باو این کارا عاقبت خوبی نداره باید permium بگیریم!!!!!!!
باو این کارا عاقبت خوبی نداره باید permium بگیریم!!!!!!!
هییییییییی من رفتم premiumبگیرم سره ماه 100.000 میاد دستم با یه کمش میخرم بقیشم میزارم تو جیبم
![]()
مهران
تو حد اقل کمک کن چرا ارور می ده؟
تو 2 صفحه قبلیش ارورش ببین نوشتم
وقتی ترکیه و عراق و عربستان ip ایرانیارو بن کردن که ما نتونیم بریم توسروراشون ... چه خاکی باید بریزیم تو سرمون ؟؟؟؟؟؟؟ تنها امیدمان باید به جواد باشهچرا هیچ کس یه سرور درست و حسابی نمی زنه؟
اون از بازی کرفت که اون اولش که مجانی بود ترکیده بود همش قطع بود.
بعد پولی شد همش 1 هفته بازی کردیم بعد پکید.
اینم از این یکی. من دیگه دلم رو به این سرور ها خوش نمی کنم.
کسی اگه سرور خارجی با پینگ خوب پیدا کرد به من هم خبر بده.دیگه چاره ای جز جواد نیست
نزدیک ترین سروری که برای ایرانیا بود یه سرور آفریقایی بود که هیچکدم انگلیسی بلد نبودن :| منم چون از خارج اومده بودم همس دنبالم میکردن می کشتن :| تازه کلیم لگ داشت ! سرور آسیایی همدو سه تا رفتم اما پپرررررررر لگ بود
![]()
اقا قبلا این Mineshafter کار میکرد الان دیگه نمیشه حالا یه تست بزنید اینم آموزش
ابتدا به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید سپس بر روی Register در بالای صفحه سمت راست کلیک کنید سپس در OUSERNAME & DISPLAY NAME نام خود را وارد کنید و درEMAIL هم ایمیل خود را وارد کنید و در کادر های پایین رمز خود را بگذارید
بعد از ثبت نام شدن به ایمیلی که دادید برید و ایمیلی که از سایت ماین کرافت دریافت کردید رو باز کنید در اون ایمیل لینکی هست روز اون کلیک کنید تا اکانت شما فعال شود
یک بار LOG IN کنید در اکانت خود و دوباره از سایت بیاید بیرون
بعد با یک چیز پی ان یا یه چاکسکه Ip شما رو به کشور های دیگه تغییر میده بزنید چون این سایتی که میگم از Ip ایران نمیشه توش وارد شد
بعد از زدن یک چیز پی ان یا چاکس به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید ر روی Login کلیک کنید وقتی صفحه باز شد ایمیل خود را که با آن در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کرده بودید را وارد کنید رمز خود را هم وارد کنید و Enter را بزنید وقتی Login شد اسم شما به جای Login میاید روی اسم بروید و صفحه ای که باز میشه روی Setting کلیک کنید سپس روی دکمه change کلیک کنید تا صفحه ای باز شود وقتی اون صفحه باز شد اسمی که در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده بودید رو بزنید و همان رمزی که وارد کرده بودید رو هم بزنید و روی connect کلیک کنید
حالا به run رفته و دستور %APPDATA% رو تایپ کنید و در فلدر .minecraft بروید و این 1 فایل .jar را که لینکش رو در پاینن پست میزارمک دانلود کنید و در فلدر .minecraft بریزید (در فایل bin نه ) بعد آن که این فایل را ریختید این برنامه را دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس این برنامه را اجرا کنید و user و pass خود را وارد کنید و به راحتی بازی کنید
اینم یه سایت برای سرور های mineshafter هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر![]()
56.700 T پول 27 $ است!!!
اره ارشیا خوب بخر دیگه چیزی نیست که میخوای تا آخر امر Premium باشی بخر بخر![]()
تو خریدی؟؟؟
من میخرم همین روزااااعموم کریدیت کارت ویزا داره
![]()
مهران از کجا میخری؟
ارشیا چند میگیری برا ما هم بخری؟
Last edited by kingdaniyal; 16-08-2012 at 11:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)