بله دوست عزیز با پلیر بهتر میشه
ولی حداقل باید 80 تومان هزینه کنید
در ضمن این سوال رو باید در بخش پلیر بپرسید.
بله دوست عزیز با پلیر بهتر میشه
ولی حداقل باید 80 تومان هزینه کنید
در ضمن این سوال رو باید در بخش پلیر بپرسید.
ممنون میشم اگه یه هدفون فول سایز و راحت و سبک و با کیفیت برای رپ و پاپ تا 125 تومن معرفی کنید با تشکر
آره...این کارو کردم... به تی وی و کامپیوتر وصل کردم صداش واقعا عالی میشه(بیسش میترکونه)...حالا پلیر چی پیشنهاد میدین؟؟؟ باشه.نهایت بودجه هم 80$
پس برای ایفون همین هایی که گفتم خوب هستند؟مدل های cx چطور هستند؟میخوام صدا واضح و شفاف باشه و برای موسیقی پاپ میخوام...نمیخوام باس زیاد و جوری باشه که صدا بم بشه....
بله اگه بهمراه كنترل تالك و ميكروفون با كيفيت ميخواين بايد از مدلهاي mm تهيه كنين .مدلهاي cx بيس قوي دارن .
از اونجایی که صدای استریو و واضح و با کیفیت برام مهم هست و شفافیت صدا ( و همچنینی زیر بودن صدا)...پس مدل های mm باید خوب باشند با توجه به توضیحاتتون...مرسی
با سلام.خسته نباشید
نظرتون در مورد سنهایزر CX 175 چی هست؟ از نظر بیس و شفافیت صدا؟
بعد روی گوشی سونی اریکسون neo v که دارم کاملا درایو میشه؟
بعد اینا کنترلر کم یا زیاد شدن صدا یا قابلیت هنذفری که با هدفون صحبت کنی نداره دیگه (کنترل تاک و ...)؟
پ.ن : یک سوال خارج ار بحث دارم.این هدفون کیفی چیزی نداره که تو اون هدفون رو بذارم؟؟ کلا اگر نداشته باشه برای اینکه سیمش کشیده نشه و گره نخوره تو جیب چیکار باید کرد؟
خیلی خیلی ممنونم
Last edited by ArashMiniStar; 12-11-2012 at 22:02.
دوستان ممنون میشم اگر اطلاعاتی در مورد این هدفون دارید در میون بگذارید.اگر هم پیشنهاد دیگری در این رنج قیمت دارید لطف کنید بنده را هم در جریان بگذارید![]()
سلام
هدست برای بازی تا 100 تومن چی مناسبه؟یعنی جزئیات صدا بیشتر مشخص باشه؟شنیدم سری سنهایزر جزئیات رو خوب نشون میده؟ممنون
ی فیلیپس مدل 5001 نارنجی رنگ دیدم 75 تومن بود به نظرتون چطوره؟آخه هیچی راجب هدست ها نمیدونم.ی سنهایزر بود 97 تومن اگه این خوب باشه اینو میخرم!
Last edited by shooter09; 13-11-2012 at 17:59.
نه عزيز،به درد تمامي نويزها ميخورند.اصولا اين هدفونهاي نويزكنسلينگ مدارهاي پيچيده اي دارن و با سپيكرهايي اطراف هدفون نويزهايي به اصطلاح "مخرب" توليد ميكنن كه نويز محيط را خنثي ميكنه."نه فقط نويزهاي تكرار شونده".البته اين تكنولوژي معايبي هم داره..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Last edited by mehrdad_joon; 13-11-2012 at 00:17.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)