تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 720 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

اي به خشکي شانس ..پولي در بساط نيست.. دوستاني که ميان اينجا ممنون ميشم منو راهنمايي کن ميخواستم ببينيم اين v20 در سطحي با تلويزيون هايي مثل sony 710 or samsung 6960 or lg8500 or lg 650 or samsung 695 داره؟؟
    ايا ارزش اين همه هزينه رو داره؟؟؟
    کجا ميشه بدون گارانتيشو ارزشون گير اورد مدل تينر دارشو..؟؟؟
    يعني اين همه تيليوزيون کار درسته که همه دارن واسش دست و پا ميشکنن؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بهترین تلویزیون در سال 2010 معرفی شده و بهترین کیفیت تصویر را دارد
    محل خرید بدون گارانتی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از MAPNAZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

من ييرجند زندگي ميکنم ..ماشاالله اينقده هزينه کرايه حمل ميگيره که برم از همين نمايندگي اينجا بخرم از اخرش يه چيزيم برام ميمونه...

5. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام. مي خواستم بدونم كيفيت تلويزيون داخل با تيونر ديجيتال تو اين تلويزيون خوب هست يا نه؟
    اگر كسي تجربه ديدن تلويزيون داخل با تيونر ديجيتال رو با samsung c6960 هم داره خيلي ممنون ميشم يه مقايسه اي از لحاظ كيفيت تصوير بين اين دو تا بكنه.

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شماها صداي وز وز از v20تون نميشنويد؟ تو اينترنت زياد نوشتند از اين مشكل! از فنش هست يا از خود پنله؟ چون من در مورد پلاسماهاي الجي هم همچين چيزي رو تو اينترنت خوندم!

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به نظر دوستان با یه جمع بندی کلی برای خرید TV برای منزل برای دیدن TV از رو سورس م*ا*ه*و*ا*ر*ه و دیدن فیلم HD و DVD و گاهی هم گیم V20 به نسبت تلویزیونهای LG-LED8500 ,SAMSUNG C6900 , SHARP LE820M ,SONY EX710 تو چه رتبه ای قرار میگیره و اگه گزینه دیگه ای هم پیشنهاد دارین لطفا معرفی کنین و یه رتبه بندی بکنین و اینو هم در نظر بگیرین خرید از بانه انجام بشه - دیگه فرصت کمه - خواهشا زودتر

9. این کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز اصلا شک نکن که V20 بهترینه . از تو اون لیستی هم که نوشتی فقط 8500 الجی میتونه با V20 رقابت کنه و البته بازنده رقابت هست .
    یه چیزی هم بگم و اون اینکه یه سری از دوستان که نگران مصرف برق این تی وی هستن : من قبل از خرید این تی وی یه لامپی 21 اینچ با مصرف برق پائین داشتم ولی از زمانی که این تی وی رو خریدم (دقیقا 6 ماهه) حتی یه افزایش کوچولو هم تو قبض برقم ندیدم . اینم بگم که حد اقل تلویزیون روزی 10 ساعت روشنه .
    سپاس

11. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام به نظر دوستان با یه جمع بندی کلی برای خرید TV برای منزل برای دیدن TV از رو سورس م*ا*ه*و*ا*ر*ه و دیدن فیلم HD و DVD و گاهی هم گیم V20 به نسبت تلویزیونهای LG-LED8500 ,SAMSUNG C6900 , SHARP LE820M ,SONY EX710 تو چه رتبه ای قرار میگیره و اگه گزینه دیگه ای هم پیشنهاد دارین لطفا معرفی کنین و یه رتبه بندی بکنین و اینو هم در نظر بگیرین خرید از بانه انجام بشه - دیگه فرصت کمه - خواهشا زودتر
    V20 واقعا تلویزیون ماهیه. من خودم V20 ندارم ولی تو فروشگاهها زیاد دیده ام. تصویرش در مقایسه با همه LEDها و LCDها بهتره. نکته خیلی مهم V20 اینه که مشکل زاویه دید نداره و از هر طرف که نگاه کنی تصویر عالیه. تو فکر رتبه بندی نباش. با خیال راحت برو V20 بخر.

13. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

شماها صداي وز وز از v20تون نميشنويد؟ تو اينترنت زياد نوشتند از اين مشكل! از فنش هست يا از خود پنله؟ چون من در مورد پلاسماهاي الجي هم همچين چيزي رو تو اينترنت خوندم!
    من تو فروشگاهها یه تستی روی صدای فنش کردم.صدایی نداشت فقط وقتی گوشم رو چسبوندم پشت تلویزیون یه صدایی می داد ولی خیلی خیلی کم بود. به نظر من مشکلی به حساب نمی یاد و محسوس نیست. البته انگار بعضیهاشون فن ندارند و کاملا بی صدان.

15. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز اصلا شک نکن که V20 بهترینه . از تو اون لیستی هم که نوشتی فقط 8500 الجی میتونه با V20 رقابت کنه و البته بازنده رقابت هست .
    یه چیزی هم بگم و اون اینکه یه سری از دوستان که نگران مصرف برق این تی وی هستن : من قبل از خرید این تی وی یه لامپی 21 اینچ با مصرف برق پائین داشتم ولی از زمانی که این تی وی رو خریدم (دقیقا 6 ماهه) حتی یه افزایش کوچولو هم تو قبض برقم ندیدم . اینم بگم که حد اقل تلویزیون روزی 10 ساعت روشنه .
    سپاس

سلام به نظر دوستان با یه جمع بندی کلی برای خرید TV برای منزل برای دیدن TV از رو سورس م*ا*ه*و*ا*ر*ه و دیدن فیلم HD و DVD و گاهی هم گیم V20 به نسبت تلویزیونهای LG-LED8500 ,SAMSUNG C6900 , SHARP LE820M ,SONY EX710 تو چه رتبه ای قرار میگیره و اگه گزینه دیگه ای هم پیشنهاد دارین لطفا معرفی کنین و یه رتبه بندی بکنین و اینو هم در نظر بگیرین خرید از بانه انجام بشه - دیگه فرصت کمه - خواهشا زودتر کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by khansalar; 20-02-2011 at 17:21. دليل: ناقص بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •