تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 154 از 870 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض ورود احتمالی علی آبادی به انتخابات فدراسیون فوتبال

با مطرح شدن اخباری مبنی بر حضور محمد علی آبادی در انتخابات فدراسیون فوتبال حاضران در محل فدراسیون منتظر ورود وی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر از محل فدراسیون فوتبال، فضای این فدراسیون و صحبت هایی که بین حاضران مطرح می شود حاکی از حضور علی آبادی برای ثبت نام است.

این درحالیست که یکی از نزدیکان سازمان تربیت بدنی در گفتگو با خبرنگار مهر، خبر مطرح شدن نام علی آبادی برای حضور در انتخابات را تایید کرد اما ظاهرا برخی نزدیکان وی مخالفت شان رابرای حضور در انتخابات اعلام کرده اند.

با این شرایط باید منتظر چند ساعت پایانی مهلت ثبت نام بود و دید که آیا رئیس سازمان تربیت بدنی برای حضور در انتخابات ثبت نام خواهد کرد یا خیر؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض فتح اله زاده:خبر نداشتم علی آبادی می خواهد نامزد فدراسیون فوتبال شود

مدیرعامل باشگاه استقلال با تایید ملاقات خود با محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی تاکید کرد: تا قبل از نشست با رئیس سازمان تربیت بدنی از کاندیداتوری او برای فدراسیون فوتبال خبر نداشتم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح اله زاده پس از ثبت نام برای عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با تایید خبر نشست خود با رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: من با آقای علی آبادی ملاقات داشتم اما در نشست ما در مورد انتخابات فدراسیون فوتبال صحبت نشد . چون در آن زمان هنوز ایشان قصد شرکت در انتخابات را نداشت.

مدیرعامل باشگاه استقلال صبح امروز و در آخرین روز مهلت ثبت نام، با حضور در فدراسیون فوتبال مدارک مورد نیاز برای حضور در انتخابات هیئت رئیسه را ارائه داد و برای این سمت ثبت نام کرد.

انتخابات فدراسیون فوتبال برای گزینش رئیس جدید این فدراسیون روز 23 مهرماه سالجاری برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض مصطفی آجرلو :علی آبادی از من خواست در انتخابات شرکت نکنم

/ آبرویم را برای فوتبال می گذارم / تک صدایی در کشور ما معنا ندارد

کاندیدای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال ابراز امیدواری کرد با حضور علی آبادی در صحنه انتخابات، عدالت حکمفرما باشد و وی از قدرت خود در سازمان تربیت بدنی برای حضور در انتخابات استفاده نکند.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آجورلو که پیش از ثبت نام برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال با خبرنگاران گفتگو می کرد با بیان این مطلب افزود: خدا را شکر می کنم که به من این توفیق را داد که به عنوان سرباز در عرصه انتخابات حضور پیدا کنم.

وی شرکت درانتخابات را یک حرکت ملی و انقلابی عنوان کرد و افزود: تلاش می کنم تا دینم در فوتبال که جزیی از انقلاب و کشورم است را ادا کنم. روزی به عنوان بسیجی و پاسدار درجبهه های جنگ علیه عراق و در لبنان و افغانستان وظیفه شرعی خود را ادا کردم و امروز وظیفه من این است که اگر بتوانم با ریش سفیدم آبرویم را برای فوتبال بگذارم.

آجورلو در خصوص کاندیداتوری علی آبادی برای انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: آقای علی آبادی شب گذشت با من تماس گرفت و از من خواست تا در انتخابات حضور پیدا نکنم و در حمایت از ایشان از ثبت نام منصرف شوم. اما براساس گفته امام خمینی(ره) مردم سرنوشت شان را خودشان تعیین می کنند. ضمن اینکه مقام معظم رهبری هم فرمودند کشورما کشوری مردم سالار است و تک صدایی در آن معنا ندارد. همانطور که می گوییم حق وتوآمریکاغیر قانونی است، نباید درکشورمان تک صدایی وجود داشته باشد.

آجورلو درادامه خاطرنشان کرد: در آینده ای نزدیک مباحث مربوط به انتخابات را دریک کنفرانس خبری بیان خواهم کرد.

وی درخصوص حضورعلی آبادی درانتخابات فدراسیون فوتبال گفت: اگر آقای علی آبادی به عنوان یک نخبه ورزشی در انتخابات حضور پیدا کند حرکت شایسته ای انجام گرفته است اما اگر قرارباشد از اهرم قدرت سازمان تربیت بدنی استفاده کند اینجا عدالت معنا پیدا نمی کند.

مدیرعامل پیشین باشگاه پاس ازصفایی فراهانی خواست به عنوان مسئول برگزاری انتخابات دراین مقوله ورود کند تا عدالت حاکم شود.

وی افزود: حضورعلی آبادی در انتخابات فدراسیون فوتبال مشکل خاصی ندارد. قطعا جامعه فوتبال تصصمیم می گیرد و بهترین فرد را انتخاب می کند.

آجورلو با تاکید بر این نکته که فوتبال درسالیان گذشته آزاد نفس نکشیده و نیروهای دولتی با حضور خود از آن به عنوان ابزار سیاسی استفاده کرده اند افزود: من پاسدارم و فکر می کنم در زمان خدمتم هیچ موقع در امانتداری کوتاهی نکرده ام و حرمت لباسی را که بر تن کرده ام نگه می دارم.

وی در واکنش به این شایعه که " مهرهای هیئت های فوتبال از سوی سازمان تربیت بدنی جمع آوری شده است" گفت: فکر می کنم در این زمینه صفایی فراهانی، هاشمی یا نبی پاسخگو باشند بهتر است. من باورنمی کنم چنین اتفاقی افتاده باشد. اگر چنین شایعه ای صحت داشته باشد خدا باید به ما رحم کند.

سردار آجورلو در ادامه به جلسه روز گذشته آقامحمدی و علی آبادی اشاره کرد و گفت : بعد از این جلسه آقامحمدی اعلام کرد که نه سازمان و نه اتحادیه کسی را معرفی نمی کند.

وی با تاکید بر این نکته که اهالی فوتبال خودشان در انتخاب رئیس آینده تصمیم گیرنده خواهند بود خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری دولت نهم را دولت پاک دست می داند. من به عنوان یک اصولگرا از آقای احمدی نژاد می خواهم که این دولت پاک دست را پاک دست نگه دارد

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كاش ميثاقيان مربي استقلال بود .

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كاش ميثاقيان مربي استقلال بود .
    آرزو بر جوانان عیب نیست

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

قاسمپور (25 شهریور 1386) : فساد و رشوه فوتبال ايران را تباه كرده
    ابراهیم قاسمپور پس از شکست دقایق پایانى تیمش مقابل ابومسلم خراسان در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد، در جمع خبرنگاران گفت: فوتبال ایران به لجن کشیده شده است، دیگر ارزشى ندارد و در این فوتبال به لجن کشیده شده اگر بازى نکنیم بهتر است. قاسمپور که بسیار ناراحت و عصبانى بود گفت: فوتبال ایران به واسطه باج، رشوه و فساد به گند کشیده شده و دارند در این فوتبال حق ما را مى خورند. هیچ هراسى ندارم که به کمیته انضباطى احضار شوم، زیرا در این فوتبالى که به لجن کشیده شده، من نباشم بهتر است. در کجاى دنیا بیش از ۶ دقیقه وقت اضافى گرفته مى شود در حالى که داور به جاى ۶ دقیقه اعلام شده، ۱۰ دقیقه وقت اضافى منظور کرد. گل دوم تیم ابومسلم در حالى به ثمر رسید که روى دروازه بان تیم ما خطایى صورت گرفت و بازیکن حریف صورت دروازه بانمان را مجروح کرده است. قاسمپور با امتناع از صحبت درمورد مسائل فنى بازى تصریح کرد: وقتى که داورى به این صورت است، دیگر نمى توان در خصوص مسائل فنى بازى صحبتى کرد. حالا ما در حال جنگ هستیم در حالى که حق ما را مى خورند و به ما ظلم مى کنند.
    ------------------------------------
    ----------------------------------------
    --------------------------------
    ابراهيم قاسم‌پور (1386/06/31) پس از استعفا:
    ديگر به صنعت نفت برنمي‌گردم
    بازيكنانم را به مرگ تهديد كردند
    مشكل فوتبال آبادان تعدادي باج بگير هستند

ابراهيم قاسم‌پور گفت: چرا بايد در آبادان بازيكنان خارجي و حتي داخلي ما توسط افرادي تهديد به مرگ شوند. چرا بايد در آبادان عده‌ي قليلي كه كمتر از ده نفر هستند وضعيت صنعت نفت را خراب كنند.اين تهديدها هميشه در آبادان بوده و دليل رفتن مظلومي، ياوري و بسياري از مربيان ديگر از فوتبال آبادان همين تهديدها بوده است. مشكل فوتبال آبادان عده‌ي قليلي هستند كه تعدادشان تنها ده نفر است. آنها باج‌گير هستند و مي‌خواهند از باشگاه باج‌گيري كنند. مشكل صنعت نفت نيز اين بوده كه مديريت‌هاي قبلي به آنها باج مي‌دادند اما مدير جديد كه قصد داشت اين مشكل را حل كند وضعيت را بدتر كرد. مديران باشگاه نيز ترسو هستند. چرا بايد اين عده باج‌گير پارچ شيشه‌اي را به كاپوت ماشين مديرعامل بزنند اما، هيچ كس جرات حرف زدن با آنها را ندارد. چرا از خود نمي‌پرسيد كه چرا ما در آبادان سه باخت داده‌ايم.
    قاسم‌پوردر پايان گفت: من از صنعت نفت رفتم تا مردم آبادان راحت شوند. اما مطمئن باشيد كه قاسم‌پور جلوي هيچ كس گردن كج نمي‌كند. اميدوارم كه صنعت نفت در بيست و هشت بازي آينده موفق شود و صدرنشين ليگ شود.

----------
    ----------
    ----------
    بنظر شما بالاخره مشکل کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض رابطه يانگوم و فدراسيون فوتبال

مديران اگه دوست دارن مي تونند منتقل كنند به متفرقه اما به نظر من در اين مطلب به طنز بسياري از حقايق گفته شده. هر چند از اين يارو يانگول خوشم نمياد

يانگوم: عاليجناب چقدر خوب شد شما براي رياست فدراسيون ثبت نام کردين! من امروز براتون خوراک فوتبال با معجون عشقه‌دودي درست کردم، بخورين حتما راي ‌مي‌آرين...فقط شما بايد خيلي مراقب سلامتي تون باشين! گويا بانو چويي و رفقايشان نمي خواهند شما رييس فدراسيون بشويد...

اين قصه متعلق به کره جنوبي و قصر پادشاه است و هرگونه ارتباط آن با کشورمان به شدت تکذيب مي‌شود.
    پادشاه در حال فعاليت محرمانه(!) خوردن سوپ اردک با سس عشقه‌اند که ناگهان خبر مي‌رسد:

سرورم! بانو چويي و دارو دسته‌اش براي رياست فدراسيون فوتبال ثبت‌نام کرده‌اند...عاليجناب! يه کاري بکنيد اگه اونا ...

_ ساکت شو! نمي‌بيني دارم سوپ مي‌خورم؟ چند ساعت وقت داريم؟

_ نيم ساعت!

_ خاک بر سر! چرا وايسادي، کالسکه جور کن بريم فدراسيون!

_ ولي قربان ما که نماينده ...

_ مي‌بندي فک‌تو يا بدم با کاکتوس سه‌طبقه واست ببندن؟!

دو ساعت بعد...قصر عاليجناب!

يانگوم: عاليجناب چقدر خوب شد شما براي رياست فدراسيون ثبت نام کردين! من امروز براتون خوراک فوتبال با معجون عشقه‌دودي درست کردم، بخورين حتما راي ‌مي‌آرين...فقط شما بايد خيلي مراقب سلامتي تون باشين!

_ چطور مگه؟

_ من پرونده انتخابات هاي گذشته رو خوندم...فکر مي کنم يه جاي کار مي لنگه...البته شما نگران نباشين من و افسر مين جان داريم پيگيري مي کنيم ولي بدونيد که دست هاي پنهاني نمي خوان شما رييس بشين...

_ نترس يانگوم! من دست همه شونو از پشت مي شکنم! حالا بگو ناهار چي داريم که بدجوري اين فعاليت ثبت نام در ليست نامزدها منو خسته کرد...راستي تو نمي خواي بانوي اول قصر بشي؟!

_ نه قربان! من...

_ پاشو از جلو چشام دور شو...خودخواه...سر رات يه سر برو زندون چند روز آب خنک بخور بعد برگرد...ناهار من يادت نره البته!

بعدها عاليجناب در دفتر خاطراتش از آن روزهاي پرهياهو اينچنين نوشت: من فقط و فقط به قصد خدمت در آن انتخابات شرکت کردم و مي‌خواستم رقابت داغ شود؛ همين.

مورخان معتقدند اقدام عاليجناب سوالات زيادي را مطرح کرد که پاسخ آن سوالات به صورت گزينه اي در اختيار داوطلبان کنکور دو سال بعد دانشگاه هاي کره جنوبي قرار گرفت... گزينه ها از اين قرار بودند:

الف)مملکت در امور ورزش صاحب ندارد! ( منظور کره جنوبي‌است!)

ب) همه از خداييم...به سوي ...

ج) مسئوليت در آن دولت ـ کره جنوبي ـ آبنبات است مي‌تواني تا هرچندتا که دهنت جا داشت، بندازي بالا!

د) گزينه الف

و) قيصر بخواب که رو دستت بلند شدن!

ز) سلامت انتخابات رو تضمين مي کنيم!؟

ک) مردم کره جنوبي قاق تشريف دارند؟

به خبرهايي که هم اکنون ييهو به دستمان رسيد توجه بفرماييد: بعد از افتضاح تيم ملي فوتبال، تيم هاي ملي جودو، کشتي فرنگي و کشتي آزاد هم بيماري ضايعگي گرفته و ملت کره(!) و بويژه عاليجناب را به سخره گرفتند. تيم ملي جودو با حضور سنگين وزني که نزديک به 20 سال است تنها فرد اعزامي کشور _ آقا چند بار بگم؛ کره جنوبي...فکر بد نکن ديگه! _ در وزن سنگين به هر مسابقه بين المللي در جهان است، توانست با همه زور خود تنها با يک مدال برنز به کشور برگردد. اما در کشتي نيز علي رغم هيچ توقعي از فرنگي کاران _ کره در کشتي فرنگي در اين سالها پيشرفت خوبي داشته _ آنها پوز همه آويزان کردند بويژه بروبچ آزاد را. توجه داشته باشيد که اين آزاد با آن آزاد دانشگاه در کره (!) خيلي فرق دارد. اخبار حاکي است که اکنون هيچکي به هيچکي نيست و همه اصولا مقصر نيستند و اين همه خوشبختي يکجا براي عاليجناب اينا، خوشبختي نيست آيا؟ محال چطور؟ آيا اينها هيچ‌ربطي به ياددااشت بالا داشت؟!

کاوه محسني
    خبرگزاري برنا

آخر فروم باز ghazal_ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض پاشازاده‌ در کادرفنى‌ استقلال‌

مهدى‌ پاشازاده‌ مدافع‌ فصل‌ گذشته‌ تيم‌ آدميراواکر که‌ مورد توجه‌ تيم‌ تربيت‌ يزد قرار گرفته‌ بود با حضور در اردوى‌ اين‌ تيم‌ در تهران‌ از عقد قرارداد با تربيت‌ عذرخواهى‌ کرد!
    به گزارش خبر ورزشي گويى‌ اينکه‌ پاشازاده‌ به‌ يزدى‌ها اعلام‌ کرده‌ ديگر قصد فوتبال‌ بازى‌ کردن‌ ندارد و مى‌خواهد سال‌ جارى‌ در يک‌ کلاس‌ معتبر مربيگرى‌ در خارج‌ از کشور شرکت‌ کند و بعد از آن‌ رسماً‌ به‌ جمع‌ مربيان‌ بپيوندد. اين‌ در حالى‌ است‌ که‌ مهدى‌ به‌ يزد هم‌ سفرى‌ داشت‌ و حتى‌ يک‌ جلسه‌ با تيم‌ تربيت‌ تمرين‌ کرد. جالب‌ اينکه‌ بدانيد پاشازاده‌ ملاقاتى‌ با فتح‌ا...زاده‌ داشته‌ و هيچ‌ بعيد نيست‌ در آينده‌اى‌ نزديک‌ به‌ جمع‌ کادرفنى‌ استقلال‌ بپيوندد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hepco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض علي دايي: به خاطر تيم ملي فوتبال ايران ‪۳۰‬ميليارد ريال ضرر كردم

علي دايي: به خاطر تيم ملي فوتبال ايران ‪۳۰‬ميليارد ريال ضرر كردم
    تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۶/۰۷/۰۳‬

"علي دايي" سرگروه اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت : در دوران حضور خود در تيم بايرن مونيخ آلمان، به خاطر تيم ملي ‪۳۰‬ميليارد ريال ضرر كردم.

وي عصر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بيان اينكه هميشه عاشق تيم ملي فوتبال ايران بوده است، افزود : به هيچ وجه براي اين ضرر مالي ناراحت نيستم زيرا "علي دايي" تنها بازيكن فوتبال ايران است كه به فوتبال وابسته نيست.

دايي شايعه اختلاف خود با رييس سابق فدراسيون فوتبال و قرارداد شركت خود با اين فدراسيون را تكذيب كرد و گفت : احترام خاصي به دادكان قائل هستم و معتقدم اگر سه مرد در فوتبال ايران باشد، يكي رييس سابق فدراسيون فوتبال است.

وي با بيان اينكه شركتش با فدراسيون سابق هيچ قراردادي نداشت، افزود:
    با شركت ايرانول قراردادي منعقد كرده بودم كه كل ملبغ دريافتي اين شركت از فدراسيون فوتبال نيز يك ميليارد و ‪۸۰۰‬ميليون تومان بود.

دايي خاطر نشان كرد : حال چگونه شركت ايرانول سه ميليارد تومان به شركتم پرداخت كرده، جاي سوال است ؟
    ملي پوش اسبق فوتبال ايران، خريد دوساله ايرانول از شركتش را كمتر از يك دهم اين مبلغ اعلام كرد و گفت : مجبورم از روزنامه‌اي كه اين اخبار كذب را منتشر كرده است، شكايت كنم.

وي در مورد عصبانيت خود پس از بازي دو تيم سايپا و استقلال اهواز گفت:
    متاسفانه هميشه سخنان سرمربي استقلال اهواز براي هواداران و خبرنگاران جذاب است بطوريكه كريمي پس از اين بازي بيش از نيم ساعت با خبرنگاران به گفت وگو پرداخت.

سرمربي تيم سايپا تهران در مورد درگيري لطفي خود با مربي تيم استقلال اهواز گفت:اميد شريفي نسب خطايي را بر روي بازيكن تيم استقلال اهواز انجام داد اما دستيار سرمربي اين تيم قصد حاشيه‌سازي را داشت.

دايي مدعي شد كه دستياران سرمربي تيم استقلال اهواز درهر بازي ماموريت دارند تا بازي را به حاشيه و جنجال بكشانند.

وي با بيان اينكه برخي افراد قصد دارند تمركزش را برهم بزنند، افزود:
    از سال گذشته درس‌هاي بزرگي گرفتم ودر حال حاضر فقط به فوتبال و تيم سايپا تهران فكر مي‌كنم.

دايي در مورد بازي آتي تيم سايپا در ليگ برتر فوتبال ايران گفت : تيم ملوان نتايج خوبي را در هفته‌هاي گذشته بدست آورده است اما بازيكنان تيم سايپا مصمم به پيروزي دراين بازي هستند.

سرمربي تيم سايپا افزود : متاسفانه كيانوش رحمتي، هادي شكوري و محسن ارزاني به دليل مصدوميت اين بازي را از دست مي‌دهند علاوه بر اينكه جواد آشتياني نيز به علت محروميت در اين ديدار غايب خواهد بود.

وي در مورد حضور حميد زوهاني در تركيب تيم سايپا تهران گفت:اين بازيكن چند بازي در ليگ پايين تر انجام داد و هم اكنون مشكلي براي حضور در اين تيم را ندارد.

دايي در مورد ديدار خود با رييس سازمان تربيت بدني گفت: بر خلاف شايعات هيچ صحبتي در اين ديدار در مورد تيم ملي فوتبال و مربيگري ام در اين تيم نشد.

وي افزود: در آن ديدار راجع به موارد كلي ورزش كشور و المپيك آينده بحث شد و در خصوص تيم ملي فوتبال و پيشنهاد سرمربيگري آن به من از سوي علي آبادي بحثي نشد.

ديدار اوايل هفته جاري علي دايي با رييس سازمان تربيت بدني كه بعد از نامزد شدن محمد علي آبادي براي رياست فدراسيون فوتبال صورت گرفت، موجب شد كه رسانه‌ها گمانه‌زني‌هاي مختلفي درباره اهداف اين ملاقات از جمله پيشنهاد سرمربيگري تيم ملي از سوي علي آبادي به علي دايي مطرح كنند.

دايي گفت: من مستقل هستم و با هيچ گروه و حزبي رابطه ندارم.البته شايد از ديگران نظر بگيرم اما حرف اول و آخر را خودم مي‌زنم.

وي با بيان اينكه قرار ملاقات‌اش با علي آبادي به قبل باز مي‌گردد، گفت:
    من زماني كه قراراين نشست را مي‌گذاشتم ، نمي‌دانستم كه وي قصد دارد نامزد رياست فدراسيون فوتبال شود.

وي تاكيد كرد: به هر كسي كه احساس كنم مي‌تواند به فوتبال كمك كند ،راي مي‌دهم.

وي گفت: اگر قرار باشد من سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شوم احتياجي به اين گونه روابط نيست و هر زمان وقت آن رسيده باشد و صلاحيت داشته باشم اين اتفاق خواهد افتاد.

وي تاكيد كرد كه فعلا فقط به سايپا فكر مي‌كند و به هيچ چيز ديگري فكر نمي‌كند. آرزوي هر ايراني است كه مربي تيم ملي شود خيلي‌ها مي‌خواهند به هر نحوي به من مسووليت داده نشود . هر موقعي كه مردم ايران بخواهد و صلاحيت داشته باشم اين اتفاق مي‌افتد و من دست به دامن كسي نمي‌شوم.

وي با بيان اينكه تنها يك راي دارد ، افزود : يك راي در مقابل ‪۷۴‬راي زياد نيست.

ديدار تيم‌هاي سايپا و ملوان بندر انزلي در هفته هفتم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران جمعه‌شب در ورزشگاه تختي انزلي برگزار خواهد مي‌شود.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 پیروزی پرافتخار فولاد مبارکه سپاهان و صعود این تیم به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا!

برای اولین بار یک تیم ایرانی توانست در میان چهار تیم برتر آسیا باشد. فولاد مبارکه سپاهان، با پیروزی ساعاتی پیش خود این افتخار بزرگ را برای ایرانیان به ارمغان آورد.

دو تیم سپاهان و کاوازاکی فرونتیل که اتفاقا هردو هم با صعود از جام حذفی کشورشان به لیگ قهرمانان رسیده اند، پس از 200 دقیقه بازی نتوانستند گلی را وارد دروازه دیگری کنند تا درنهایت کار به ضربات بی رحم پنالتی بکشد.

در ضربات حساس پنالتی اما این نماینده ایران بود که توانست با نتیجه 5 بر 4 حریف را از میان بردارد. این اولین بار پس از مدتهای طولانی بود که ایرانیان موفق شدند در سطح آسیایی یا جهانی، در ضربات پنالتی پیروز باشند.

به گزارش سایت گل، تیم کاوازاکی فرونتیل ژاپن در مجموع دو بازی رفت و برگشت، بهتر ظاهر شد اما به هیچ وجه نتوانست به دفاع مستحکم ایرانیان نفوذ کند.

پس از پنالتی پنجم جلال اکبری برای سپاهان، هیرویوکی تانیگوچی با از دست دادن این پنالتی حساس، خوشحالی را به نیمکت سپاهان و خانه ایرانیان هدیه کرد.

فولاد مبارکه سپاهان در مرحله نیمه نهایی، در مقابل برنده مسابقه حساس و البته دشوار دو تیم الوحده (امارات) و الحلال (عربستان) قرار خواهد گرفت.

منبع: خودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •