تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 279 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezakf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا لطفا ما رو راهنمایی کنید
    من k750 رو تبدیل کردم به w800 هم main هم fs
    حالا وقتی میخوام با far کار کنم تا میخام وارد fs یا flash بشم گوشی روشن میشه
    (رجیستر دستی cid49 ,red)
    ضمنا usb flash رو هم نصب کردم
    فقط زودتر ممنون
    براي استفاده از Far و روشن نشدن گوشي ابتدا بايد با Phone xs فايل فلش مربوط به گوشيتون
    ( K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn)رو روي گوشي فلش كنين و بعد از خارج شدن از برنامه ديگه موقع استفاده از Far گوشيتون روشن نميشه و ميتونين تغييراتو انجام بدين .

البته به اون فريم ورگوشيتون توجه كنيد (R1CA021 )
    Last edited by rezakf; 11-05-2007 at 23:38.

در آغاز فعالیت daniyal-0131's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببخشید من w810i دارم چندی پیش گوشیم تو دستم بود که یهو دیم 3 تا sms پشت سر هم ارسال شد !!!!
    آیا گوشی منو کسی هک کرده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

14

دوستان سلام و خسته نباشید من یک سوال از بزرگان داشتم، گوشی بنده k750i است میخواستم بهw800 تبدیل کنم آموزش آنرا هم کامل خواندم زمانیکه با فار میخواهم به داخل main یا fs شوم ارور اسکریپت میدهد گویا مشکل از cid است، حال سوال اینجاست
    1.من می خواهم اولا از cid و... گوشی مطلع شوم که بعدا مشکلی نیاید میترسم با داوینچی وصل شوم اطلاعات بگیرم، چطور قطع شوم که گوشی روشن و مشکلی پیش نیاید؟
    2.ورژن R1CA021 است ولی نمیدانم چرا داخل اف اس و مین نرفت؟ و با چه نرمافزاری فار یا ایکس اس؟ میتوانم بدون خطر این کار را انجام دهم اگر ممکن است آنهایی که مشکل من را میدانند یا تجربه آن را داشتند کمکم کنند.
    لطفا با جزئیات بیشتر یک دنیا ممنونم از اساتیدم
    بزرگان این تاپیک کجائید لطفا جواب کاملی به این سوالات بدهید

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام يك سوال از حرفه اي هاي far managerسياوش جان تو pdf گفتند كه براي اتصال گوشي به كامپيوتر با farmanager بايد دستمان را روي كليد c نگه داريم فقط ميشه بگين كدوم كليد مال كيبرد يا خود گوشي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کلید c روی گوشی... سمت راست جویستیک

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشید من w810i دارم چندی پیش گوشیم تو دستم بود که یهو دیم 3 تا sms پشت سر هم ارسال شد !!!!
    آیا گوشی منو کسی هک کرده ؟
    نه هك كردن از طريق بلوتوس هستش اونم هميشه جواب نميده شما بلوتوس خاموش باشه مشكلي پيش نميادش ولي پيش مياد كه اس ام اس ها با هم بمونه يهو با هم بيادش. يا كسي شمارت رو داره از تو سايتهاي ارسال اس ام اس پشت سر هم برات ميفرسته اذيتت كنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام يك سوال از حرفه اي هاي far managerسياوش جان تو pdf گفتند كه براي اتصال گوشي به كامپيوتر با farmanager بايد دستمان را روي كليد c نگه داريم فقط ميشه بگين كدوم كليد مال كيبرد يا خود گوشي
    شما كليد C گوشي رو نگه ميداري و كابل رو وصل ميكني بعد ازت ميخوا USB FLASH رو نصب كني ولي دكه C بايد نگه داري تا بياره بعدش تعريف ميكني از كجا بخونه بريزه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شما كليد C گوشي رو نگه ميداري و كابل رو وصل ميكني بعد ازت ميخوا USB FLASH رو نصب كني ولي دكه C بايد نگه داري تا بياره بعدش تعريف ميكني از كجا بخونه بريزه

داره خودمونی میشه Siavash_BCS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Abodan

پيش فرض كمك

سلام
    من ميخواهم imei سوني اريكسون را بدون باكس تغيير بدم لطفا اگر كسي نرم افزار خاصي سراغ داره
    راهنمايي كنه.
    با تشكر سياووش

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

بابا يكي بگه من وقتي كابل را همراه با نگه داشتن دكمه ي c روي خود گوشي فشار ميدم فلش را ميخواد شناسايي كنه من هم چيزي را نمي زنم وقتي far manager به 100 درصد رسيد error مي ده يكي جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •