تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 186 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چند وقت نبودم... ابتدا بردمون مقابل نوریچ و صعودمون به مرحله بعد EL و شاهکار گیگزی عزیز رو تبریک میگم به همه دوستان...
    یه نکته ای رو بعد از بازی با آزاکس دوست داشتم بگم که یادم رفت...: واقعا برای فردوسی پور متاسفم، یه بازی هم برای یونایتد پخش میکنن یا خیابانی اطلاعات عمومی صفر رو میزارن یا فردوسی پور لیورپولی... آگاهانه بارها یونایتد رو "من یو" خطاب کرد بماند، بابای دخه آ رو با جملات تکراریش در آورد و هر موقع داوید سیو خوب داشت خیلی بی توجه از کنارش میگذشت... برباتوف رو میدید نمیشد یه لقبی بهش نده! همون برباتوفی که آقای گل پریمیر لیگ فصل پیش شد... گویا خیلی دوست داشت منچستر از EL حذف بشه... گل اول آزاکس رو به خاطر هند چند بار به صورت آهسته به نمایش کشیده شد فقط یه بار عادل خان گفت که مثل اینکه هند شده! واقعا من نمیدونم چرا بازی های منچستر رو به گزارشگری مثل فردوسی پور میدن که از یونایتد بیزاره؟! به خدا مزدک یا حتی علی فر شرف دارن!

2. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

جلو بارسا که گل زد دوست عزیز...! گل زدن ایراد داره ؟؟؟
    مایکل اوون حرکت مفید داشته خیلیم داشته ....که مهمترینشم گل دقیقه 96 به منچستر سیتی هسش که باعث برد تاریخی یونایتد شد ....!
    دیگه شما از فرگوسن که بالاتر نیستی ،سر الکس یه چیزی از اوون دید که به تیمش اورد دیگه ...غلط میگم بکو غلط میگی
    بله 1گل زد 5تا گل 100%نزد!!!!
    هیچوقت هیچ مربی نمیاد بگه فلان بازیکن رو بیخود اوردیم!!!
    صبر داشته باشید بیرون شدن اوون هم میبینیم....
    به خاطر یه بازیکن همیشه مصدوم و ضعیف تاپیک رو منحرف نکنیم...
    بگذریم.....
    انتظار داشتم مقابل نورویچ بهتر از اینا باشیم اما نورویچ هم تیم بسته و محافظ کاریه....اما دود از کنده بلند میشه!
    گیگز و اسکولز به خیلی ها نشون دادند که اگه فوتبال بلد باشن و با عشق بازی کنن تو 37/38 سالگی هم میشه مصدوم نبود و مثل جوون ها تر و تازه بازی کرد....
    هرچقدر از گیگز تعریف کنیم کم گفتیم

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چند وقت نبودم... ابتدا بردمون مقابل نوریچ و صعودمون به مرحله بعد EL و شاهکار گیگزی عزیز رو تبریک میگم به همه دوستان...
    یه نکته ای رو بعد از بازی با آزاکس دوست داشتم بگم که یادم رفت...: واقعا برای فردوسی پور متاسفم، یه بازی هم برای یونایتد پخش میکنن یا خیابانی اطلاعات عمومی صفر رو میزارن یا فردوسی پور لیورپولی... آگاهانه بارها یونایتد رو "من یو" خطاب کرد بماند، بابای دخه آ رو با جملات تکراریش در آورد و هر موقع داوید سیو خوب داشت خیلی بی توجه از کنارش میگذشت... برباتوف رو میدید نمیشد یه لقبی بهش نده! همون برباتوفی که آقای گل پریمیر لیگ فصل پیش شد... گویا خیلی دوست داشت منچستر از EL حذف بشه... گل اول آزاکس رو به خاطر هند چند بار به صورت آهسته به نمایش کشیده شد فقط یه بار عادل خان گفت که مثل اینکه هند شده! واقعا من نمیدونم چرا بازی های منچستر رو به گزارشگری مثل فردوسی پور میدن که از یونایتد بیزاره؟! به خدا مزدک یا حتی علی فر شرف دارن!
    ببخشید مگه "من یو" گفتن ایراد داره؟

5. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

آگاهانه بارها یونایتد رو "من یو" خطاب کرد بماند
    درسته...کاشکی یک بار میگفت ولی چندین و چند بار تکرار کرد.اصلا ازش انتظار نمیرفت.من همین الان میرم و به شبکه ی سه زنگ میزنم و شکایت میکنم،ولی چه حیف که گوش شنوایی وجود نداره!

7. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به خاطر یه بازیکن همیشه مصدوم و ضعیف تاپیک رو منحرف نکنیم...
    بدون شرح ! نمیدونم 500 تا بازیو کی پلی کرده ...!!!
    به هر حال بیخیال ...تاپیک منحرف نشه !
    تاپ 3 :

Man of the Match vs Norwich

Top three
    1 - David De Gea (71%)
    2 - Ryan Giggs (22%)
    3 - Paul Scholes (4%)

Also nominated: Michael Carrick, Jonny Evans, Rio Ferdinand

منبع :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بچه ها چرا به من یو گیر میدید؟ سخت نگیرید باو...
    البته درسش اینه که کامل گفته بشه : منچستر یونایتد
    گزارشگرای خارجی هم همیشه کامل میگن!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ببخشید مگه "من یو" گفتن ایراد داره؟
    بله دوست من... عبارت "من یو" در شعار های تیم هایی مثل لیورپول و لیدز و... برای توهین به بازیکنان کشته شده تیم منچستریونایتد در حادثه هوایی مونیخ استفاده میشه. (متاسفانه)
    و طبیعتا معقول نیست فکر کنیم عادل فردوسی پور _که به نظرم شکی وجود نداره اطلاعات فوتبالیش بسیار بالاست_ این موضوع رو ندانسته بارها تکرار کرده... گویا فردوسی پور فکر کرده اطلاعات جوون های فوتبال دوستی مثل ما محدود به به جراید و صدا سیماست!!

12. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یادتون باشه من یو را هوادارای لیدز و لیورپول بکار میبرن تو شعار هایی که کشته شدگان یونایتد و تو فاجعه مونیخ مسخره می کنند. به هیچ وجه از من یو استفاده نکنید. عادل هم چون لیورپولیه از عمد من یو را بکار میبره
    کسی خلاصه بازی با نرویچ و نداره؟

14. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mansoor90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام منچستر تیم محبوب منه و من خیلی دوستش دارم. و من فرگوسن رو سلطان مربیها میدونم. چون بعد از سقوط فاجعه بار هواپیما این فرگوسن بود که باز منچستر رو به شرایط عالی خودش رسوند. اما منظور از حرفام این بود که گواردیولا به گرد فرگوسن نمیرسه و واسه سال بعد یه فکرایی فرگی داره تا یکه تازی بارسا رو به اتمام برسونه.

16. این کاربر از mansoor90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آسنال 5 بر 2 تاتنهام رو شکست داد اما یکی از طرفدارهای منچستر تو این تاپیک نیومد بگه دست بازیکن های آرسنال درد نکنه

این پیروزی باعث شد هم فاصله آرسنال با تاتنهام کمتر بشه و هم اینکه منچستر تو حاشیه امنیت قرار بگیره اما این هفته که منچستر با تاتنهام بازی داره بهتره به فکر جبران محبت آرسنالی ها باشید!

امیدوارم منچستر پیروز این بازی باشه چون هم به نفع خودشه و هم به نفع آرسنال هر چند که بازی خیلی سختی برای شاگردان فرگوسن خواهد بود!

واقعا خیلی بده که یه تیمی مثل تاتنهام که کمترین تجربه ای تو لیگ قهرمانان اروپا نداره به جای آرسنال یا چلسی به این رقابت ها صعود کنه!

18. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •