من فیلم آواتار با فرمت mkv به حجم 16 گیگ را با هارد پخش کردم از 4 حالت 3 بعدی 3 تاش فعاله که با هیچ کدوم نمیشه 3 بعدی دید. باید چکار کنم ؟
من فیلم آواتار با فرمت mkv به حجم 16 گیگ را با هارد پخش کردم از 4 حالت 3 بعدی 3 تاش فعاله که با هیچ کدوم نمیشه 3 بعدی دید. باید چکار کنم ؟
باید فیلم شما نسخه 3D باشه که در این دانلودی ها بصورت دو تصویر کنار هم هست. بعد باید از منوی 3D گزینه اول انتخاب کنید تا دو تصویر بیاد روی هم و بعد عینک بزنید و 3D ببینید.
نه تصویر کنار هم جواب میده نه بالای هم . گزینه 2D TO 3D هم هیچ تغییری ایجاد نمیکنه . میمونه گزینه اول که همیشه غیر فعاله
آیا باید تغییری تو فرمت ایجاد کنم؟ من MKV رو با کمک همین فروم به MP4 تبدیل کردم هیچ تغییری نداشت
اگر گزینه 2D TO 3D کار نمیکنه تی وی مشکل داره. جون در این حالت هر برنامه ای که پخش میشه باید 3D پخش کنه
Last edited by davood-d; 07-09-2013 at 18:37.
سلام من یه سوال داشتم من من یه led lm96000 دارم ومی خوام یه هارد اکسترنال 1ترا بخرم به نظر شما چه هاردی بخرم که برای پخش فیلمهای فول اچ در تلوزیون به هیچ مشکلی برنخوره لطفا راهنمایی بفرمائید
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه ال جی مدل 47la86000 از بانه خریدم ، مهمترین قابلیتش برام skype هست که متاسفانه ندیدم توی برنامه هاش ، خواستم ببینم کلا این مدل اسکایپ اماده یا همون skype ready نداره یا داره من ندیدمش یا اینکه باید دانلودش کنم یا بخرمش . چند بار هم توی اپ استورش رفتم یعنی اپاستور ال جی ولی متاسفانه نبود که دانلود کنم ... کلا حالا چی کار باید بکنم ... لطفا راهنمایی کنید... اگر هم پست رو توی تاپیک بی ربطی زدم لطفا دوستان راهنمایی کنید و لینک بدین ، تازه هم روی کارتنش قابلیت اسکایپ هست و هم اینکه از فروشنده که تماس گرفتم گفتش که این مدل اسکایپ ردی داره .
دوست عزیز شما لازم نبود برای این کار حتی تی وی هوشمند بخرید!!
کافی بود یدونه MINI pc Mk802,mk808B,Mk802IV
را بسته به سرعت و قدرت مورد نیازتون(از 120 تومن تا 300 تومن بخیرید تا سیستم عامل اندروید رو تی وی شما بیاد. بعد هر برنامه اعم از اسکایپ و ... را میتونید روی اندروید به راحتی نصب کنید. این روش روی هر تی وی که وروی hdmi داشته باشه قابل اجراست.(این قطعه به اندازه یه کول دیسک هستش!!)
دوست من بهترین مدلی که هم برات موندگاری داره وهم با سرعته WD my passport هستش که تو بازار الان یک ترا 230 تا 240 تومنه.
سلام دوستان
من هفته قبل یه ال جی سایز 39 اینچ مدل 39LN5420 از بانه خریدم.به قیمت 1.4تومن.
مشکل اینکه این مدل رو ، توی سایت رسمی ال جی سرچ میکنم چیزی به این نام نمی شناسه ولی توی سایت عربی (امارات متحده) میاره.
میخواستم علتش رو بدونم واینکه اگه اطلاعاتی در باره این مدل کسی داره راهنماییم بکنه.
باتشکر
سلام
آپدیت software تلوزیون چه تاثیری تو عملکردش داره؟
تلوزیون من 47lm96000 هست و ورژن نرم افزارش 4.00.20 هستش تو سایت lg us ورژن 5 نرم افزار اومده با حجم تقریبی 350mb حالا میارزه دانلودش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)