بچه ها این فایل رو کپی کردیم اونجا بدش باید کار خاصی هم انجام بدیم؟؟؟آخه برا من تغییری نکرد![]()
بچه ها این فایل رو کپی کردیم اونجا بدش باید کار خاصی هم انجام بدیم؟؟؟آخه برا من تغییری نکرد![]()
این پچ DLC رو نصب کردم اما چون قبلش پچ PESEdit نصب کرده رود لیگ انگلیس قاطی کرده
به خاطر همین مجبورم شدم بازی رو دوباره نصب کنم دوباره فایل DLC رو ریختم اما زیاد جالب نبود چون باز تصویر تار شد و لوگوی تیمها هیچ تغییر نکرد فقط نقل وانتقالات انجام شد و یکی دو تا تغییر جزئی دیگه
ضمنا فایل DLC رو باید تو محل نصب بازی، داخل پوشه img ریخته بشه
خب فکر کنم وقتشه یه اعترافی بکنم :
چند روز پیش PES 2012 رو خریدم ولی خیلی خورد توی ذوقم .
واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده این نسخه . دیگه اشکالاتشو نمیگم ، خودتون از من وارد ترین .
امروز FIFA 12 رو خریدم و باید بگم واقعا از PES قابل تحمل تر هست .
منم بعد از 12-13 سال PES بازی کردن دیگه فکر کنم امسال کوچ کنم به فیفا ، با این امید که سال آینده نسخه ای عرضه بشه که دوباره برگردم به این بازی .
به کسایی هم که مثل نمیتونن این نسخه رو تحمل کنن پیشنهاد می کنم فیفا رو امتحان کنن .
برای کونامی واقعا متاسفم
موفق باشید![]()
من از وقتی pes2009 اومد تا الان فقط 2009 بازی می کنمواقعا فوتبال یعنی pes 2009 البته 2010 و 2011 رو هم یکی دو ماه بازی کردم ولی دوباره رفتم سراغه 2009.به نظر من گیم پلی امسال خوبه جوابه.اینم بگم پارسال خیلی سعی کردم fifa بزنم ولی نشد اصلا.کسی که مثه من این همه ساله pes می زنه عمرا نتونه fifa بزنه.حالا که این اعتراف رو کردی اگه احیانا رفتی دیدی fifa به درد نمی خوره بازم بیا اعتراف کن
![]()
منم پچ pesedit دارم.dlc برداشتم قاط زد مجبور شدم کلی وقت بزارم تا دوباره ردیف شه.به جز نقل و انتقالات این dlc چه مزیت دیگه ای داره؟گیم پلی رو هم مگه تغییر میده که اینقدر همه منتظرش بودن؟پچ pesedit واقعا عالیه بنظرم... کسی اطلاعی داره pesedit واسه نقل و انتقالات چیکار میخواد بکنه؟
نگفتم فیفا خوبه !
گفتم که در نسخه های 2012 فیفا قابل تحمل تره .
منم نسخه های 11 و 10 فیفا رو خریدم ولی در هر دوسال از خریدم پشیمون شدم .
این PES واقعا امسال افتضاح شده ، بجز سیستم پاس تقریبا در تمام قسمتهای دیگه از گیم پلی پس رفت داشته .
شوتها افتضاح
تکل ها افتضاح
سیستم دفاع افتضاح
سیستم پا به توپ و دویدن افتضاح
توپ بازی مثل توپ بادی میمونه به هر کی میخوره چند متر پرت میشه .
بازیکنا انگار لق میزنن.
انگار اصطکاک توی بازی نیست .
انگار زمین مسابقه لیزه .
اون هیجان سابق دیگه توی بازی نیست .
سلام
DLC جزو ويرايش هاي اصلي كونامي هست...كاري جز اضافه كردن و ويرايش بازيكن ها/توپ ها / تغيير لباس هاي جزئي و نقل و انتقالات نداره...اصلان هيچ ربطي به گيم پلي و سبك بازي نداره
تا اونجا كه من يادمه مسير ها همين هاست توي اين چند سال
البته قبلش حتما Hiden كامپيوتر رو باز كنيد...
ويندوز سون(7)
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
---------------
ويندوز XP
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
------------
حالا چه طور توي پوشه ريخته ميشه و اشكلات داره به خاطر اينه كه ورژن بازي هاي شما تغيير كرده و پچ نصب ميكنيد
اینو دوباره کپی کردم که کسانی که جدید میان بتونند استفاده کنند
اینم از لینک dsl دوستان خوش باشیدکاملا تست شده
http://www.uploadbaz.com/8swvl01ckx7x/DLC_11th_oct.rar
Copy dt0f.img to C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
دوستان سلام.به نظر من اين dlc رو دان نكنيد چون مزايايي نداره و فقط باعث خرابي پچ ها ميشه.صبر كنيد فردا شب يك فايل 20 مگي بهتون ميدم كه همه نقل و انتقالات.قدرت بازيكنا.بروزرساني انا و به همراه داشتن حالت سوپراستار .همراه با كيت كامل برزيل و حتي تيم ملي كشورمونو اپديت ميكنه.فرداشب راس ساعت 12 اين فايلو از همين صفحات يا از وبلاگ پارك موزيك دانلود نماييد و با خيال راحت يك سال بدون دقدقه نقل و انتقالات يا قدرت بازيكنا بازي كنيد منتظر باشي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pesedit خودش واسه نقل و انتقالات گفت ما منتظر dlc می مونیمفردا پس فردا روی همین dlc یه سری اسکوربورد و فیس و تیم های جدید و ..... میزاره و پچی تحت عنوان پچ 1.3 میده بیرون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)