تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 280 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی های توی انزلی همیشه سخت بوده حالا تفاوتی نمیکنه اب و هوا یا زمین خوب باشه یا بد.
    هر چند شرایط بازی توی اب و هوا و زمین خوب خیلی فرق میکنه و میتونه شانس پیروزی رو بیشتر کنه.

با این خط دفاعی فعلی من احساس خوبی نسبت به بازی ندارم
    البته امیدوارم دنیزلی حداقل تونسته باشه یک کم به این دفاع آشفته سر و سامان بده چون اگه خیالمون تا حدودی از خط دفاع راحت بشه میتونیم به پیروزی امید بیشتری داشته باشیم

حیف کریمی رو نداریم...میتونست توی این بازی خیلی کمکمون کنه...این نوری خیلی افت کرده و اون وسط زمین مهره ای که حمل توپ خوبی داشته باشه رو نداریم

به هر حال بازی اول دنیزلیه و مطمئنا کار سختی توی انزلی داریم.هر چی هست امیدوارم پیروز زمین باشیم تا بتونیم خودمون رو بالا بکشیم و شانس صعود به لیگ قهرمانان فصل بعد رو داشته باشیم

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

پی نوشت: با احترام به رویانیان اما فکر میکنم اصلا شباهتی به یک تیم کهکشانی نداریم اونم با این نفرات در بخش دفاعی و نفرات بدون جانشین در بخش هجومی
    البته شاید خود رویانیان هم این رو متوجه شده و به همین خاطر باشه که دائم وعده فصل آینده رو میده
    به نظر من واقعاً هم باید به فصل بعد امیدوار باشیم ...
    چون دنیزلی تو نقل و انتقالات بعدی هر چی که لازم داره می‌گیره و تیمی رو می‌بنده که خودش می‌خواد
    البته اگه هواداران ایمانشون رو نسبت به مصطفی خان حفظ کنن، یعنی حتی اگه به ملوان و امثالهم باختیم هم همه‌ی شرایط رو در نظر داشته باشن و بدونن که دنیزلی قرار نیست با این ضعف‌های مفرط تیم معجزه کنه !

ولی فکر می‌کنم برگشتن نصرتی و بازیش در کنار نورمحمدی می‌تونه دفاع رو یه سر و سامونی بده ... فقط می‌مونه دفاع چپ که خب باید ببینیم دنیزلی تو این مدت نظرش رو کی بوده ... از اون جایی که آمادگی بازیکنا خیلی براش اهمیت داره، باید مطمئن باشیم کسی که امروز در اون پست بازی می‌کنه، حداقل در حال حاضر، آماده‌ترین بازیکنمونه (واسه دفاع چپ)

راستی امروز پولادی گفته حتی اگه خونه نشین بشم هم به کرمان برنمی‌گردم ...
    با این اوصاف شاید یه درصد با پا در میونی‌های سیاسی و بین سازمانی (ستاد سوخت و سازمان صنایع مس) بتونیم امیدوار به جذبش باشیم ...

4. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه شکست تلخی خوردیم
    می تونم بگم اولین عامل نتیجه نگرفتن پرسپولیس بازیکنان بد او هستند و بعد هم تماشاگران بدتر از بازیکنان من فکر کنم علی دایی با اون همه ثروتش یه پولی به لیدر ها داده که بگن علی دایی متاسفانه تماشاگران پرسپولیس خیلی بی معرفتند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پرسپولیس با دنیزلی هم باخت/دایی ترک عادت کرد، مهدوی‌کیا نه!

خبرگزاری فارس: پرسپولیس با مصطفی دنیزلی هم شکست خورد تا ناکامی‌های این تیم همچنان ادامه داشته باشد. به گزارش خبرگزاری فارس، در یکی از دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر پرسپولیس از ساعت ۱۵ در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف تیم ملوان رفت که این بازی با برتری 2 بر صفر ملوان خاتمه یافت. محسن مسلمان در دقیقه ۴۵+۱ و علیرضا رمضانی در دقیقه ۷۹ از روی نقطه پنالتی برای ملوان گلزنی کردند. مهدی مهدوی‌کیا در دقیقه ۶۶ یک ضربه پنالتی برای پرسپولیس را از دست داد و دروازه‌بان ملوان ضربه کاپیتان پرسپولیس را مهار کرد. مهدوی‌کیا پیش از این اعلام کرده بود بازوبند کاپیتانی برایش خوش‌یمن نیست و این بار نیز با از دست دادن پنالتی بار دیگر این موضوع ثابت شد تا مهدوی‌کیا ترک عادت نکرده باشد. علیرضا فغانی داور مسابقه به علیرضا حسنی‌‌صفت از ملوان کارت زرد نشان داد. با این شکست پرسپولیس 22 امتیازی ماند. ملوان هم با این برد ۱۸ امتیازی شد و تا رده پانزدهم جدول صعود کرد.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:24.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیشه انتظار داشت که با این ترکیب دفاعی گل نخورد
    زارع و شیری در دفاع میانی البته از سر ناچاری ترکیبی نیست که بشه انتظار داشت هماهنگی داشته باشن و اصول دفاع چهار نفره رو رعایت کنن
    در واقع با رفتن زارع به خط دفاعی علاوه بر اینکه تیم دفاع تخصصی نداشت هافبک دفاعی هم نداشت و در طول بازی از این نظر خیلی اذیت شدیم

سوال اینه که اگر در باشگاه های آسیا دو سه بازیکنمون رو به دلایل مختلف نداشته باشیم باید با این ترکیب بازی کنیم؟
    نمیدونم هنوز میشه بازیکن گرفت؟
    مثلا میشه بازیکن آزاد گرفت؟ مثلا بازیکن آزاد خارجی؟
    چون واقعا به دفاع چپ نیاز شدید داریم و البته یک مدافع میانی اگر بشه بازیکن آزاد گرفت فکر نمیکنم دنیزلی با دیدن این بازی دیگه مخالف خرید بازیکن جدید باشه

در کل من یکی لیگ برام اهمیت چندانی در مقایسه با باشگاه های آسیا نداره امیدوارم تا اون موقع دنیزلی تیم آماده ای رو روانه مسابقات کنه حتی اگر شده به مسابقات لیگ به دید بازیهای تدارکاتی نگاه کنه

اما چیزی که مشخصه اینه که نمیشه بدون دفاع چپ ادامه داد و این ربطی به مربی نداره بهترین مربی هم بدون دفاع چپ نمیتونه کاری بکنه
    در واقع اگر بخوایم اینجوری ادامه بدیم همیشه با یک نقطه ضعف مشخص و شناخته شده به مصاف حریفامون میریم

هر چند شاید بهتر بود پنالتی رو زارع بزنه اما وقتی قرار باشه پنالتی هدر بره فرقی نمیکنه کی بزنه زارع هم در مقابل همین ملوان پنالتی خراب کرده

قبل از بازی گفتم دلم میخواد رفتار یک مربی بزرگ رو نسبت به اولین بازیش ببینم و حالا هم منتظرم ببینم دنیزلی در برابر این باخت چه واکنشی نشون میده؟

8. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

از پرسپولیس با این بازیکنانش انتظاری بیش از این نباید داشت . مشکل رو در مربی و هوادار و غیره دنبال نکنید . پرسپولیس خوب بسته نشده و بس .

10. این کاربر از asa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

من کاری به باخت و ... ندارم ؛ تو اون زمینه زیاد میگند و از من صاحب نظر تر اینجا خیلی هست. کاری هم به اینکه دایی (از دید من ناموفق) چرا تشویق میشه هم ندارم؛ خواهشا اصلا بحث تو این مورد رو الان بیخیال بشیم. حرف من اینه:
    ولی حالم از این گزارشگر انزلی بهم میخوره؛ ازش متنفرم. از اینکه گاهی واسه لودگی هم شده توی استادیم یه سری شعار میدند میگذریم؛ ولی آخه بی انصاف بابا حالیمونه یه چیزایی. به جز اون یه تیکه اش که گفتی و واقعا هم زیر 10 ثانیه یه شعار کوچیک علی دایی از سمت تماشاچیا اومد؛ ولی آخه مومن، فرد با ایمان گرامی، وقتی دارند تمشاچیای نامرد شما که از نوع لهجه و صدا، از شدت صدا و ... معلومه همون اول بازی دارند میگند علی دایی و حمید استیلی و ... تو چرا میخندی و میگی باز دوباره شروع شد؟ چرا ربطش میدی به یادگاری اولین بازی فصل؟ آخه چرا داری پرسپولیس رو بدبخت میکنی با این به حاشیه کشوندنش؟ بابای ما تا زنگ زده میگه چرا تماشاچیا این کارو کردند و متاسفانه این تحقیر ها ی با خنده اون آقا گزارش صدا و سیمای ملی و سهل انگاری ما خودی ها؛ امیدوارم باز بدبختمون نکنه. با این اوصاف و بی بازیکنی و ... دیگه همین مونده بدبختیا نیم فصل اول تکرار بشه؛ اونم به سر مربی ای که عاشقشم. اگه یه برد لعنتی بدست بیاد، این قضایا میره واسه حل شدن.

12. 7 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

بازی رو دیدم.کلی حرص خوردم از بازی تیم.
    یکسری از بازیکنامون که انگاری هنوز هم تعطیلات تشریف دارند.نه اینکه توی نیم فصل اول تعطیلات نبودند.
    معمارزاده که معلومه نیمکت نشینیش ربطی به رابطه بدش با استیلی نداشت.من موندم یه دروازه بان اگه قراره توی دروازه کاری نکنه پس چرا اصلا میاد توی بازی.اون معمارزاده فولاد معلوم نیست کجاست.البته نمیدونم شاید هم مصدوم بوده و من دارم یک طرفه به قاضی میرم.
    شاید اگه هوشیار رو میزاشت توی دروازه به دلیل انگیزه بالاش بهتر کار میکرد.هر چند که تقریبا اطمینان دارم که اگه معمارزاده اینطوری ادامه بده باید باز هم خاک نمیکت رو بخوره.
    صحنه گل اول که شاهکاری از انواع و اقسام اشتباهات فردی رو دیدیم.محمد پاس گل میده.معمارزاده هم که نباید به هیچ توپی نه بگه.
    حالا درسته که ممکن بود اگه زارع هم میزد پنالتی خراب میشد اما من تو کار بازیکنای ایرانی موندم که چرا وقتی میرن توی تیم جدید نمیتونن تیم قبلی رو فراموش کنند.زارع هم به نظر من فقط به همین دلیل پنالتی رو داد به کیا.
    کیا هم که بدترین نوع پنالتی زدن رو انجام داد.

با توجه به داشته هامون و اینکه اولین بازی هم بود باید منتظر بشینیم و ببینیم که واکنش به این باخت چی هست و امیدوارم شعار مسخره علی دایی رو حالا به هر دلیلی نشنویم.هر چند که منم اعتقاد دارم هوادار پرسپولیسی همین بازی اول نمیاد بازی که برای استیلی پیاده کرد رو برای دنیزلی که از اومدنش خوشحال بودن انجام بدن.

دنیزلی هم فرصت ۵ هفته ای خواسته ولی برام جالبه که خیلی ها این مهلت خواستن دنیزلی با این همه اعتبار رو با مهلت خواستن استیلی یکی میدونن که امیدوارم بازیهای بعدی جواب دندون شکنی برای این افراد باشه.

14. 6 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

واقعا یک بازی زوده برا قضاوت. اما تا حدودی نشون میده که مشکل فقط استیلی نبوده.
    بازیکنان در حد پرسپولیس بازی نمی کنند.
    پرسپولیس سالهاست در دو خط مهم دروازه و دفاع مشکل داره و هیچ کسی نیست که این رو بفهمه و فکری به حالش بکنه.
    میرن مهاجم میارن. آخه آدمای خوب. مهاجم بیارید ، ولی هافبک بازی سازی نداشته باشید که مهاجم رو تغذیه کنه ، اون فوروارد چه کار می تونه بکنه ؟
    بعدش هم ، هر چی هم که گل بزنه ، وقتی دفاع خوب و دروازه بان نامطمئن (که ادعاشون آسمون رو پاره می کنه) داشته باشی ، گل می خوری.

واقعا یاد اون زمان به خیر که احمدرضا عابدزاده و نکیسا ، دو دروازه بان اول تیم ملی ، رو با هم داشتیم .

16. 4 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز صحبت های اون گزارشگر چه ربطی به حواشی پرسپولیس داره ؟!
    این حواشی و افت فاحش توسط بازیکنان - مدیریت و کادر فنی ایجاد شده...انقدر هم با این قضیه بد و ابتدایی برخورد شد که باعث شده این قضیه شدت بیشتری هم پیدا کنه.
    شده مثل یک باتلاق برای پرسپولیس که همینطور داره پرسپولیس رو میبلعه و پایین میکشه.
    عدم مدیریت درست و حسبی این قبیل حواشی نتیجه اش شده این چیزی که داریم می بینیم و فکر نکنم ربطی به گزارشگر انرلی داشته باشه.
    فعلا که پرسپولیس از خودی ها ضربه میخوره

این تیم با این شرایطی که دیده میشه مثل این که خیلی کار میبره تا راه بیافته...از اونجایی که دنیزلی مربی بزرگیه امیدوارم بتونه پرسپولیس رو زودتر از این شرایط نجات بده.
    فکر کنم تنها امید همه پرسپولیسی ها دنیزلی باید باشه...امیدوارم موفق بشه.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •