تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 602 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو رو خدا یکی به من جواب بده.....
    من هدفون انرژی سیستم مدل دی جی 410 خریدم.صداشم واقعا خوبه...اما با گوشی استفادش میکنم(نوکیا ای52)
    میخواستم ببینم اگه پلیر براش بگیرم صداش از اینم بلندتر میشه یا نه؟؟؟اگه صداش با پلیر بهترترتر بشه دوروبر 50تومن من چی بگیرم.من هفته بعد میرم مسافرت میخوام از هدفونم به نحو احسنت استفاده بکنم...وقتم کم دارک...تو رو خدا کمک
    بله دوست عزیز با پلیر بهتر میشه
    ولی حداقل باید 80 تومان هزینه کنید
    در ضمن این سوال رو باید در بخش پلیر بپرسید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون میشم اگه یه هدفون فول سایز و راحت و سبک و با کیفیت برای رپ و پاپ تا 125 تومن معرفی کنید با تشکر

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

آره...این کارو کردم... به تی وی و کامپیوتر وصل کردم صداش واقعا عالی میشه(بیسش میترکونه)...حالا پلیر چی پیشنهاد میدین؟؟؟ باشه.نهایت بودجه هم 80$

داره خودمونی میشه MufcTalk.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    هر دوی این هدفونها هم کیفیت صدای خوبی دارن و هم کیفیت میکروفونشون عالی هست و البته که mm70i ارتقا یافته مدل mm30 i هست و صدای بهتری داره ولی میکروفون هر دو یکی هست.
    پس برای ایفون همین هایی که گفتم خوب هستند؟مدل های cx چطور هستند؟میخوام صدا واضح و شفاف باشه و برای موسیقی پاپ میخوام...نمیخوام باس زیاد و جوری باشه که صدا بم بشه....

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پس برای ایفون همین هایی که گفتم خوب هستند؟مدل های cx چطور هستند؟میخوام صدا واضح و شفاف باشه و برای موسیقی پاپ میخوام...نمیخوام باس زیاد و جوری باشه که صدا بم بشه....
    بله اگه بهمراه كنترل تالك و ميكروفون با كيفيت ميخواين بايد از مدلهاي mm تهيه كنين .مدلهاي cx بيس قوي دارن .

6. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MufcTalk.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله اگه بهمراه كنترل تالك و ميكروفون با كيفيت ميخواين بايد از مدلهاي mm تهيه كنين .مدلهاي cx بيس قوي دارن .
    از اونجایی که صدای استریو و واضح و با کیفیت برام مهم هست و شفافیت صدا ( و همچنینی زیر بودن صدا)...پس مدل های mm باید خوب باشند با توجه به توضیحاتتون...مرسی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

با سلام.خسته نباشید
    نظرتون در مورد سنهایزر CX 175
    چی هست؟ از نظر بیس و شفافیت صدا؟
    بعد روی گوشی سونی اریکسون neo v که دارم کاملا درایو میشه؟
    بعد اینا کنترلر کم یا زیاد شدن صدا یا قابلیت هنذفری که با هدفون صحبت کنی نداره دیگه (کنترل تاک و ...)؟
    پ.ن : یک سوال خارج ار بحث دارم.این هدفون کیفی چیزی نداره که تو اون هدفون رو بذارم؟؟ کلا اگر نداشته باشه برای اینکه سیمش کشیده نشه و گره نخوره تو جیب چیکار باید کرد؟
    خیلی خیلی ممنونم
    Last edited by ArashMiniStar; 12-11-2012 at 22:02.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان ممنون میشم اگر اطلاعاتی در مورد این هدفون دارید در میون بگذارید.اگر هم پیشنهاد دیگری در این رنج قیمت دارید لطف کنید بنده را هم در جریان بگذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    هدست برای بازی تا 100 تومن چی مناسبه؟یعنی جزئیات صدا بیشتر مشخص باشه؟شنیدم سری سنهایزر جزئیات رو خوب نشون میده؟ممنون
    ی فیلیپس مدل 5001 نارنجی رنگ دیدم 75 تومن بود به نظرتون چطوره؟آخه هیچی راجب هدست ها نمیدونم.ی سنهایزر بود 97 تومن اگه این خوب باشه اینو میخرم!
    Last edited by shooter09; 13-11-2012 at 17:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

آقا ممنون
    مدل 500d و 600d مشاهده شد و الأن میشه در مورد اون عدد بهتر حرف زد. این هدفون ها نویز کنسلینگ هستن و فقط بدرد حذف نویز های تکرار شونده می خورن، مثلاً صدای هواپیما (البته اگر صداش ثابت باشه) و هر صدای با دورۀ تکرار شوندۀ دیگه ایی
    پس 99 درصد نویزهای تکرار شونده رو می گیره نه 99 درصد نویز؛ فکر کنم واضحه که این دو تا چه تفاوت بزرگی با هم دارن
    قبلاً ها بیشتر در مورد معیابشون صحبت شده و برای همین فکر می کنم همین صحبتم کافی هستش.

نه عزيز،به درد تمامي نويزها ميخورند.اصولا اين هدفونهاي نويزكنسلينگ مدارهاي پيچيده اي دارن و با سپيكرهايي اطراف هدفون نويزهايي به اصطلاح "مخرب" توليد ميكنن كه نويز محيط را خنثي ميكنه."نه فقط نويزهاي تكرار شونده".البته اين تكنولوژي معايبي هم داره..

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Last edited by mehrdad_joon; 13-11-2012 at 00:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •