تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 364 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

هدایا خیلی کم شدن
    امیدوارم قیمتها بالا نرفته باشن

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هدایا خیلی کم شدن
    امیدوارم قیمتها بالا نرفته باشن
    قیمتا پایین اومدنشما 57000 رو چند گرفته بودی؟
    الان 42 اش 1650 و 47 اش 2300 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

قیمتا پایین اومدنشما 57000 رو چند گرفته بودی؟
    الان 42 اش 1650 و 47 اش 2300 هست
    ما 2200 گرفتیم
    پس زیاد بالا نرفته
    اون موقع 42 قیمتش 1600 بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هاد 500 اکسترنال گرفتم و وصل کردم به تی وی برای ضبط فیلم تلوزیون هنگام ضبط میگه بایدهارد فرمت بشه وقتی که دکمه تایید را میزنی این پیغام می اید
    ((مقدار دهی اولیه همه داده های موجود در دستگاه usb را پاک می کند وقتی مقدا دهی اولیه با فرمت dvr انجام گرفت استفاده از دستگاه usb باکامپیوتر ممکن نخواهد بود برای ادامه مقدار دهی اولیه تایید را انتخاب کنید ))
    می خواستم بدونم منظور از این جمله چیه یعنی کامپیوتر اصلا هاردو دیگه نمیشناسه یا نمیشه برنامه رو هارد کپی کرد و هارد برای کامپیوتر قابل استفاده نخواهد بود
    ممنون میشم اگه دوستان منو راهنمایی کنند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست من
    بنده هم مثل شما بعد از کلی گشتن در نهایت رسیدم به همین مدل الجی و پاناسونیک که کدومو انتخاب کنم
    محاسن ومعایبی که میدونم عرض میکنم تصمیم با شما
    پلاسما پاناسونیک
    محاسن
    هرتز بالاتری داره یعنی شما تو فیلمهایی مثل مسابقات فوتبال و یا فیلمهای خیلی قدیمی که بی کیفیت شده و دوربینشون هی با سرعت میچرخه یا متن نوشته هایی که باسرعت خیلی زیاد حرکت میکنن براتون شفاف تره عقب موندن تصویر رو ندارین و کاملا شفاف هست
    برند ژاپنی هست و تکنولوژی زاپن به هر حال اسم ژاپن روشه و پنلش صدرصد ژاپنی اما مونتاژشون مالزیه
    معایب در مقایسه با الجی
    امکانات کمتر
    تکنولوژی سه بعدی اکتیو که خسته کنندست و سرگیجه میاره (حداقل برا من که اینطور بود نهایت15 دقیقه تونستم استفاده کنم)
    عینکهای سه بعدی گرون و کمی سنگین
    مصرف برق بالاتر
    عینکهای کمتر و گرونتر
    تکنولوژی قدیمیتر نسبت به ال ای دی (تفاوتی شبیه پیکان جوانان و پیکان چراغ بنز )
    نور صفحه کمتر برای استفاده در محلهای روشن مثل اماکن عمومی
    طراحی ظاهر قدیمیتر و نه چندان زیبا (البته از نظر من)

ال جی
    محاسن
    امکانات بیشتر
    اسمارت بودن(اتصال به اینترنت و نمایش صفخات اینترنتی )
    سه بعدی پسیو طوری که میشه راحتتر و به مدت طولانی ازشون استفاده کرد (همین دیروز یه فیلم رو به صورت کامل نگاه میکردم حدود 1.5 ساعت)
    عینکهای سبک و تعداد زیادی که خودش میده
    طراحی ظاهر زیباتر
    نور صفحه بیشتر که مناسب برای اماکن عمومی هست
    معایب
    عیب اصلی که باعث برتری پلاسما در این زمینه میشه همون هرتز پایینتر هست یعنی وقتی مسابقات ورزشی رو نیگاه میکنی (دیروز بازی استقلال)اگه دقت کنین متوجه سرعت کندتر نسبت به پلاسما میشین مثلا یه نفر زمین میخوره هنگام پرت شدن به زمین متوجه تار شدنش میشین البته خیلی جزییه ولی هست
    چیدمان نه چندان جالب دکمه های ریموت کنترل (شایدم من باهاش زیاد حال نمیکنم)
    قدرت کم وایفای که مودم رو باید بیاری نزدیکش که خوب کابل ببری از اون خیلی بهتر میشه
    برند الجی که از نظر دهن پرکنی از پانا ...
    احتمالا مونتاژ ایرانه چون روشون نزده ساخته کجا فقط نوشته الجی الکترونیک حالا تو ایران چه قسمتهایی مونتاژ میشه خدا عالمه اگه بردهاش و پنلش و این صحبتا از کره بیاد و فقط تو ایران سرهم بشه فکر نمیکنم زیاد فرقی بکنه که احتمال هم میدم همینطور باشه

دوام و طول عمر رو نمیدنم
    ولی اگه برات سه بعدی و اسمارت بودن مهم نیست و فقط دو بعدی میخای ببینی مخصوصا مسابقات ورزشی بهت پانارو توصیه میکنم اما اگه سه بعدی یا اسمارت بودن هم مهمه الجی انتخاب اوله
    البته اون سرعت هم برای افرادی که بخان حساسیت به خرج بدن یا دنبال اختلاف باشن مشهوده اما اگه یکی که اصلا این تفاوتهارو بینشون خبر نداره نیگه کنه شاید اصلا متوجهش نشه
    ولی من خودم چون سه بعدی و اسمارت بودن (همش سرمون تو اینترنته ) مهم بود ال جی گرفتم و تو این چند روز که از انتخابم راضیم نخ سوزن سه بعدی اونم خونوادگی دور هم

من کمی اصلاح می کنم:پلاسما:تصویر جا میندازه منظورم اینه که اگه یه تصویر تا یک مدت محدودی روی tv بمونه جاش روی تصویر بعد از خودش میمونه.حالا اگه بین 1 ساعت تا 1.15 دقیقه بمونه دچار پیکسل سوختگی میشه و جاش میمونه حال یکی میگه کی میاد یه تصویر رو یک ساعت روی tv بزاره یا tv اگه یه تصویر رو stop کنی چند دقیقه بعد ادامش رو پخش می کنه یا نیمدونم اگه توصیر داشته باشه خودش خاموش می کنه اینا درسته ولی شما وقتی تصویر 16.9 یا تصاویر 4.3 خودومن رو ببینید که از شبکه ها پخش میشه این قسمت سیاه بلا و پایین توی فیلم ها هست پس اگه به طور مداوم مثلا یک ساعت توی پلاسما و دوساعت توی led باشه تصویر جاش واسه همیشه میمونه یه تصویر کم رنگ توی تصاویر کامل به وجود میاد.حالا مثلا میگین پایین رو که شبکه خودون تبلیغ پخش می کنه پس بالا رو چی.راستی فیلمی که خودتون یک ساعت و نیم دارین که دیگه 1 ساعت یه بار stop نمیزنید شاید دوست داشته باشین مداوم ببینید هی هم توی tv انگولک نکنید اونموقعس که تصویر جاش میمونه.

و دیگری اینه که کنتراست led بیشتره حال میگین نه رنگ مشکی رو پلاسما بهتر نشون میده ولی کنتراست مجموع مشکی و سفید هست که پلاما توی نور سفید پیش led کم میاده.

در مورد پنل ال جی دیگه کیفیت کره ای و ایرانی اینا نیست چون همش مونتاژه مثلا مردم دنیا باید بگن ما دیگه اپل نمیخریم چون چین میزنه.ولی نمیگن کیفیت همون کیفیت ها.
    راستی شما توی led میتونی مشکل هرتز رو حل کنی پول بیشتر هرتز بالاتر 400 هرتز خوبه.ولی من با همین 120 هرتز 57000 هم حال می کنم و بسه tv همسایه بالاییمون 3 بعدی اسمارت سامسونگ هست تصویری که من توی ال جی هلو میبینم اونجا پرش داشت چه توی سه بعدی چه توی معمولی درصورتی که تازه اون 200 هرتز بود خیر سرش

راستی عمر led بیشتر از پلاسما است مطمئن باشین چون از led توش بکار رفته منم رشتم الکترونیک هست و مطالعه زیادی رو دیود های داریم همینطور دیدو نوری که واقعا عمرش بالاست تازه اینا که مخصوص tv هست ولی حالا هر چقدر هم که عمر کنه من این tvمون رو بالای 8 تا 10 سال نمیخوام نه که نخوام ولی مطمئنا میرم یه tv ال جی میخرم مدل 2020 اگه تا اونموقع زنده بودم.البته این یکی خودم میخرم نه بابام چون اون موقع دیگه ایال باریم
    Last edited by mehdi speed 700; 19-02-2012 at 21:23.

6. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دمشون گرم بس 57000 فروش داشته عکسش رو زدن پشت بنر تبلیغاتی عید

8. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هاد 500 اکسترنال گرفتم و وصل کردم به تی وی برای ضبط فیلم تلوزیون هنگام ضبط میگه بایدهارد فرمت بشه وقتی که دکمه تایید را میزنی این پیغام می اید
    ((مقدار دهی اولیه همه داده های موجود در دستگاه usb را پاک می کند وقتی مقدا دهی اولیه با فرمت dvr انجام گرفت استفاده از دستگاه usb باکامپیوتر ممکن نخواهد بود برای ادامه مقدار دهی اولیه تایید را انتخاب کنید ))
    می خواستم بدونم منظور از این جمله چیه یعنی کامپیوتر اصلا هاردو دیگه نمیشناسه یا نمیشه برنامه رو هارد کپی کرد و هارد برای کامپیوتر قابل استفاده نخواهد بود
    ممنون میشم اگه دوستان منو راهنمایی کنند

آهان این یعنی این که شما اگه این کارو کردی یعنی یه سوزن کردی توی پای خودت حال چرا:شما اگه هارد رو فرمت کنی فرمت هارد میشه اسمارت tv یعنی نمیتونی فیلم های ضبط شده رو ی هیچ دستگاهه دیگه به غیر از اسمارت tv ال جی ببینی.تازه وقتی هارد رو فرمت کردی دیگه نه سون میتونه هارد رو بخونه نه اکس پی اونوقت باید عزا بگیری این هارد رو چیکار کنی بعدش میری بخش هارد و تعمییرات سایت به دوستان میگی مشکلت رو حل می کنن بعد دیگه توبه می کگنی که دیگه هارد رو با اسمارت tv فرمت نکنی.
    تازه مگه میخوای چیکار کنی حتما میخوای هر وقت ستایش سری 2 اومد ضبط کنی{بس هم قشنگه آدم فقط باید tv رو سیاه بزنه بس اینا زجر میکشن}یا حتما سریال خانه اجاره ی که تازه اومده رو.
    این هارد به یک کار فقط میاد برنامه زنده رو بزنی عقب همین اتومات هر چی خواستی رو میزنی عقب یا stop می کنی

10. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آهان این یعنی این که شما اگه این کارو کردی یعنی یه سوزن کردی توی پای خودت حال چرا:شما اگه هارد رو فرمت کنی فرمت هارد میشه اسمارت tv یعنی نمیتونی فیلم های ضبط شده رو ی هیچ دستگاهه دیگه به غیر از اسمارت tv ال جی ببینی.تازه وقتی هارد رو فرمت کردی دیگه نه سون میتونه هارد رو بخونه نه اکس پی اونوقت باید عزا بگیری این هارد رو چیکار کنی بعدش میری بخش هارد و تعمییرات سایت به دوستان میگی مشکلت رو حل می کنن بعد دیگه توبه می کگنی که دیگه هارد رو با اسمارت tv فرمت نکنی.
    تازه مگه میخوای چیکار کنی حتما میخوای هر وقت ستایش سری 2 اومد ضبط کنی{بس هم قشنگه آدم فقط باید tv رو سیاه بزنه بس اینا زجر میکشن}یا حتما سریال خانه اجاره ی که تازه اومده رو.
    این هارد به یک کار فقط میاد برنامه زنده رو بزنی عقب همین اتومات هر چی خواستی رو میزنی عقب یا stop می کنی
    البته اگر یه هارد داشته باشی که لازمش نداشته باشی بد نیست
    هم از تلوزیون میتونی ضبط کنی ( حالا شاید یه فوتبالی چیزی یکی خواست ضبط کنه )
    هم از تایم شیفت استفاده کنی
    ولی اگر کلا یه هارد داری و کار دیگه هم باهاش داری بهتره برای کارای دیگه استفاده بشه

12. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من کمی اصلاح می کنم:پلاسما:تصویر جا میندازه منظورم اینه که اگه یه تصویر تا یک مدت محدودی روی tv بمونه جاش روی تصویر بعد از خودش میمونه.حالا اگه بین 1 ساعت تا 1.15 دقیقه بمونه دچار پیکسل سوختگی میشه و جاش میمونه حال یکی میگه کی میاد یه تصویر رو یک ساعت روی tv بزاره یا tv اگه یه تصویر رو stop کنی چند دقیقه بعد ادامش رو پخش می کنه یا نیمدونم اگه توصیر داشته باشه خودش خاموش می کنه اینا درسته ولی شما وقتی تصویر 16.9 یا تصاویر 4.3 خودومن رو ببینید که از شبکه ها پخش میشه این قسمت سیاه بلا و پایین توی فیلم ها هست پس اگه به طور مداوم مثلا یک ساعت توی پلاسما و دوساعت توی led باشه تصویر جاش واسه همیشه میمونه یه تصویر کم رنگ توی تصاویر کامل به وجود میاد.حالا مثلا میگین پایین رو که شبکه خودون تبلیغ پخش می کنه پس بالا رو چی.راستی فیلمی که خودتون یک ساعت و نیم دارین که دیگه 1 ساعت یه بار stop نمیزنید شاید دوست داشته باشین مداوم ببینید هی هم توی tv انگولک نکنید اونموقعس که تصویر جاش میمونه.

و دیگری اینه که کنتراست led بیشتره حال میگین نه رنگ مشکی رو پلاسما بهتر نشون میده ولی کنتراست مجموع مشکی و سفید هست که پلاما توی نور سفید پیش led کم میاده.

در مورد پنل ال جی دیگه کیفیت کره ای و ایرانی اینا نیست چون همش مونتاژه مثلا مردم دنیا باید بگن ما دیگه اپل نمیخریم چون چین میزنه.ولی نمیگن کیفیت همون کیفیت ها.
    راستی شما توی led میتونی مشکل هرتز رو حل کنی پول بیشتر هرتز بالاتر 400 هرتز خوبه.ولی من با همین 120 هرتز 57000 هم حال می کنم و بسه tv همسایه بالاییمون 3 بعدی اسمارت سامسونگ هست تصویری که من توی ال جی هلو میبینم اونجا پرش داشت چه توی سه بعدی چه توی معمولی درصورتی که تازه اون 200 هرتز بود خیر سرش

راستی عمر led بیشتر از پلاسما است مطمئن باشین چون از led توش بکار رفته منم رشتم الکترونیک هست و مطالعه زیادی رو دیود های داریم همینطور دیدو نوری که واقعا عمرش بالاست تازه اینا که مخصوص tv هست ولی حالا هر چقدر هم که عمر کنه من این tvمون رو بالای 8 تا 10 سال نمیخوام نه که نخوام ولی مطمئنا میرم یه tv ال جی میخرم مدل 2020 اگه تا اونموقع زنده بودم.البته این یکی خودم میخرم نه بابام چون اون موقع دیگه ایال باریم
    حرف شما کاملا متین اما همه ال ای دی های رنگ سفید را به خوبی نمایش نمی دهد مثل LW5700 که رنگ های سفیدش متمایل به خاکستری است و در مورد جا افتادگی تصویر بلاسما ها در فروشگاه با اینکه تمام روز تصویر بالای تلوزیون های ثابت است هیچ مشکلی بیش نمی اید و این امر دیگر در تلوزیون های بلاسما خیلی کم اتفاق می افتد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    یعنی میگی همه اونایی که برنامه های تلوزیون را روی هارد ضبط میکنند همین مشگلو دارند یعنی هیچ راهی برای حل این مشگل وجود نداره؟
    پس به جز ضبط کردن چه فایده دیگه ای هارد برای تلوزیون داره ؟
    ایا برای دانلود برنامه از اینترنت بر روی هارد باید هارد فرمت بشه؟
    Last edited by enayati193; 19-02-2012 at 22:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •