تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 396 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها من زدم بازیو رو دانلود احتمالا تا فردا تموم بشه .کریر مود چطور شده راستی یکی ببینه دلپیرو تو فیفا 13 هست یا نه مرسی ؟

داره خودمونی میشه Amir-Ho3ein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Barcelon

پيش فرض

شما نسخه 12 زبانه رو با این کرک جدید تست کردین؟
    والا من تازه دارم نسخه انگلیسیشا دانلود میکنم(تک زبانه)
    میخوام بدونم مشکلی در خارج کردن بازی از حالت زیپ نداشته باشه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب بعد از فقط یه بازی فهمیدم که دیگه فیفا چه بازی ای شده .

فقط میتونم معرکه شده!!! اصلا فکرش رو نمیکردم امسال اینقدر بازی قشنگ بشه . اصلا انگار داری یه فوتبال واقعی رو میبینی . برعکس 12 که به خاطر باگهاش و جدید بودن سیستمش کمی مشکل داشت اما این یکی واقعا معرکه شده .

پاس کاری ها عالی . برخوردها عالی . کار با توپ کلا عالی شده . حرکات طبیعی تر .
    یه چیزی که از همین اول دیدم این بود که واقعا هوش مصنوعی بهتر شده . چه تیم خودی و چه تیم حریف . و همچنین واقعا جلوی این هوش مصنوعی دفاع دیوانه واری باید داشته باشی تا گل نخوری . دفاع واقعا سخت شده . در واقع حمله حریف قوی تر شده . واقعا که تیمی مثل رئال مثل رئال بازی میکنه . بارسا مثل بارسا . واقعا این تغییرات منو گرفت .
    حمله هم سخت تر شده . چون دفاع حریف بهتر شده . ولی واقعا چیزی که به شدت منو گرفت پاس کاری ها بود که خیلی خوب شده . واقعی تر از این پاس کاری ندیده بودم . همه اینا با تنها یک بازی مقابل مشاهده است . precise dribbling هم عالی شده . جوری که دیگه صرفا بدرد نخور نیست و میشه باهاش کارای جالبی کرد .
    فقط نمیدونم این complete dribbling کجاست . یا first touch چجوریه . اگه کسی میدونه خواهشا بگه .

در ضمن بچه هایی که قبلا ارجینال داشتن و این نسخه رو کرکی میگیرن اریجینشون رو بایستی پاک کنن . در واقع نمیتونین دیگه هم 12 رو بازی کنین هم 13 رو . که البته من عمرا دیگه برگردم 12 رو بازی کنم با اینکه ارجینال بود . شاید صبر کنم تا بهمن ماه بعد CD key بگیرم .

4. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی از yasdl بازی رو گرفته؟
    مشکلی نداشته؟
    نسخه ریلودد رو دارم میگیرم.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها من زدم بازیو رو دانلود احتمالا تا فردا تموم بشه .کریر مود چطور شده راستی یکی ببینه دلپیرو تو فیفا 13 هست یا نه مرسی ؟
    اگر لیگ استرالیا رو مثل سالهای قبل داشته باشه بازی بله دل پیرو هم خواهد بود.( حیف که دروگبا و انلکا دیگه نیستن)!

داره خودمونی میشه mohsengolshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مگه شما ستاپ رو ندارید؟
    پس چرا هی میپرسید که این 25 مگ ناقابل رو دان کنید یا خیر؟ من تا حالا هزارتا کرک دان کردم جایگزین کردم الانم دارم با این لودر بازی میکنم! 25 مگ به امتحانش نمیارزه؟
    فوقش کرش کرد صبر میکنید تا کرک اصلی بیاد و جایگزین میکنید دیگه!
    عجیبه ها

راستی تمام نسخه ها یکی هست و هیچ فرقی با هم ندارند چه اون 6 گیگ و چه 9 گیگ (جز زبان) برای هیچ گروهی هم نیست برای EA هست!!! که گروه ها خریدند و فقط اپلودش کردند!

سایت دانلود*ها هم که گذاشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش من میخوام این نسخه 9 گیگ رو بگیرم از همین سایت .مشکلی نداره؟ کرک جواب میده روش؟؟

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

فقط نمیدونم این complete dribbling کجاست . یا first touch چجوریه . اگه کسی میدونه خواهشا بگه .
    در مورد First Touch بگم که همون ویژگی ایه که باعث میشه بازیکنا هر توپی رو راحت نتونن کنترل کنن.اگه پاس تندی به بازیکنی که نزدیکته بده کنترلش سخته براش و احتمال داره توپ رو از دست بده.همین ویژگیه که باعث شده بازی طبیعی تر بشه

Complete Dribbling هم وقتی توپ زیر پای بازیکنته و حرکت نمیکنه(مثلا کنار پرچم کرنر) با نگه داشتن دکمه ای که موقع چیپ زدن میگیرین(چون کنسول ندارم نمیدونم چه دکمه ایه) و زدن فلشهای جهت نما میتونین حرکات تکنیکی انجام بدین

9. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

در مورد First Touch بگم که همون ویژگی ایه که باعث میشه بازیکنا هر توپی رو راحت نتونن کنترل کنن.اگه پاس تندی به بازیکنی که نزدیکته بده کنترلش سخته براش و احتمال داره توپ رو از دست بده.همین ویژگیه که باعث شده بازی طبیعی تر بشه

Complete Dribbling هم وقتی توپ زیر پای بازیکنته و حرکت نمیکنه(مثلا کنار پرچم کرنر) با نگه داشتن دکمه ای که موقع چیپ زدن میگیرین(چون کنسول ندارم نمیدونم چه دکمه ایه) و زدن فلشهای جهت نما میتونین حرکات تکنیکی انجام بدین
    همین ویژگی باعث شده بهونه بدم دست رفیقام . هی میگن چرا بد استپ میکنه و فیفا 12 بهتر بود و از این حرفا !
    ...
    یه باگ دیشب دیدم وقتی که آخر بازی میشه و همه بازیکنا از زمین میرن بیرون ، سر مربی ها هنوز سر جاشون تو محوطه فنی ایستادن !

11. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

داداش من میخوام این نسخه 9 گیگ رو بگیرم از همین سایت .مشکلی نداره؟ کرک جواب میده روش؟؟
    از هر سایتی بگیری هیچ فرقی نداره از هرجایی دوست داری بگیر
    شما کدوم سایت منظورته اگر منظورت دانلود*هاست که نسخه 9 گیگی رو نزاشته من خودم از p30world گرفتم بدون کوچکترین افت سرعتی با لینک مستقیم

لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نسخه 9 گیگی رو گرفتم که فکر میکنم چند گزارشگر بیشتر (زبان های مختلف) نسبت به نسخه 6 گیگی داشته باشه

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان این سوال رو چند صفحه قبل هم پرسیدم:
    لطفا بگید دسته مدل ایکس باکسی برای پی سی وجود داره یا نه!!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •