوض بشه بهتر هست تاهوما به نظر من خوبه ولی توی اون عکسی که شما گذاشتید نمیدونم چرا خوب نشده ضمنا یکم باید کوچکتر بشه
    اگه این چند تا قابلیت رو توی اینترفیس فارسی به صورت اختیاری اضفه کنن عالی هست (تغییر فونت + اندازه فونت + نوع نمایش {حالتی که الان هست حالتی که من گفتم و حالتی که کلش راست چین میشه})
    راستی علی آقا اون موردی که نصف نوشته ها برا من فارسی نشده رو باید چیکار کنم درست بشه؟ چند صفحه قبل گفتید ظاهار کسایی که موقع نصب انگلیسی نصب کردن و بعدش فارسی کردن اینجوری شده فکر کنم من هم همینجوری بودم حالا برا حلش باید چیکار کرد؟(نگو که از نو نصب کنم چون اصلا حسش نیست)
    با تشکر

12. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام...
    پس کومودو کی میخاد دست از سر این سایت ترفند... برداره؟؟؟ چرا فقط برای من گیر میده؟باید چیکار کنم که دست از سر این سایت برداره؟مگه میشه این سایت فقط برای من بلاک بشه؟دیگران که ظاهرا مشکلی نداشتن..

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام

مرسی میثم،

1- در مورد فونت یه مقدار براش وقت میزارم ببینم راههای موجود چیه، با توجه به اینکه مشکلی با فونت فعلی ندارم.
    2-خودمون احتمالا میتونیم یه کارهایی بکنیم، ولی فایده ای نداره و با آپدیتهایی دریافتی همه چیز فرو میپاشه! واسه همین باید سعی کنیم هر تغییری از جانب کومودو صورت بگیره.
    3- اون مورد درصد ها و .... هم بر میگرده به راست چیدن بودن فارسی و چپ چین بودن انگلیسی و پیروش اینترفیس. اصول کار اینه که کلا محیط CIS راست چین بشه....که میترسم آزار دهنده بشه.

=====

خب حالا که بحث بازاریابی هست! منم نظر بدم، با وجود اینکه برام مهم نیست کی چی استفاده میکنه....

زون الارم-روبو اسکن-اوتپوست، مزایایی دارند، ولی هیچکدامشان رقیب کومودو نیستند. <== این حرفو من دارم میزنم، پس قبول کن.

در کشور ما همه آنتی ویرسها رایگان هستند. بنابراین اصلا نباید تفکیک قایل بشیم بین آنتی ویرسهای پولی و رایگان. تمام آنتی ها در یک کاسه قرار میگرند. رایگان&پولی<== رایگان

با این نگاه همه محصولات در یک گروه قرار میگرند. بنابراین رقیب کومودو این محصولات هستند: کسپر - نود- نورتون - بیتدفندر - اوست - اویرا

نکته: در مورد امسی سافت: من امسی سافت را رقیب کومودو نمیدونم برای اینکه در جامعه ایران که همه آنتی ها رایگان هستند این محصول پولیه، یعنی اینکه سریال برای استفادش به اندازه کافی یافت نمیشه، بنابراین امسی سافت و هر محصول مشابه دیگری که سریال و .... براش یافت نشه(گروه عظیم کاربران مبتدی نمیتونن برای یافتن سریال، عمق نت را سرچ کنن، و دنبال محصولات راحت الحلقوم تر هستند) عملا نمیتونن کاربرانی در جامعه ای مثل ایران پیدا کنند. بنابراین رقیب کومودو فقط همون 6 محصولی هستند که ذکر کردم.

محصولات دیگری هم هستند که باز رقیب کومودو نمیتونن باشند مثل AVG ، آنتی ویروس مایکروسافت ، کوییک هیل ، دکتر وب، اف سیکور- جی دیتا-کینگ سافت-مک آفی- و... پاندا را هم توی این لیست میزارم. نپرس چرا، چون من دارم میگم!

خب من که مسول تیم بازاریابی کومودو نیستم، اما اگر این سمت را داشتم، بهشون میگفتم چیکار بکنند!! بگذریم......

کومودو در یک نگاه از همه اون 6 محصولات (رقیب) برتری داره، چون رایگان بودش بالذات است.<==متوجه شدید.

در قابلیتها هم من قابلیتها را فرضا مساوی در نظر میگرم،( منظور امکاناتی هست که اون محصولات دارند؛ کومودو هم امکاناتی داره، آنتی ویروس، فایروال، کیوسک مجازی،آپدیت آفلاین، اعتبار سنجی، ابزارهای پاکسازی مجزا، سندباکس، قابلیت کلود، تحریم نیستیم، آپدیتهای روزانه بسیار کم حجم، سرویسهای متنوع آنلاین مثل انجمن پویا، سرویسهای آنلاین اسکن و بررسی فایل،و ...) <== نمیشه گفت کومودو در این قسمت نسبت به اون 6 محصول عقب هست،

اما نکته طلایی : کومودو فعلا نمیتونه از این 6 محصول خیلی جلو بزنه..... اما با یک تیر میتونه هم رده و حتی بالاتر از اون 6 محصول قرار بگیره<== موفقیت در تستها

من شرط میبندم کومودو روی تسهای AV-Test حساب ویژه ای باز میکنه..............<== البته اگر من مسول بازاریابی کومودو بودم
    دیدگاهتون خیلی یکطرفه هستا . بیشتر کاربران مبتدی هستن و دنبال چیزی میگردن که در کنار راحتی استفاده از اون بتونن بهش کاملا اطمینان کنن و امنیت سیستمشونو به طور کامل به اون بسپورن . همشون وقت ندارن یا اینکه متخصص حرفه ای کومودو نیستن که. بعدشم آنتی که رو هر سیستم به یه شکل عمل میکنه (یه سیستم رو کند میکنه ، یکی رو کلا از کار می اندازه و .... ) نمی تونه بازار رو در دست خودش بگیره. البته بنده منکر قابلیت های اون نیستم و منظورم اینه که با توجه به معایبی که داره هنوز از آنتی های دیگه عقب تره ، همون طور که در تست ها مشخصه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    من یه آنتی ویروس خوب می خوام(رایگان)
    گویا این کومودو خیلی تعریفیه!
    من کدوم یک از محصولاتش رو دانلود کنم؟
    در کنارش آنتی ویروس دیگه ای نیاز هست یا نه؟(مثل نود ، نورتون ، ...)
    سپاس
    هیچ کس جوابی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    شما comodo internet security رو دانلود کنید
    شامل آنتی ویروس و فایروال قدرتمندی میباشد و امنیتی بسیار بالا براتون تامین میکنه
    به مکمل هم نیازی نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •