تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 320 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بنظرتون این مورینیو مربی عالبی هست برای تیممون
    سه تا الکلاسیکو هست که میبازه میگه ما باه اشتباهاتمون باختیم
    خب کاکو دیگه از اشتباهتون درس بگیرید تا این جوری نبازین
    ما هم یه مربی مثل ونگر و فرگوسن میخواهیم
    کاسیاس آخرین بازیکنه آکادمی هست که تو سطح درجه یکه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

SD Ponferradina 0 - 2 Real Madrid

Callejón 29

Cristiano Ronaldo 74

- رائول آلبیول دقیقه 70 دو کارته شد و اخراج شد.

3. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

بنظرتون این مورینیو مربی عالبی هست برای تیممون
    سه تا الکلاسیکو هست که میبازه میگه ما باه اشتباهاتمون باختیم
    خب کاکو دیگه از اشتباهتون درس بگیرید تا این جوری نبازین
    ما هم یه مربی مثل ونگر و فرگوسن میخواهیم
    کاسیاس آخرین بازیکنه آکادمی هست که تو سطح درجه یکه
    چی !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    ونگر ؟ فرگوسن ؟
    همین مورینو هست که این طور جلوی بارسا ایستاده اون 2 تای قبلی بیان که همیشه 6 تایی می خوریم

5. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان منم مثل همه شما بعد از الکلاسیکو خیلی ناراحت و عصبانی بودم.طوری که تا یک روز کامل تی وی و رادیو رو بایکوت کردم و تا دیشب به هیچ کدوم از سایت های خبری سر نمیزدم.(به جز مرجع خبری رئال)
    ولی خوب الان که فکر میکنم میبینم این باخت مطمئنا باعث پیشرفت ما میشه.شاید اگه بارسا رو میبردیم تو همون سطح متوقف میشدیم.
    ولی الان از اشتباهات درس میگیریم و بهتر میشیم.
    فراموش نکنید که بردن جام خیلی خیلی مهمتر از بردن بارسا هستش!
    مورینیو فصلی که با اینتر قهرمان اروپا شد 4 بار با بارسا بازی کرد که 3 بازی رو باخت و فقط یه بازی رو برد.
    ولی الان همه از قهرمانی اینتر و خوزه صحبت میکنن و نه از 3 برد بارسا!
    من مطمئنم امسال هم همین طور میشه و با وجود باخت به بارسا (حتی در بازی برگشت) لالیگا رو میبریم و قهرمان میشیم!
    و بردن لیگ قهرمانان هم خیلی دور از دسترس نخواهد بود.(مخصوصا اگه تو فینال به بارسا بخوریم)

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خسه 12مین بازیکن آکادمی که با مورینیو اولین بازی خود برای رئال را انجام داد

ژوزه مورینیو به Jese بازیکن آکادمی تیم رئال مادرید اجازه داد تا در دیدار مقابل Ponferradina اولین بازی خود را برای تیم اصلی انجام دهد. وی در دقیقه 78 بجای کریستیانو رونالدو به میدان رفت. او 12مین بازیکن آکادمی تیم رئال است که زیر نظر مورینیو اولین بازی خود را برای تیم اصلی انجام میدهد.

لیست بازیکنانی که زیر نظر مورینیو اولین بازی خود را انجام داده اند

خسه: بسیار خشنودم که اولین بازی خودم رو برای رئال انجام دادم

Jese Rodriguez شاید خوشحال ترین بازیکن زمین در شب گذشته بود. بازیکن جوان آکادمی تیم رئال، اولین بازی خود را در مقابل Ponferradina انجام داد که با نتیجه 2-0 به اتمام رسید.

وی بعد از بازی گفت: " مورینیو بهم گفت که آروم باشم و همینطور که تو کاستیا بازی میکنم و میجنگم عمل کنم. خیلی خوشحالم که رئال مادرید و مورینیو این اجازه رو بهم دادن که اولین بازیم رو انجام بدم. خیلی خوشنود و خرسندم. تعداد کمی هستن که میتونن بگن اولین بازی خودشون رو تو 18 سالگی انجام دادن. من وقتی 13 سالم بود به اینجا اومدم وهمیشه آرزوم همین بود."

" کل این سفر منحصر به فرد بود و حس کردم آدرنالین خونم بالا رفت وقتی شنیدم که تو هم قراره بری. به پدرو مادرم و خانوادم فکر کردم. من پیرهنم رو نگاه داشتم تا هم تیمیام برام امضاش کنن. "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

والا بعد هر باخت میگیم یه خوبی که داشت این بود که از اشتباهاتمون درس میگیریم ولی آخه تا کی من و تمام طرفداران رئال دوست دارن بارسا رو در اوج ببریم نه وقتی تو سیر نزولی افتاده باشه ولی یه مورد هست که بارسا داره و ما نداریم اولینش اینکه بازیکنهاش خیلی راحت جنگ روانی تو زمین راه میندازن که کل اعصاب بازیکنها رو بهم میریزن اون بازیکن خط حمله سمت چپ کی بود اعصاب واسه من یکی نزاشته بود از بس خودشون زمین زد و اعتراض کرد. و تو این چند بازی اخیر هم ما به دو علت باختیم یکی شانس بارسا و یکی بار روانی که رو دوش بازیکنها بوده و گرنه خدایی از بارسا خیلی بهتر بازی کردیم+اینکه تا الان 3 تا نهار رو به دوستای بارسایی خودم باختم

10. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

نمرات بازیکنان رئال برابر پونفرادینا

مرجع خبري رئال مادريد : یکی از سایت های هواداری اسپانیایی رئال مادرید به بازیکنان رئال برابر پونفرادینا نمره داده است .
    آدان (7) : مثل آمستردام مطمئن و حواس جمع ظاهر شد . تقریبا در تمامی حرکت موفق ظاهر شد .
    التین توپ (5) : کار خاصی نکرد . بازی به بازی این که چرا در این تیم است ، غیر قابل فهم تر می شود .
    آلبیول (5) : بازی بدی در امور تدفاعی نداشت اما پس از دو حرکت بی مورد اخراج شد .
    واران (8) : خیلی مطمئن ظاهر شد . بهترین عنصر خط دفاع رئال مادرید بود که هنوز مشخص نیست چرا بیش از این فیکس نمی شود .
    مارسلو (5) : در دفاع و حمله ضحیف بود و چیز خاصی از او دیده نشد . در فرم بسیار بدی است .
    شاهین (5) : کاملا بی کار . همچنان نمی داند که درون زمین باید چه کار کند و پائین تر از حد انتظارات است .
    خدیرا (7) : عملکرد خوبی داشت و روی گل اول پاس گل داد .
    کایخون (8) : باز هم بهترین بازیکن تیم بود و پاسخ اعتماد مورینیو را با گلزنی داد . بازیکن بسیار سودمندی است .
    کاکا (6) : تاثیر خاصی در مصدومیت نداشت و هنوز کار دارد تا به طور کامل از کمند مصدومیت رهایی یابد .
    رونالدو (7) : بیشتر بازی ناموفق بود اما بالاخره گل زد تا بازی ناکامش برابر بارسا را فراموش کند .
    هیگوائین (6) : در زدن ضربات آخر زیاد خوب کار نکرد هر چند که یک پاس گل داد .
    راموس (7) : او جای آلبیول را پس از اخراجش پر کرد که به خوبی دفاع را پوشش داد .

پ.ن
    اینطور که به نظر میرسه باید دنبال یک جانشین برای مارسلو باشیم ! من نمیدونم قصد مورینیو برای نگه داشتن بازیکن هایی مثل نوری شاهین - آلتینتپ - آلبیول - گرانرو ....چیه؟!
    با فروش این بازیکن ها میتونه واقعا بازیکنای بهتری که واقعا به درد تیم میخوره خریداری بشه ! نه فقط نیمکت تیم پر از بازیکن و ستاره باشه که اصلا به درد تیم نمیخوره...!

دیشب بازی رو نگاه میکردم رافائل واران واقعا خوب بازی میکنه چرا تا الان خبری ازش نبود؟ یا مثلا لاسانا دیارا خیلی کمتر از خدیرا بازی میکنه....؟!

12. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اینطور که به نظر میرسه باید دنبال یک جانشین برای مارسلو باشیم ! من نمیدونم قصد مورینیو برای نگه داشتن بازیکن هایی مثل نوری شاهین - آلتینتپ - آلبیول - گرانرو ....چیه؟!
    با فروش این بازیکن ها میتونه واقعا بازیکنای بهتری که واقعا به درد تیم میخوره خریداری بشه ! نه فقط نیمکت تیم پر از بازیکن و ستاره باشه که اصلا به درد تیم نمیخوره...!
    بیخیال برادر!
    این همه بازی عالی داشته مارسلو این فصل! بخاطر 1-2 بازی بد، میخواید بندازنش بیرون؟!
    بعد اینکه شاهین تازه از مصدومیتش برگشته، شروع کردید انتقاد؟!
    بابا این بازیکن بهترین بازیکن فصل قبل آلمان شدا! یخورده زمان بدیم، بعد..
    البته بقیه رو که گفتید قبول دارم و احتمالش هم هست که برن! خیلی هم کم بازی میکنن..(البته موضوع گرانرو هواداراست که دوست دارن بازیکن اکادمی تو تیم بازی کنه و خیلی توجه نمیکنن که در سطح رئال نیست!)

دیشب بازی رو نگاه میکردم رافائل واران واقعا خوب بازی میکنه چرا تا الان خبری ازش نبود؟ یا مثلا لاسانا دیارا خیلی کمتر از خدیرا بازی میکنه....؟!
    واران هم خوزه گفت...قراره حداقل 10 سال تو تیم اصلی باشه..از 20 به بالا و الان تازه 18 سالشه!
    بعد اینکه تا الان کمم بازی نکرده!

لاس هم این بازی استراحت کرد..هرچند برای خیلی از بازیها، خدیرا بهتر میتونه باشه هرچند من امیدوارم شاهین زودتر آماده شه تا شاید کنار ژابی بازی کنه که دیگه وسط تیم فانتزی میشه!

من فقط امیدوارم خوزه به کایخون همینطور بازی بده که پدیدست این بشر!

14. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alvar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چی !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    ونگر ؟ فرگوسن ؟
    همین مورینو هست که این طور جلوی بارسا ایستاده اون 2 تای قبلی بیان که همیشه 6 تایی می خوریم
    مثل ونگر که گیر نمیارین ..
    بعد همین ونگر بود که پارسال با یه مشت بچه بارسلونا رو تو لندن شکست داد که تنها باخت پارسالشون تو لیگ قهرمانان بود

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

مثل ونگر که گیر نمیارین ..
    بعد همین ونگر بود که پارسال با یه مشت بچه بارسلونا رو تو لندن شکست داد که تنها باخت پارسالشون تو لیگ قهرمانان بود
    در عوض بازی برگشت یدونه حمله هم نداشت و اونجوری باخت !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •