تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 686 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید نظر شما این باشه! رایتل ور داره همون 35 تومنشم بکنه 50 تومن شما ازش تقدیر کنی ولی برای من بسیار بسیار گرونه این قیمتها !
    اتصالات عزیز من
    دوست عزیز اتصالات دوبی 1 درهم از du ارزونتره:
    1GB ماهیانه 99 درهم!
    لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون 20GB که شما میگی ماهی 449 درهم قیمتشه (372 هزار تومن!)
    لطفا" با ذکر منبع و موثق مطلب بنویسید.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1GB ماهیانه 99 درهم!
    یادم نبود اینترنت ایران ارزان ترین اینترنت منطقه هست... من که استفاده کردم انقدر پرداخت کردم ,البته نت هتل رایگان بو زیاد نیازی به نت سیم نبود مگر بیرون.
    ولی گذشته از این حرفها رایتل واقعاً دزدیه که دومی نداره...

3. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت بسته های اینترنت رایتل (بدون احتساب 8% مالیات) تا می تونه می خواد تا تموم شدن زمان انحصار فقط بسته های گران بفروشه به ملت... که سرمایه اولیه خودشو بر گردونه تو این مدت

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

1GB ماهیانه 99 درهم!
    بهر حال شما باید قیمت اینترنت رو باید نسبت به درآمد مردم اون کشور مقایسه کنید

گزینه های دیگه ای هم برای مقایسه هست مثل ف ی ل ت ر ی ن گ توی همین اتصالات اینترنت نامحدود مثلا برای نرم افزار هایی مثل what s u*p , و یا شبکه های اجتماعی مثل f acboo و غیره داریم که توی ایران هر روز فیل میشن که عملا موبایل توی ایران اصلا کاربردی بجز حرف زدن و شماره گرفتن نداره

و همچنین مقایسه دیگه ای که میشه کرد که خیلی مهمه همین کیفیت اینترنت هستش که این هم عملا توی ایران معنایی نداره و از اون بدتر هیچ نهادی پاسخگو نیست و همش ظاهریه

و ...

در کل مقایسه این دو کشور اصلا درست نیست

6. 3 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهر حال شما باید قیمت اینترنت رو باید نسبت به درآمد مردم اون کشور مقایسه کنید

گزینه های دیگه ای هم برای مقایسه هست مثل ف ی ل ت ر ی ن گ توی همین اتصالات اینترنت نامحدود مثلا برای نرم افزار هایی مثل what s u*p , و یا شبکه های اجتماعی مثل f acboo و غیره داریم که توی ایران هر روز فیل میشن که عملا موبایل توی ایران اصلا کاربردی بجز حرف زدن و شماره گرفتن نداره

و همچنین مقایسه دیگه ای که میشه کرد که خیلی مهمه همین کیفیت اینترنت هستش که این هم عملا توی ایران معنایی نداره و از اون بدتر هیچ نهادی پاسخگو نیست و همش ظاهریه

و ...

در کل مقایسه این دو کشور اصلا درست نیست
    بنده هم قصدم مقایسه قیمتها بین دو کشور نبود بلکه مقایسه قیمت بین 3G و ADSL در یک کشور بود و عرض کردم در همه کشورها قیمت 3G بخاطر نوع تکنولوژی، تجهیزات، زیرساختش، کاربردش و . . . از ADSL گرونتره که اون دوستمون اومد قیمت 3G در دوبی رو مطرح کرد که ارزونه ولی چون بنده تجربه استفادش رو داشتم و دارم اطلاع رسانی کردم. در خصوص ف یلتر ینگ هم که مطرح کردید کلا" یه مبحث دیگه هست ولی در همین حد بدونین که در دوبی کلیه امکانات صوتی برنامه ها بستست (Viber , Skype و ...)
    در کل مقایسه قیمت 3G و ADSL اصلا" درست نیست.
    3G در مقایسه با درآمد در دوبی باز هم در مقایسه با ADSLش خیلی گرونتره. چون فارغ از محدودیت ظرفیتی تکنولوژی 3G، اگه قیمتهاش گرونتر نباشه همه یه اشتراک 3G میگیرن 24 ساعته باهاش دانلود میکنن و کل شبکه میخوابه (مثل اون موقعی که همراه اول و ایرانسل GPRS نامحدود میدادن ماهی 10 تومن، یه عده علیرغم سرعت پایین تکنولوژی GPRS شروع کردن به دانلود 24 ساعته! و اپراتورها مجبور شدن محدودیت 2GB در ماه بزارن).
    لپ کلام: هر تکلنولوژی کاربرد و قیمتهای خودش رو داره. مهم اینه که با توجه به اون قیمتی که پرداخت میکنی آیا کیفیت لازم رو دریافت میکنی یا نه. در مورد رایتل صرفنظر از قیمت، با توجه به گذشت 4 سال، کیفیت (شامل پوشش، سرعت و . . .) به نظر بنده خیلی ضعیفه و اصلا" در سطح یه اپراتور موبایل سراسری مطرح نیست! اگر با این روند پیش بره و بخواد کل شهرها، روستاها و جاده ها رو پوشش بده 6 دفعه تکنولوژی اینترنت موبایل عوض شده. البته وزارت ارتباطات یه قانونی داره تصویب میکنه که بین اپراتورها رومینگ راه اندازی بشه (استفاده اشتراکی از دکل های BTS) که حتی با تصویب و اجرایی شدن چنین طرحی بازم چه کاریه که آدم رایتل بگیریه خوب از همون سیم کارت خود اپراتورها (همراه اول یا ایرانسل) که شماره اصلی جهت مکالمش هم هست استفاده میکنه.
    با تشکر
    Last edited by امین1356; 08-04-2014 at 10:53.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده هم قصدم مقایسه قیمتها بین دو کشور نبود بلکه مقایسه قیمت بین 3G و ADSL در یک کشور بود و عرض کردم در همه کشورها قیمت 3G بخاطر نوع تکنولوژی، تجهیزات، زیرساختش، کاربردش و . . . از ADSL گرونتره که اون دوستمون اومد قیمت 3G در دوبی رو مطرح کرد که ارزونه ولی چون بنده تجربه استفادش رو داشتم و دارم اطلاع رسانی کردم.
    3G در مقایسه با درآمد در دوبی باز هم در مقایسه با ADSLش خیلی گرونتره. چون فارغ از محدودیت ظرفیتی تکنولوژی 3G، اگه قیمتهاش گرونتر نباشه همه یه اشتراک 3G میگیرن 24 ساعته باهاش دانلود میکنن و کل شبکه میخوابه.
    لپ کلام: هر تکلنولوژی کاربرد و قیمتهای خودش رو داره. مهم اینه که با توجه به اون قیمتی که پرداخت میکنی آیا کیفیت لازم رو دریافت میکنی یا نه. در مورد رایتل صرفنظر از قیمت، با توجه به گذشت 4 سال، کیفیت (شامل پوشش، سرعت و . . .) به نظر بنده خیلی ضعیفه و اصلا" در سطح یه اپراتور موبایل سراسری مطرح نیست! اگر با این روند پیش بره و بخواد کل شهرها، روستاها و جاده ها رو پوشش بده 6 دفعه تکنولوژی اینترنت موبایل عوض شده. البته وزارت ارتباطات یه قانونی داره تصویب میکنه که بین اپراتورها رومینگ راه اندازی بشه (استفاده اشتراکی از دکل های BTS) که حتی با تصویب و اجرایی شدن چنین طرحی بازم چه کاریه که آدم رایتل بگیریه خوب از همون سیم کارت خود اپراتورها (همراه اول یا ایرانسل) که شماره اصلی جهت مکالمش هم هست استفاده میکنه.
    با تشکر
    درسته 3G در کل نسبت به فناورهای قدیمی تر ارزون تره,ولی رایتل هم واقعاً داره گران فروشی می کنه! مگه دیگه چه خبره که 1گیگ اینترنت 128 رو بفروشه 13500تومان! بنده شخصا 6 تا سیم راتیتل دارم به همین خاطر قیمتهایی فضایی گذاشتمش کنار. حالا شما میگی نسل سه نسل سه ما نسل سه همراه اول و ایرانسل هم امسال خواهیم دید و قیمتهای ارایه شده توسط این 2 اپراتور بعد اون موقع ببین رایتل مجبور میشه این قیمتهای فضایی خودشو به اجبار و نه برای رعایت مشتری مداری بلکه برای جلوگیری از پریدن مشتری بیاره پایین یا نه... انحصار متسفانه در این زمینه ها فساد هم میاره.

تاریخ خبر:پنجشنبه، 16 آبانماه 1392
    وعده کاهش چشمگیر قیمت اینترنت رایتل تا یک ماه آینده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چقدر دروغ آخه...
    Last edited by zed2; 11-04-2014 at 00:02. دليل: سایز فونت نامناسب - قوانین بخش اینترنت را بخوانید.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

البته دوستان اتصالات توی دبی داره تکنولوژی 4g میده ، اصلاح کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بنده هم قصدم مقایسه قیمتها بین دو کشور نبود بلکه مقایسه قیمت بین 3G و ADSL در یک کشور بود و عرض کردم در همه کشورها قیمت 3G بخاطر نوع تکنولوژی، تجهیزات، زیرساختش، کاربردش و . . . از ADSL گرونتره که اون دوستمون اومد قیمت 3G در دوبی رو مطرح کرد که ارزونه ولی چون بنده تجربه استفادش رو داشتم و دارم اطلاع رسانی کردم. در خصوص ف یلتر ینگ هم که مطرح کردید کلا" یه مبحث دیگه هست ولی در همین حد بدونین که در دوبی کلیه امکانات صوتی برنامه ها بستست (Viber , Skype و ...)
    3G در مقایسه با درآمد در دوبی باز هم در مقایسه با ADSLش خیلی گرونتره. چون فارغ از محدودیت ظرفیتی تکنولوژی 3G، اگه قیمتهاش گرونتر نباشه همه یه اشتراک 3G میگیرن 24 ساعته باهاش دانلود میکنن و کل شبکه میخوابه (مثل اون موقعی که همراه اول و ایرانسل GPRS نامحدود میدادن ماهی 10 تومن، یه عده علیرغم سرعت پایین تکنولوژی GPRS شروع کردن به دانلود 24 ساعته! و اپراتورها مجبور شدن محدودیت 2GB در ماه بزارن).
    با تشکر
    ایتالیا سیم کارت محلی کومو ...در نزدیکی میلان اینترنت 5 مگ جهت اپدیت ماهی 40 گیگ ماهی 10 الی 12 یورو کاملا هم به صورت 3 جی
    آلمان هم در منطقه لایپزیک اینترنت ای دی اس ال نامحدود با سرعت اولیه یک ساله 100 مگ و سال بعد از 20 مگ به بالا ...ماهی 22 یورو ....
    دوست عزیز کی از اتصلات و ودافون ...این گرون فروشا می گیره!!!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من فقط میدونم رایتل 3 جی با قیمت خیلی خیلی بالا و سرعت بسیار پایین تنها دو برابر جی پی ار اس (این رقم در کشوری مثل انگلیس چند مگ هست تازه 4 جی هم دارن که سرعت خیلی خیلی بالاتره از 3 جی) ، حجم کم در برابر قیمت هست و تمام < ادیت >
    Last edited by zed2; 11-04-2014 at 00:03. دليل: سایز فونت نامناسب - قوانین شبکه اینترنت را بخوانید.

12. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

رایتل وایمکس نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •