تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 339 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر shining این قضیه امضات چیه؟!!!
    متشکر از جوابت
    اما منظورم اینه که به خاطر حرف موسوی از تیم ملی خداحافظی کرده؟
    نه به خاطر حرفهايه اون.اين تصميمو داشته كه به خاطر جوونترها كنار بكشه وقتي ايمان موسويو ديده تو 90 كه خيلي امادست ديگه تصميمشو %100 اجرا كردو خداحافظي كرد.....
    از فرهاد بايد 10 ساله پيش استفاده ميشد كه نشد

3. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

استعفاي اميدوار رضايي منتفي شد

نشست شب سه شنبه هيئت مديره باشگاه استقلال مصوباتي داشت. در اين جلسه مسئوليت هاي اعضاي هيئت مديره مشخص و استعفاي اميدوار رضايي منتفي شد.

حمد رسولی نژاد، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص نشست شب سه شنبه اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت که این جلسه موصوباتی به شرح زیر داشت:

- همه اعضای هیئت مدیره ضمن تاکید بر حمایت از فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال، وی را به عنوان سخنگوی این باشگاه معرفی کردند،.ضمن اینکه قرار شد فتح اله زاده چارت سازمانی باشگاه را تهیه کرده و در چلسه هفته آینده هیئت مدیره ارائه دهد.

- در این نشست جواد زرینچه با حفظ سمت به عنوان رئیس کمیته اقتصادی باشگاه انتخاب شد ، ضمن اینکه غلامحسین فرزامی نیز بر امور و روابط بین الملل باشگاه استقلال نظارت خواهد کرد.

- تعیین شد که اعضای هیئت مدیره به زودی جلسه ای با دکتر حسینی، رئیس مجمع باشگاه استقلال داشته باشند.

- مصوب شد زرینچه و فرزامی بازدیدی از کمپ مرغوبکار داشته و گزارشی را در این خصوص به اعضای هیئت مدیره ارائه دهند، ضمن اینکه جواد زرینچه نیز باید گزارشی از تیمهای پایه استقلال تهیه کرده و در نشست هفته آینده اعضای هیئت مدیره ارائه دهد.

- در این نشست قرارشد که جلسات اعضای هیئت مدیره بصورت هفتگی و مستمر برگزار شود.

- در این جلسه فتح اله زاده گزارش مفصلی را از تراز و مشکلات مالی باشگاه به اعضای هیئت مدیره ارائه کرد و تعیین شد که این اعضا برای حل مشکلات مالی راهکارهایی را در نظر گیرند.

- احمد رسولی نژاد ضمن بیان مطالب فوق همچنین تاکید کرد: در نشست شب سه شنبه، اعضای هیئت مدیره تعامل و همدلی خوبی با یکدیگر داشتد و همه اعضای هیئت مدیره در خصوص واگذاری مسئولیت های نظارتی و اجرایی بیشتر به دو عضو پیشکسوث این هیئت مدیره یعنی زرینچه و فرزامی به توافق رسیدند.

منبع:ورزش 3

5. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سخنگو و دو عضو کميته اقتصادي باشگاه استقلال مشخص شدند

درجلسه هيئت مديره باشگاه استقلال فتح‌الله‌زاده سخنگو، زرينچه و فرزامي مسئول و دبير کميته اقتصادي اين باشگاه شدند.

دومین نشست هیئت مدیره باشگاه استقلال روز گذشته بدون حضور امیدوار رضایی برگزار شد.
    در جلسه دیروز سخنگوی هیئت مدیره انتخاب شد و بر این اساس علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه با حفظ سمت به عنوان سخنگوی هیئت مدیره معرفی شد.
    همچنین جواد زرینچه و حسین فرزامی دو عضو هیئت مدیره نیز با حفظ سمت به ترتیب به عنوان مسئول و دبیرکمیته اقتصادی تعیین شدند.

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

زرينچه: كار اقتصادي با روحيه من سازگار نيست

عضو هيئت مديره استقلال گفت: کار در کميته اقتصادي باشگاه با روحيه من سازگار نيست و اگر نتوانم کاري کنم قبول نمي‌کنم.

جواد زرینچه در مورد انتخابش به عنوان مسئول کمیته اقتصادی باشگاه استقلال اظهار داشت: این یک فضای جدیدی است که من در آن قرار گرفته ام. بهترین کار این است که این کمیته به حالت معاونتی در آید و آقای فرزامی هم قصد دارد چارت سازمانی آن را تهیه کند و هر کسی که راه های اقتصادی کوتاه و بلند مدت دارد به این معاونت ارائه دهد.
    وی افزود: این کار با روحیات من سازگار نیست و اگر ببینم در این یک هفته ای که فرصت خواسته ایم تا فعالیت خود را شروع کنیم نمی توانم کاری انجام دهم این مسئولیت را قبول نمی کنم. من تا به حال کارهای اقتصادی انجام نداده ام.
    زرینچه در پاسخ به این سؤال که چرا در همان جلسه این موضوع را مطرح نکرده، گفت: ما فرصت خواستیم تا ببینیم می توانیم کاری انجام دهیم تا نه. در کنار مسئولیت فنی در هیئت مدیره حضور در کمیته اقتصادی را قبول کردم. اگر ببینم در این کمیته نمی توانم کاری انجام دهد دلیلی برای قبول آن نمی بینم. قرار شد در جلسه بعدی هیئت مدیره طرح های اقتصادی پیشنهاد شده را ارائه کنیم.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13 یک تذکر تکراری...

دوست عزیز، جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا با توجه به قانون 205 انجمن ورزش، چندین خبر را به صورت جداگانه و پشت سر هم در پست های مجزا ارسال نکنید./
    خیلی ساده میشه چندین خبر رو هم در یک پست ارسال کرد./

8. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

گزارش تمرين استقلال

تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تحت تاثير خداحافظي فرهاد مجيدي از تيم ملي قرار داشت.

اولین تمرین استقلال بعد از پیروزی مقابل سایپا از ساعت 18 امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی برگزار شد که مربیان و بازیکنان استقلال از فرهاد مجیدی در مورد خداحافظی از تیم ملی سؤال‌هایی را می‌پرسیدند.
    * بازیکنانی که در ترکیب اصلی استقلال مقابل سایپا حضور داشتند بعد از 20 دقیقه ریکاوری محل تمرین را ترک کردند.
    * خسرو حیدری با 15 دقیقه تاخیر به محل تمرین آبی پوشان رسید.
    * مجتبی جباری که تک گل آبی پوشان را در دیدار روز گذشته به ثمر رسانده بود در تمرین امروز شرکت نکرد. گفته می‌شود غیبت این بازیکن به دلیل مسائل و مشکلات شخصی است.
    * پژمان منتظری از ساعت 17 در ورزشگاه دستگردی حاضر شد و سپس به سالن وزنه رفت و تا آغاز تمرین آبی پوشان به وزنه زدن پرداخت.

* حدود 50 نفر از هواداران خردسال استقلال که از یک مدرسه فوتبال به ورزشگاه دستگردی آمده بودند بازیکنان تیم آبی پوش را تشویق کردند.

* فریدون زندی که دوران پایانی مصدومیت خود را طی می‌کند زیر نظر کادر پزشکی و بدن ساز آبی پوشان تمرینات ویژه‌ای را پشت سر گذاشت.
    * بازیکنان ذخیره استقلال که در دیدار مقابل سایپا که در ترکیب اصلی حضور نداشتند در قالب 2 تیم در نیمی از زمین با دروازه‌های کوچک به فوتبال درون تیمی پرداختند.
    * قرار است بازیکنان تیم استقلال پنجشنبه برای حضور در مراسم اولین سالگرد داوود جورابلی که سال گذشته در یک سانحه رانندگی جان خود را از دست داد شرکت کنند. مراسم لیدر فقید این تیم پنجشنبه از ساعت 14:30 تا 16 در قطعه نام آوران بهشت زهرا برگزار می‌شود.
    * کادر فنی و بازیکنان تیم استقلال که از خبر استعفای امیدوار رضایی شوکه شده بودند در این مورد پرس و جو می کردند.

* تمرین تاکتیکی آبی پوشان در حضور پرویز مظلومی که بیشتر کارهای نظارتی می‌کرد زیر نور برگزار شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجیدی پلاتینی وار رفت

چرا خداحافظی فرهاد مجیدی از تیم ملی، آن هم در شرایطی که همه خواستار ادامه حضور او در تیم ملی بودند، آدم را بی اختیار به یاد علی دایی می اندازد؟
    پاسخ این سئوال روشن است: علی دایی بازیکنی بود که تا او را از تیم ملی بیرون نکردند، حاضر نشد جایش را به جوانان بسپارد. علی دایی از بعد از ناکامی ایران در راهیابی به جام جهانی ۲۰۰۲، دیگر در تیم ملی ایران خوب بازی نکرد.
    سال ۱۳۸۰ آخرین سالی بود که علی دایی به نحوی محسوس در تیم ملی ایران کارایی داشت. از سال ۸۰ تا تابستان ۸۵، یعنی بعد از جام جهانی و زمانی که امیر قلعه نویی مربی تیم ملی شد، دایی گاهی برای تیم ملی ایران خوب بازی می کرد ولی در اکثر بازی ها دیگر آن علی دایی سابق نبود.
    در واقع دایی اگر می خواست مثل یک جنتلمن عمل کند، در ۳۲ سالگی از تیم ملی خداحافظی می کرد و اجازه نمی داد که او را در ۳۷ سالگی از تیم ملی بیرون کنند.
    شاید مقایسه علی دایی و میشل پلاتینی از این حیث جالب توجه باشد. میشل پلاتینی در سن ۳۱ سالگی در جام جهانی ۱۹۸۶ حضور داشت. همه می دانستند که پلاتینی هدفی جز قهرمانی در جام جهانی ندارد.
    او دو سال قبل از آن تاریخ، جام ملتهای اروپا را با درخششی خیره کننده فتح کرده بود. در پنج بازی ۹ گل زده بود و سلطان فوتبال اروپا شده بود.
    اندکی پیشتر، پلاتینی جام جهانی ۱۹۸۲ را از دست داده بود و در سال ۸۶ می خواست آن ناکامی را جبران کند. اما چرخ روزگار موافق میل و مراد او نچرخید و پلاتینی در سال ۸۶ باز هم در فتح جام جهانی ناکام ماند.
    پلاتینی پیش از آنکه فرانسه درگیر بازی های راهیابی به یورو ۸۸ شود، از فوتبال خداحافظی کرد و برای همیشه رفت.
    در آن زمان پلاتینی تازه ۳۲ ساله شده بود و اگر می خواست، می توانست به راحتی در یورو ۸۸ هم بازی کند. او حتی می توانست در جام جهانی ۱۹۹۰ هم بازی کند؛ زیرا در سال ۹۰، سی و پنج ساله می شد. یعنی دو سال از دایی سال ۲۰۰۶ جوانتر بود.
    اما میشل پلاتینی بزرگ، بلندنظر بود و به زدن گل های بیشتر و یا افزودن بر تعداد بازی های ملی اش فکر نمی کرد. او می دانست که در سال ۹۰ کیفیت سال ۸۶ را نخواهد داشت و ماندنش در تیم ملی، نه تنها مهلت بازی کردن در تیم ملی را از بازیکنان جوان فرانسه می گیرد، بلکه به اعتبار و شخصیت خود او نیز لطمه می زند.
    علی دایی اما چندان در بند این محاسبات نبود. او در جام ملتهای سال ۲۰۰۴ هم برای تیم ملی بازی کرد و همه مردم شاهد های بسیار ضعیف او بودند. بعد از آن هم تا جام جهانی ۲۰۰۶ در تیم ملی ماند؛ زیرا او جام جهانی ۲۰۰۲ را از دست داده بود و در جام ۹۸ نیز گلی نزده بود. پس باید می ماند تا بلکه در جام ۲۰۰۶ به جمع گلزنان تاریخ ایران در جام های جهانی بپیوندد.
    تلاش دایی برای رسیدن به این رکورد شخصی نه چندان مهم، منجر به از کاهش وحشتناک اعتبار او به عنوان بهترین فوروارد فوتبال ایران در دوران پس از انقلاب شد.
    نارضایتی مردم از حضور دایی در تیم ملی، کار را به جایی رساند که کریمی و مهدوی کیا و هاشمیان، به قول خود دایی، در بازی با مکزیک حتی به او پاس هم نمی دادند.
    بین دو نیمه بازی ایران و مکزیک نیز، علی کریمی و یکی دو بازیکن دیگر به دایی و برانکو بابت حضور دایی در زمین اعتراض کردند و جو تیم متشنج شد. بعد از شکست ایران در برابر مکزیک نیز مسئولان ورزش کشور از تهران برانکو را مجبور کردند که دایی را در برابر پرتغال به میدان نفرستد.
    در بازی سوم که حذف ایران از جام جهانی قطعی شده بود، دایی همراه سایر بازیکنان تیم ملی به مصاف آنگولا رفت ولی بسیاری از مردم ایران، امیدوار بودند که او نتواند دروازه آنگولا را باز کند. چرا؟ زیرا – به قول فردوسی پور – بازی کردن دایی در تیم ملی اعصاب مردم را به هم می ریخت.
    بعد از جام جهانی هم که دایی مربی سایپا شد، مردم در اکثر ورزشگاههای ایران، بی اخلاقی کردند و بدترین توهین ها را نثار او کردند تا خشمشان را از حضور بیش از اندازه دایی در تیم ملی، به او نشان دهند.
    زمانی که دایی رکورد گلزنی پوشکاش را شکست، هیچ یک از پیشکسوتان فوتبال ایران نیز از این رکوردشکنی او خوشحال نشدند. چرا؟ زیرا دایی دیگر محبوب نبود. دایی رکورد بازی در تیم ملی، رکورد گلزنی در تیم ملی و چندین رکورد دیگر را بدست آورد، اما بهای تحصیل این رکوردها، از دست رفتن محبوبیتش بود.
    کسی به یاد ندارد که در دهه ۷۰ در ورزشگاههای این کشور به دایی توهین شده باشد اما در دهه ۸۰ ورق برگشت و کار از کار گذشت. آیا بازی کردن در جام جهانی، به شنیدن این همه دشنام و از دست رفتن آن همه اعتبار می ارزید؟
    فرهاد مجیدی اکنون ۳۴ ساله است. او هنوز خوب گل می زند و در بازی های حساس هم گل می زند. کسی خواستار کنار کشیدن او از تیم ملی نبود. نه مردم عادی، نه کارشناسان و نه بازیکنان تیم ملی، دوست نداشتند مجیدی از تیم ملی کناره گیری کند.
    اما فرهاد مجیدی، برخلاف دایی، تسلیم امیال کوتاه مدت خودش نشد و پلاتینی وار و در اوج با تیم ملی خداحافظی کرد. بازی در تیم ملی، در قیاس با محترم بودن در جامعه ورزش، میلی کوتاه مدت است. علی دایی اما در سال های ۸۰ تا ۸۵ فقط میل کوتاه مدت خودش را در نظر گرفت و از سال ۸۵ به بعد، در ورزشگاههای گوناگون کشور، تاوان آن انتخابش را پرداخت.
    فرهاد مجیدی اما لقمان وار ادب از بی ادبان آموخت و لباس تیم ملی را جوانمردانه و بزرگ منشانه از تن به در آورد.
    او با این کار خودش، نه تنها تداوم محبوبیتش را نزد استقلالی ها ( وحتی پرسپولیسی ها ) و عموم ایرانیان تضمین کرد، بلکه درسی از ادب و جوانمردی به آیندگان آموخت و آنها را متوجه این نکته مهم ساخت که " وقت رفتن " را به هنگام دریابند.

bordobakht

12. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

14. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میلاد میداودی : نیمکت نشینی ام به دلیل بازی خوب دربی بود! / 5 روز قبل از بازی با سایپا می دانستم فیکس نیستم ! / فعلا سکوت می کنم

میلاد میداودی در بازی مقابل پرسپولیس بعد از حدود 10 ماه بار دیگر در ترکیب اصلی استقلال به میدان رفت. نمایش میداودی در آن مسابقه مورد تحسین اکثر رسانه ها، کارشناسان فوتبال و هواداران تیم آبی پوش پایتخت قرار گرفت و دعوت میلاد به اردوی تیم ملی ایران را به دنبال داشت. با این وجود میداودی در بازی مقابل سایپا نیمکت نشین شد.
    صحبت های مهاجم استقلال در خصوص دیدار برابر سایپا، حضور دوباره در ورزشگاه انزلی، معرفی هیأت مدیره باشگاه و سایر مسائل را مرور می کنیم.

از بازی با سایپا شروع کنیم.
    یکی از سخت ترین بازی های این فصل بود. بازیکنان سایپا خیلی منسجم دفاع می کردند و ضد حملات خطرناکی هم داشتند اما در نهایت توانستیم روی خلاقیت مجتبی جباری به گل برسیم و به صدر جدول برگردیم. دیدارهای بعد از دربی معمولا مشکل ساز می شود و مهم کسب سه امتیاز بود که به آن رسیدیم.

بعد از حضورت در دربی تهران و دعوت به تیم ملی شاهد نیمکت نشینی ات مقابل سایپا بودیم. در این رابطه صحبت کن
    مقابل پرسپولیس بعد از 10 ماه در ترکیب اصلی استقلال به میدان رفتم و همه تلاشم را کردم که برای تیم موثر باشم. وقتی بازیکنی بعد از این مدت در ترکیب تیمش قرار بگیرد، چند بازی زمان می خواهد تا دوباره به شرایط ایده آل برگردد اما خدا را شکر که توانستم در همان بازی اول به تیم ملی دعوت شوم و رضایت هواداران را هم جلب کنم. نیمکت نشینی ام برابر سایپا هم حتما به دلیل بازی خوبم مقابل پرسپولیس و دعوت به تیم ملی بود!

در برخی از روزنامه ها خبر ناراحتی ات بعد از اعلام ترکیب بازی با سایپا درج شد. آیا این موضوع واقعیت دارد؟
    شاید چون تمرینات استقلال بدون حضور خبرنگاران انجام می شد، روزنامه ها این طور برداشت کرده اند که عدم حضورم در ترکیب استقلال تصمیمی بوده که روز بازی اتخاذ شده اما این طور نبود. من از پنج روز مانده به مسابقه مطلع شدم که در ترکیب قرار نمی گیرم و از همان زمان ناراحت بودم که چرا با وجود تلاشی که برای بازگشت به میادین کرده و در فهرست 45 نفره کاندیداهای تیم ملی برای دیدار با بحرین قرار گرفتم، از ترکیب تیم برنده دربی خارجم کردند. الان هم نمی خواهم وارد جزئیات موضوع بشوم و سکوت می کنم.

بعد از اعتراض امیرآبادی به نیمکت نشینی، پرویز مظلومی اعلام کرده به هیچ بازیکنی قول فیکس بودن در ترکیب استقلال را نمی دهد و هر کس ناراحت است می تواند فسخ قرارداد کند و به تیم دیگری برود. در این رابطه نظرت چیست؟
    به نظرم تصمیم درستی است و باعث می شود بازیکنانی که آماده هستند و خوب تمرین می کنند، به حق خودشان برسند. به هر حال اگر مربی به بازیکنی قول فیکس بودن را بدهد، مجبور است بازیکن دیگری را فدا کند. در رابطه با خودم می توانم مثال بزنم: اگر روزی به این نتیجه برسم که از نظر فنی به قدری ضعیف هستم که در لیگ ایران باید نیمکت نشین شوم، ترجیح می دهم فوتبال را کنار بگذارم. اما اگر ببینم از نظر فنی خوب هستم و حقم را ضایع می کنند، تصمیم دیگری می گیرم.

آیا در تمرینات بعد از مسابقه با مظلومی صحبت نکردی تا بدانی دلیل نیمکت نشینی ات بعد از بازی ات در دربی و قرار گرفتن در لیست تیم ملی چه بود؟
    عادت ندارم از مربی سئوال کنم که چرا بازی ام نداده است؛ توانایی های فنی خودم را می دانم و همیشه حرف هایم را در زمین مسابقه زده ام. در بازی مقابل مس کرمان و فجرسپاسی حتی یک دقیقه هم بازی نکردم و حرفی نزدم. این بار ناراحت شدم چون از پنج روز قبل از مسابقه می دانستم که از ترکیب خارجم کرده اند. گفتم که نمی خواهم وارد جزئیات شوم.

دیدار با ملوان انزلی را چگونه می بینی؟ همان تیمی که بازی مقابل آن باعث مصدومیتت شد.
    این مسابقه یکی از سخت ترین مسابقات خارج از خانه برای تیم ماست. بازی سال گذشته استقلال در انزلی تلخ ترین روزهای زندگی ام را به دنبال داشت و فرصت های پیشرفت زیادی را از من گرفت اما آن خاطرات را فراموش کرده و سعی می کنم به موفقیت تیمم در بازی با ملوان کمک کنم.

در خصوص انتخاب اعضای هیأت مدیره باشگاه استقلال و استعفای دکتر امیدوار رضایی در اعتراض به انتقادهایی که از ترکیب هیأت مدیره شده، چه نظری داری؟
    اعضای هیأت مدیره استقلال زمانی معرفی شدند که مشکلات مالی باشگاه زیاد شده و فعلا اولویت آن ها رفع این مشکلات است. دکتر رضایی یک استقلالی است که حتی در زمانی که عضو هیأت مدیره نبود، پیگیر مشکلات بچه های تیم و کمک به حل آن ها می شد. سال قبل که استقلال بلاتکلیف بود و اکثر بازیکنان از تیم جدا شدند، دکتر رضایی از من خواست تا تعیین مدیرعامل برای استقلال با هیچ تیمی قرارداد نبندم و من هم به احترام ایشان که نماینده مردم مسجدسلیمان است، همین کار را کردم. امیدوار رضایی از باشگاه استقلال به مجلس نرسیده بلکه از چند دوره قبل از حضورش در استقلال نماینده زادگاهم بوده و علاوه بر خدمت به استقلال سال گذشته امتیاز یک تیم لیگ دسته اول را به مسجدسلیمان آورد تا تیم نفت مسجدسلیمان در لیگ دسته اول بازی کند. امیدوارم استعفای ایشان را قبول نکنند و دکتر رضایی کماکان کنار تیم استقلال باشد.

یکی از معدود بازیکنان استقلال هستی که در رابطه با مشکلات مالی اخیر مصاحبه ای نکردی. آیا این سکوت به معنای دریافت مطالباتت است؟
    خیر. اتفاقا جزو سه-چهار بازیکنی هستم که بابت قرارداد این فصل حتی یک ریال از باشگاه استقلال دریافت نکرده ام. بخشی از پول قرارداد سال گذشته ام نیز پرداخت نشده و مطمئنم به غیر از من بازیکن دیگری در استقلال پیدا نمی کنید که از تاریخ چک های نقد نشده قراردادش 130 روز گذشته باشد. بابت امسال هم که گفتم حتی یک ریال نگرفته ام و چک ها نقد نشده است. فتح الله زاده ریسک می کند و چک های شخصی اش را به بازیکنان می دهد اما باشگاه استقلال متعلق به دولت است و باید از سوی دولت حمایت مالی بشود.

در پایان چه صحبتی داری؟
    می خواهم موضوعی را به صراحت عنوان کنم. از زمان حضورم در استقلال تا کنون در برابر خیلی از مسائل سکوت کرده و ناراحتی ام را درون خودم ریخته ام تا تیم دچار حاشیه نشود. خیلی از بازیکنان هستند که از تیم های شهرستانی به استقلال و پرسپولیس می آیند تا این تیم ها سکوی پرتاب آن ها از نظر فنی یا مالی بشوند و به تیم ملی یا جاهای دیگر برسند اما شرایط من کاملا فرق دارد. وقتی به استقلال آمدم هم ملی پوش بودم و هم مسئولان استقلال در جریان پیشنهادات سایر باشگاه ها قرار داشتند. زمانی که استقلال در اوج مشکلات بود و اکثر بازیکنان حاضر نمی شدند به این تیم بیایند، با این هدف چند هفته صبر کردم و با استقلال قرارداد بستم که بتوانم با حضورم از نظر فنی به این تیم کمک کنم. از همان هفته اول که در تبریز دو گل به شهرداری تبریز زدم تا روزی که در انزلی به عمد مصدومم کردند، همیشه سعی داشتم با تمام وجود بازی کنم. در تمام دوران مصدومیتم نیز تلاش می کردم که بیایم و کار ناتمام پارسال را با استقلال تمام کنم. از نظر مالی نیز استقلال در وضعیتی نیست که به خاطر پول بیشتر به آن آمده باشم. فکر می کنم هواداران استقلال بهترین کسانی هستند که می توانند در رابطه با عملکردم نظر بدهند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •