ساده ترین و بهترین جواب:
لطف کردین.خیلی ممنون.
ساده ترین و بهترین جواب:
لطف کردین.خیلی ممنون.
به نظرم بهترین چیز اینه که ریشه ای حل کنید و وسواس نداشته باشید...بگو قربون شما زنده باشید...هر چی به ذهنت اومد بگو ...وسواس نداشته باشی راحتتری..
من زن عموم تو عروسی یه نفر بهم میگفت ایشالله عروسیت منم میگفتم همچنین !یعنی برام مهم نبود که زن عموم الان واییییی چی میخاد فکرکنه...بعد دوباره گفت ایشالله عروسیت بازم گفتم همچنین خیلی ممنون...
مخلص کلامم اینه که اصلا وسواس نداشته باش...ببین وسواس پشتش اظطرابه ها! اظطراب پشتش اجتماع گریزی و کلی مشکل و ترس از جمع میاد ...
من رفتم روانشانس اتفاقا یه خانوم هم بود میگفت بزار مردم فکر کنن تو دیوانه ای چی میشه؟ دیوانه ها عاقلترن از عاقلا...
یه همسایه داریم که زنش چند ماه پیش با خانم من طرح دوستی ریخت و بعد از چند وقت متوجه شدیم که یه سری از وسایل خونه داره بی دلیل گم میشه
تا اینکه نهایتا سه تکه طلا گم شد که با کنار هم گذاشتن همه چیز به این نتیجه رسیدیم که کار همین زنه است
حالا وقتی خانمم یا خودم باهاشون صحبت میکنیم گردن نمیگیرن و اصلا خودشون رو کاملا بی گناه جلوه میدن
به نظر شما با این جور آدم ها باید چجوری رفتار کرد که بهش بگم خر خودتی؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
من نظرم اینه که بهشون نمیگفتی..بعد دوربین میزاشتی تو خونه ..طله میزاشتی براش مثلا انگشتر طلا دوربین هم مدار بسته به سمت اون انگشتر خلاصه بعد که میدزدید مدرک رو میدادید دادگاه و زندانیش میکردن..تا اینکه رضایت شما رو بگیره..
باز باید تشکر کنید.
میتونین بگین خیلی ممنون
ایشالا
وقتی بحث به گم شدنِ طلا کشیده شده
و شما هم اگر ۱۰۰٪ مطمئن هستید کارِ کی بوده
به نظرم باید موضوع رو قضایی کنید.
شاید هم با تله گزاری و مچ گیری بشه بهش فهموند (هر چند شاید کارِ صحیحی نباشه و بد تر داستان شه)
از کجا مطمئنی که کار این خانم هست؟
واقعا سعادت بزرگی هست
خیلی ممنون
انشالله
((جمله اول و دوم رو در بار اول بگید جمله سوم رو وقتی گفت قسمتت بشه))
ایشالا با هم
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)