بچه ها من زدم بازیو رو دانلود احتمالا تا فردا تموم بشه .کریر مود چطور شده راستی یکی ببینه دلپیرو تو فیفا 13 هست یا نه مرسی ؟
بچه ها من زدم بازیو رو دانلود احتمالا تا فردا تموم بشه .کریر مود چطور شده راستی یکی ببینه دلپیرو تو فیفا 13 هست یا نه مرسی ؟
والا من تازه دارم نسخه انگلیسیشا دانلود میکنم(تک زبانه)
میخوام بدونم مشکلی در خارج کردن بازی از حالت زیپ نداشته باشه
خوب بعد از فقط یه بازی فهمیدم که دیگه فیفا چه بازی ای شده .
فقط میتونم معرکه شده!!! اصلا فکرش رو نمیکردم امسال اینقدر بازی قشنگ بشه . اصلا انگار داری یه فوتبال واقعی رو میبینی . برعکس 12 که به خاطر باگهاش و جدید بودن سیستمش کمی مشکل داشت اما این یکی واقعا معرکه شده .
پاس کاری ها عالی . برخوردها عالی . کار با توپ کلا عالی شده . حرکات طبیعی تر .
یه چیزی که از همین اول دیدم این بود که واقعا هوش مصنوعی بهتر شده . چه تیم خودی و چه تیم حریف . و همچنین واقعا جلوی این هوش مصنوعی دفاع دیوانه واری باید داشته باشی تا گل نخوری . دفاع واقعا سخت شده . در واقع حمله حریف قوی تر شده . واقعا که تیمی مثل رئال مثل رئال بازی میکنه . بارسا مثل بارسا . واقعا این تغییرات منو گرفت .
حمله هم سخت تر شده . چون دفاع حریف بهتر شده . ولی واقعا چیزی که به شدت منو گرفت پاس کاری ها بود که خیلی خوب شده . واقعی تر از این پاس کاری ندیده بودم . همه اینا با تنها یک بازی مقابل مشاهده است . precise dribbling هم عالی شده . جوری که دیگه صرفا بدرد نخور نیست و میشه باهاش کارای جالبی کرد .
فقط نمیدونم این complete dribbling کجاست . یا first touch چجوریه . اگه کسی میدونه خواهشا بگه .
در ضمن بچه هایی که قبلا ارجینال داشتن و این نسخه رو کرکی میگیرن اریجینشون رو بایستی پاک کنن . در واقع نمیتونین دیگه هم 12 رو بازی کنین هم 13 رو . که البته من عمرا دیگه برگردم 12 رو بازی کنم با اینکه ارجینال بود . شاید صبر کنم تا بهمن ماه بعد CD key بگیرم .
دوستان کسی از yasdl بازی رو گرفته؟
مشکلی نداشته؟
نسخه ریلودد رو دارم میگیرم.
اگر لیگ استرالیا رو مثل سالهای قبل داشته باشه بازی بله دل پیرو هم خواهد بود.( حیف که دروگبا و انلکا دیگه نیستن)!
داداش من میخوام این نسخه 9 گیگ رو بگیرم از همین سایت .مشکلی نداره؟ کرک جواب میده روش؟؟
در مورد First Touch بگم که همون ویژگی ایه که باعث میشه بازیکنا هر توپی رو راحت نتونن کنترل کنن.اگه پاس تندی به بازیکنی که نزدیکته بده کنترلش سخته براش و احتمال داره توپ رو از دست بده.همین ویژگیه که باعث شده بازی طبیعی تر بشهفقط نمیدونم این complete dribbling کجاست . یا first touch چجوریه . اگه کسی میدونه خواهشا بگه .
Complete Dribbling هم وقتی توپ زیر پای بازیکنته و حرکت نمیکنه(مثلا کنار پرچم کرنر) با نگه داشتن دکمه ای که موقع چیپ زدن میگیرین(چون کنسول ندارم نمیدونم چه دکمه ایه) و زدن فلشهای جهت نما میتونین حرکات تکنیکی انجام بدین
همین ویژگی باعث شده بهونه بدم دست رفیقام . هی میگن چرا بد استپ میکنه و فیفا 12 بهتر بود و از این حرفا !
...
یه باگ دیشب دیدم وقتی که آخر بازی میشه و همه بازیکنا از زمین میرن بیرون ، سر مربی ها هنوز سر جاشون تو محوطه فنی ایستادن !![]()
از هر سایتی بگیری هیچ فرقی نداره از هرجایی دوست داری بگیر
شما کدوم سایت منظورته اگر منظورت دانلود*هاست که نسخه 9 گیگی رو نزاشته من خودم از p30world گرفتم بدون کوچکترین افت سرعتی با لینک مستقیم
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه 9 گیگی رو گرفتم که فکر میکنم چند گزارشگر بیشتر (زبان های مختلف) نسبت به نسخه 6 گیگی داشته باشه
دوستان این سوال رو چند صفحه قبل هم پرسیدم:
لطفا بگید دسته مدل ایکس باکسی برای پی سی وجود داره یا نه!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)