جالبه به nod32 بیشتر از bitdefender رای دادن
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
جالبه به nod32 بیشتر از bitdefender رای دادن
نود هم انتی ویروس خوبیه چرا فکر کردی بیت بهتره؟
سلام!
یک سوال,دلیلش چیست که نود32 داخل ایران این همه طرفدار دارد؟!!!؟
نود 32 داخل virusbtn در {vb100} بهترین سابقه رو داشته و در av-comparatives جزو 10 آنتی ویروس برتر دنیا بوده!جالبه به nod32 بیشتر از bitdefender رای دادن
البته درست است کهbitdefenderدر بیشتر تست های موسسه های مختلف یا آزمایشگاه ها یا... کلا در هر جایی که آتی ویروس ها را تست میکنند در تست شناخت مخرب, همیشه رتیه های اول و دوم را داشته است ولی بازهم نباید نود 32 را دسته کم گرفت!!!
Last edited by ali.reihani; 28-11-2012 at 14:17. دليل: سوتی
دلیلش کاملا مشخص هست
ساکت . سبک . کرک و سریال راحت
قدرتش را دیگه ولش نه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده دیروز Windows 8 Pro x64 رو نصب و اکتیو کردم، بعد کلــــی برنامه ریختم روش برا آنتی ویروس هم اول Avira free antiviru 2013 رو دانلود کردم که پیغام داد هنوز به صورت رسمی با این ویندوز سازگار نیست.
بعد Comodo Antivirus Free رو دانلود کردم که نوشته بود با ویندوز هشت سازگاره ولی بعده این که نصبش کردم و ویندوز رو ریستارت کردم، دیگه بعداز لاگین کردم صفحه سیاه میشد و کاریش نمیشد کرد.
که مجبور شدم از نو ویندوز رو نصب کنم، الان برا آنتی ویروس دوستان کدومو توصیه میکنن؟
مرسی
محافظت فکر کنم تست های AV-TEST بهتر بتونه قضاوت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدرت نود هم خیلی خوبه هم از نظر شناسایی هم پاک سازی. تو نسخه 3 خیلی خوب بود و همه نود رو دوست داشتن فقط کمی از نظر قدرت پاک سازی ضعیف بود .تو نسخه 4 خیلی ضعیف شد و از فکر همه افتاد نکته(ضعیف نشد بقیه پیشرفت کردن و نود درجا زد ) .خیلی ها میگفتن به من یک انتی ویروس سبک معرفی کنید بجز نود32. بعد نسخه 5 امد که پیشرفت بزرگی کرد و قدرمند شد و نسخه 6 امد که میتونم بگم درحد خود بیت و بقیه انتی ویروس های قدرتمند شد.
جالب شد !!!نسخه 6 امد که میتونم بگم درحد خود بیت و بقیه انتی ویروس های قدرتمند شد.
ناد32 هنوز بهش امیدوارم
دیتابیس خوبی داره
باید دید در نسخه 6 چه حرفی برای گفتن داره
از دوستان کسی نظری نداره؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)