منظورت از مردک آربلوائه لابد؟
قشنگ 2-3 ثانیه فرصت داشت که به قول شما بعد از اینکه آربلوا رو دید جمع کنه پاشو...که اتفاقا تو فیلم مشخصه وقتی ضربه رو زد فشار هم آورد روی پهلوی آربلوا.
منظورت از مردک آربلوائه لابد؟
قشنگ 2-3 ثانیه فرصت داشت که به قول شما بعد از اینکه آربلوا رو دید جمع کنه پاشو...که اتفاقا تو فیلم مشخصه وقتی ضربه رو زد فشار هم آورد روی پهلوی آربلوا.
آقا اولاً آدم میاد تو خونۀ یکی بخواد یه حرف مخالفی بزنه حتی اگه حق داشته باشه (که شما و تمام کسایی که میگن این قرمز نداشت ندارین) مودب و با احتیاط رفتار میکنه. مردک کیه؟ بنده خدا داره بازی میکنه. حالا اون نانی دید یا ندید! با کف پا با استوک رفته تو دنده هاش. همچین خطایی بالاتر از زانو مثلاً روی ران مستقیم قرمز داره حالا رو بالا تنه و با این برخورد دیگه بماند!!
خطای شدید دیگه عمد و غیر عمد و اینا برنمیداره.
تبریک میگم به رئالی های عزیز.....جهنم اولترافورد رو هم به بهشت تبدیل کردیم.... تبریک تبریک.
فقط من نمیدونم بیشتر از اینکه منچستری ها ناراحت باشند طرفدار های بارسلونا ناراحتن :خخخخخخخ ادمیناشون تو فیسبوک زرت زرت دارن استاتوس بر علیه رئال میذارن
من نمیدونم چرا ملت میگن اون اخراج درست نبود؟ من که قبل از اینکه کارت قرمز رو تو دستش ببینم داشتم داور رو فحش میدادم که چرا کارت قرمز نداد؟
رافائل هند کرده میگن 5 سانت فاصله بوده پس هند نبوده! بابا قشنگ دستاشو جلوی توپ گرفته دیگه! چقد بی انصافی اخه!
حالا که گذشته....... بازم تبریک میگم![]()
پ ن پ منظور مزدک میرزائیه :|
اگه دقت کرده باشی ( که نکردی ) می بینی تا حدودی پاشو جم کرده و توپ از کنترل پاش خارج شده ولی خب چون این کار رو دیر انجام داد متاسفانه به آربلو برخورد کرد . بازم میگم از روی عکس نمیشه نظر داد . عکسی که حتی توپ هم معلوم نیس کجاس . شما فیلمشو ببین .. البته بدون تعصب
شما به پستی نقل قولش کردم توجه کن ایشون داشت با یه عکس قضاوت می کرد .. به هر حال اگه توهینی کردم به بزرگی خودتون ببخشید !
گیریم نصیر زاده نظراتش غیر کارشناسانه بود .. شما فقط 1 روز صبر کن معلوم میشه اخراج به حق بود یا نبود !!!
پاشو جمع نکرد...بدن آربلوا باعث شد پاش بره عقب! خطا به این شدت در قسمتهای حیاتی بدن فقط اخراج داره. چه 1 ثانیه دیده داره چیکار می کنه...چه 1 دقیقه.
حالا شما که انقدر با مزه ای و کارشناس داوری هم هستی...رافائل قشنگ جایی که عمرا نمی تونست با سر بزنه....توپو از رو خط با دست در آورد به چشمت نیومد؟ یا دقت نکردی؟!
دوستان رئالی بازم متاسفم وسط نظرات کارشناسانتون پریدم .. ببخشید
ولی این چیه ؟!
The Madrid coach does not think his side deserved to win their Champions League match this evening, and claimed that the Red Devils were superior during the game
حرف های the special one ــتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم عکس رو گذاشته که اشاره به اون صحنه باشه و گر نه هممون بازی رو پخش زنده دیدیم.
شما یا طرفدار منچستری که اینقدر ناراحتی که خوب حذف شدن در روزی که تیم آدم خوب بازی کرده واقعاً دردناکه و ناراحتی هم داره یا طرفدار اون تیمای مشخص دیگه که من در این مورد حرفی ندارم یا کلاً از رئال بدت میاد که میگم سلیقت بده
ولی کنار من آدمی نشسته بود که طرفدار سینه چاک منچستر بود و زیر 30 سال هم نیست. اونم تو همون صحنۀ اول (وقتی نانی روی زمین بود) میدونست اخراج میشه.
اگه به مدت کافی فوتبال دیده باشی تعداد زیادی مثال اینطوری یادت میاد. شک نکن که این حجرکت قرمز مستقیم داشت. من مثال یادم میاد ولی نمیخوام اسم اون آدم ها رو اینجا بیارم.
خوب که چی؟ داره از اون تیم و بازی خوبش تعریف میکنه. چون آخر بازی بدفرم فشار آوردن و چندین موقعیت گل عالی داشتن.
ارتباطی به داوری نداره.
Last edited by powerslave; 06-03-2013 at 02:32.
عزیز یه جوری میگی توپ رو از رو خط درآورد هر کی ندونه فک میکنه شیرجه زده توپو گرفته ( مثل سوارز )
توپ به بازوی رافائل برخورد کرد و به نظرم فاصله خیلی کم بود که بخوایم بگیم رافائل اینکارو کرد . به نظرم رافائل فقط با کمک دو تا دستش پرید ( البته مطمئنا تا صبح هم اگه این حرف ها زده بشه نه نظر من عوض میشه نه نظر شما ولی نظر من اینه ) .
پنالتی هم حتما نبود دیگه . نــه ؟!
من طرفدار یونایتد هستم وگرنه چرا باید این حرف ها رو بزنم ...
به هر حال نه من کارشناس داوری هستم نه شما ( نیستید دیگه ؟!) .. 1 روز صبر کنید معلوم میشه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)