برنده پلی آف آسیا باید با تیم پنجم آمریکای جنوبی بازی کنه
که در حال ونزوئلاست ...
محتوای مخفی: جدول آمریکای جنوبی
برنده پلی آف آسیا باید با تیم پنجم آمریکای جنوبی بازی کنه
که در حال ونزوئلاست ...
محتوای مخفی: جدول آمریکای جنوبی
خیلی خوشحال از نتیجه و بازی نچندان دلچسب تیم ملی.
اما نکته ای که بود از دقیقه اول مسعود شجاعی روی مخ همه بود جوری که هیچ کار مفیدی توی بازی انجام نداد و تنها کارش شده بود دیریپ الکی یک شانس هم اوردیم شجاعی خطا روی بازکن قطر کرد پنالتی بود که داور خطا نگرفت.
کلا امروز شاید اگه شجاعی تو بازی نبود راحت تر میبردیم .
ترکیب دفاعی خیلی محافظه کارانا بود جوری که هر2تا گوش ما بازیکنی با قابلیت نفوذ نبودن.
جای خالی اشکان هم حس میشد که خسرو اصلا نتونسته بود جاشو پر کنه امیدوارم تا بازی با کره کیروش تیرادات رو برطرف کنه و یکم از ریسکی که توخط دفاع کرد تو خط های دیگه هم بکنه و بازیکنانی مثل شجاعی رو فقط بخاطر اسمش توی زمین نزاره و به جوونتر ها(افشین) فرصت بده.
البته دوستان اینو هم بگم
اون پیشبینی که کردم یه نکته جالب داره
ایران در هر دوحالت که به جام جهانی بره یا باید تفاضل گلش نسبت به ازبک بیشتر باشه یا نمیره جام جهانی
یعنی اگه تفاضل گلش از ازبک بهتر نباشه در هیچ حالتی به جام جهانی نمیره
حتی تساوی مقابل کره
به احتمال 99 درصد میریم پلی آف (( با هر نتیجه ای که تو 2 هفته پایانی اتفاق بیفته ))
به جر اینکه معجره بشه و قطر با ازبک مساوی کنه
درسته تمرکز رو از دست ندیم بازی به بازی و الان فقط روی لبنان فکر کنیم نه کره نه نتایج سایر تیمها ... خیلی دور رو که نگاه کنیم ممکنه بخوریم زمین!اما بازم برای شفاف سازییک بررسی مختصر بکنیم:
این جدول
اول از همه با همین نتایج امروز سومی ما 99 % قطعی شده و حذف از جام جهانی(حداقل تو گروه!) نخواهیم شد اما میدونید که پلی آف بعد از تیم سوم گروه مقابل که میتونه استرالیا یا عراق و اردن باشه و سخت!بعد مقابل تیمهای قدرتمند امریکای جنوبی(که در حال حاضر ونزوئلا هست میتونه اروگوئه پرو یا شیلی هم بشه!) و واقعا مسیر پر پیچ و خم و بسیار دشواریه!
21 خرداد:
لبنان حذفش قطعی شده و هیچ شانسی نداره پس ما باید در جهنم آزادی بدون غرور بدون دل خوش کردن به نتیجه این بازی با حداکثر قدرت بازی کنیم و بیشترین تعداد گل رو به لبنان بزنیم اگه اون 6-0 تکرار بشه که فوق العادست!
کره در سئول به مصاف ازبکستان میره امیدواریم که کره با هر نتیجه ای برنده بازی باشه یا حتی ازبکستان پیروز بشه! بدترین نتیجه تساوی هست!
28 خرداد:
ازبکستان در تاشکند میزبان قطر حذف شده هست اینکه چقدر گل میزنه برای ما خیلی مهمه
ایران و کره باز هم در روز آخر در سئول!باید حداقل تساوی رو بگیریم!
پس محتمل ترین راه صعود مستقیم پیروزی پرگل مقابل لبنان + تساوی برابر کره هست بازم تو این حالت همه چیز در اختیار خودمون نیست ممکنه روز آخر قطر به شکل عجیبی 10 تا بخوره از ازبکستان!؟اما اگه شاهکار کنیم فرضا کره رو در سئول شکست بدیم صعود قطعی هست صرف نظر از سایر نتایج و این تنها حالتیه که کاملا در اختیار خودمونه!
غیر از این دو باقی تحت تاثیر بازی کره و ازبکستان + ازبکستان قطر هست و نمیشه دستی بررسی کرد حالاتش زیاده اما اونجا هم مواردی با احتمال خیلی کم از صعود مستقیم هست (مثلا ما به کره ببازیم ازبکستان کره رو ببازه قطر رو مساوی کنه یا هر دو رو مساوی کنه باز تفاضل گل میشه)
فکر می کنم این بحث رو دیگه ببیندیم بیشتر رو مسائل فنی(؟) و یا اخبار و حواشی تیم ملی صحبت کنیم ...
ویرایش:
یه اصلاح هم بکنم نحوه رده بندی نهایی در صورت تساوی امتیازها به این شکله :(به ترتیب الویت)
- goal difference in all group matches
- greater number of goals scored in all group matches
- greater number of points obtained in matches between the tied teams
- goal difference in matches between the tied teams
- greater number of goals scored in matches between the tied teams
- greater number of away goals scored in matches between the tied teams if only two teams are tied
پس واقعا باید بازی لبنان رو پرگل ببریم تعداد کل گلهای زدمون جدای تفاضل هم کمه نسبت به ازبکستان!
فوتبال امريكاي جنوبي عيار نداره!سرعتي قدرتي كلا فوتبال نابي دارن!به نظر مياد سوم آسيا ميره آمريكاي جنوبي و زودي
برميگرده!البته هنوز 5 بازي مونده تا پنجم آمريكاي جنوبي مشخص بشه اميدوارم سوم نشيم!با اين وضعي كه هست بايد
بازيكناي تيمهاي مقابل همينطور كمكمون كنن تا دوم شيمابراهيم تهامي رو ميگذاشتن رو نيمكت شرف داشت به جمع
وينگاداو كيروشكار ما ديگه از اما و اگر گذشته!وقتي اميدي نيست كه بريم الكي الكي داريم ميريم!اينم از موهبتهاي
اسيايي بون بايد باشه!
فقط من یه نکته در مورد بحث بالا بگم
با تشکر از کیانوش عزیز بابت پیش بینی
ولی کیانوش جان احساس نمیکنی یه ذره زیادی خوش بینانه پیش بینی کردی ؟؟
من حتی تساوی برابر کره رو هم پیش بینی نمیکنم چه برسه به برد (( همچین داری در مورد بازی صحبت میکنی انگار بایرن داره جلوی کره بازی میکنه -- کره اگه بخواد ایران رو قشنگ میترکونه))
به هر حال
من زیاد به صعود مستقیم خوش بین نیستم
چون گل زده ازبک جلوی قطر رو نمیشه پیش بینی کرد و اگه کار به تفاضل بکشه ازبک صعود میکنه (( ایران تیمی نیست هفته دیگه بیشتر از 2 یا 3 تا به لبنان بزنه ))
دوستان من یه سوال دارم. این تیم اصلا برای چی باید بره جام جهانی؟
قطر یکی می زنه به تیر...یه پنالتی صد درصد هم براش گرفته نمیشه، ما با پاس گل مدافع قطری می بریم! اینهمه بازی کردیم فکر کنم فقط 3 تا گل زدیم! اونم چه گلهایی!![]()
از اینکه بردیم خب طبیعتا باید خوشحال باشیم و امیدوار به آینده
اما بازی بد تیم به ویژه در ساختار هجومی و سردرگم بودن تیم در کناره ها واقعا من رو نسبت به آینده نا امید میکنه
زوج منتظری و حیدری بر چه اساس و کدام منطق شکل گرفت
وجود منتظری شاید روی ضربات ایستگاهی و کلا در دفاع برای تیم مفید بود اما عملا سمت راست ایران رو فلج کرده بود
بازی بسیار بد شجاعی و جباری در ساختار هجومی عملا 80 درصد حملات تیم رو از بین میبرد
عجیب بود موندن این دو نفر تا دقایق پایانی در زمین
اگر داور خطای شجاعی روی بازیکن حریف رو در 18 قدم ایران که به خاطر استپ بد شجاعی به وجود اومد پنالتی میگرفت الان جناب کی روش چه جوابی داشت
ما واقعا خوش اقبال بودیم که قطر برش لازم برای حمله کردن رو نداشت وگرنه تخریب حملات تیم در بخش هجومی واقعا کار دستمون میداد
چقدر پاسهای آخر رو بد دادیم
باز خدا رو شکر روی صحنه گل توپ به جباری نرسید وگرنه مطمئنا گل نمیشد
در کنار انتقاد از بخش هجومی تیم باید به بازی واقعا خوب خط دفاعی هم اشاره کرد
بازیکن بی ادعایی مثل بیگ زاده عالی بود و البته صادقی و حسینی هم بازی هماهنگی ارائه دادن
در کل شناخت کادر فنی از قطر که بخش زیادیش به خاطر عضو جدید این کادر بود باعث شد قطر کنترل بشه و در نهایت بازی رو ببریم
پی نوشت: متشکریم وینگادا![]()
در هر صورت فوتباله و همه این پیشبینی ها غیر قابل اتکا هرچیزی ممکنه!بیشتر جنبه روانی داره مخصوصا تو رسانه همونطور که تا قبل از بازی قطر میانگین نظرسنجی ها 30-40 درصد ایران رو برنده میدونستن با توجه به بار روانی منفی قبلی(باخت به ازبکستان و شکست بازی تدارکاتی اخیر + شرایط و حواشی تیم ملی)الان هم با این پیروزی اون سطح توقع و روحیه بالا میره!
برد کره آره واقعا خوش بینی هستاما تساوی نه زیاد ... معتقدم ایران کلا مقابل تیمهایی که از خودش در سطح بالاتری قرار دارن بهتر بازی میکنه چون شیوه بازی ما میشه تجمع در نیمه خودی دفاع پر تعداد و ضد حمله!چون ابزار و توان این کارها رو بیشتر داریم با توجه به خط دفاعی فیزیکی و بلندقد!و هافبکهای توپ گیر و فیزیکی مثل نکونام و تیموریان! البته بهتر نسبت به حالتی که مالک توپ باشیم بخوایم بازی سازی کنیم!وگرنه کلا وضعیت در تمامی راستاها! خرابه الان هم تو 6 بازی 3 گل زدیم و فقط 2 گل خوردیم!(بهترین دفاع بدترین حمله گروه!)
+
علیرضا جان کلا مسائل فنی رو نادیده بگیرفقط هرکی پرسید بگو بردیم 3 امتیاز رو گرفتیم
تو این 2 بازی صرفا دنبال نتیجه باشیم ...
برای اینکه قطر اونقدر لیاقت(+شانس) نداشت امشب پیروز بشهدوستان من یه سوال دارم. این تیم اصلا برای چی باید بره جام جهانی؟
قطر یکی می زنه به تیر...یه پنالتی صد درصد هم براش گرفته نمیشه، ما با پاس گل مدافع قطری می بریم! اینهمه بازی کردیم فکر کنم فقط 3 تا گل زدیم! اونم چه گلهایی!98 هم استرالیا چندین برابر ما موقعیت گل داشت به تیر زد و نهایتا ما رفتیم ورزشه همیشه برتر و شایسته برنده نمیشه!ایران در مجموع شایسته صعود نیست(در قیاس با کره جنوبی و ازبکستان) شکی نداریم صعود کنیم سواستفاده میشه توسط نامدیران نامسئول و مشکلات اساسی پنهان میشن اینم شکی نیست اما بالاخره جام جهانی هم یک فرصت هست و نکات مثبتی هم داره ...
فقط امیدوارم سوم نشیم که کفاشیان و دوستان تمدید کنن بعد چند ماه بریم حذف بشیم!![]()
آخ چه حالی میده ایران و استرالیا برن پلی آف بهم بخورن
بعد استرالیا بزنه ایران رو آبکش کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)