هدایا خیلی کم شدن
امیدوارم قیمتها بالا نرفته باشن
هدایا خیلی کم شدن
امیدوارم قیمتها بالا نرفته باشن
قیمتا پایین اومدنشما 57000 رو چند گرفته بودی؟
الان 42 اش 1650 و 47 اش 2300 هست
ما 2200 گرفتیم
پس زیاد بالا نرفته
اون موقع 42 قیمتش 1600 بود
سلام دوستان
من یک هاد 500 اکسترنال گرفتم و وصل کردم به تی وی برای ضبط فیلم تلوزیون هنگام ضبط میگه بایدهارد فرمت بشه وقتی که دکمه تایید را میزنی این پیغام می اید
((مقدار دهی اولیه همه داده های موجود در دستگاه usb را پاک می کند وقتی مقدا دهی اولیه با فرمت dvr انجام گرفت استفاده از دستگاه usb باکامپیوتر ممکن نخواهد بود برای ادامه مقدار دهی اولیه تایید را انتخاب کنید ))
می خواستم بدونم منظور از این جمله چیه یعنی کامپیوتر اصلا هاردو دیگه نمیشناسه یا نمیشه برنامه رو هارد کپی کرد و هارد برای کامپیوتر قابل استفاده نخواهد بود
ممنون میشم اگه دوستان منو راهنمایی کنند
من کمی اصلاح می کنم:پلاسما:تصویر جا میندازه منظورم اینه که اگه یه تصویر تا یک مدت محدودی روی tv بمونه جاش روی تصویر بعد از خودش میمونه.حالا اگه بین 1 ساعت تا 1.15 دقیقه بمونه دچار پیکسل سوختگی میشه و جاش میمونه حال یکی میگه کی میاد یه تصویر رو یک ساعت روی tv بزاره یا tv اگه یه تصویر رو stop کنی چند دقیقه بعد ادامش رو پخش می کنه یا نیمدونم اگه توصیر داشته باشه خودش خاموش می کنه اینا درسته ولی شما وقتی تصویر 16.9 یا تصاویر 4.3 خودومن رو ببینید که از شبکه ها پخش میشه این قسمت سیاه بلا و پایین توی فیلم ها هست پس اگه به طور مداوم مثلا یک ساعت توی پلاسما و دوساعت توی led باشه تصویر جاش واسه همیشه میمونه یه تصویر کم رنگ توی تصاویر کامل به وجود میاد.حالا مثلا میگین پایین رو که شبکه خودون تبلیغ پخش می کنه پس بالا رو چی.راستی فیلمی که خودتون یک ساعت و نیم دارین که دیگه 1 ساعت یه بار stop نمیزنید شاید دوست داشته باشین مداوم ببینید هی هم توی tv انگولک نکنید اونموقعس که تصویر جاش میمونه.
و دیگری اینه که کنتراست led بیشتره حال میگین نه رنگ مشکی رو پلاسما بهتر نشون میده ولی کنتراست مجموع مشکی و سفید هست که پلاما توی نور سفید پیش led کم میاده.
در مورد پنل ال جی دیگه کیفیت کره ای و ایرانی اینا نیست چون همش مونتاژه مثلا مردم دنیا باید بگن ما دیگه اپل نمیخریم چون چین میزنه.ولی نمیگن کیفیت همون کیفیت ها.
راستی شما توی led میتونی مشکل هرتز رو حل کنی پول بیشتر هرتز بالاتر 400 هرتز خوبه.ولی من با همین 120 هرتز 57000 هم حال می کنم و بسه tv همسایه بالاییمون 3 بعدی اسمارت سامسونگ هست تصویری که من توی ال جی هلو میبینم اونجا پرش داشت چه توی سه بعدی چه توی معمولی درصورتی که تازه اون 200 هرتز بود خیر سرش
راستی عمر led بیشتر از پلاسما است مطمئن باشین چون از led توش بکار رفته منم رشتم الکترونیک هست و مطالعه زیادی رو دیود های داریم همینطور دیدو نوری که واقعا عمرش بالاست تازه اینا که مخصوص tv هست ولی حالا هر چقدر هم که عمر کنه من این tvمون رو بالای 8 تا 10 سال نمیخوام نه که نخوام ولی مطمئنا میرم یه tv ال جی میخرم مدل 2020 اگه تا اونموقع زنده بودم.البته این یکی خودم میخرم نه بابام چون اون موقع دیگه ایال باریم![]()
Last edited by mehdi speed 700; 19-02-2012 at 21:23.
دمشون گرم بس 57000 فروش داشته عکسش رو زدن پشت بنر تبلیغاتی عید
آهان این یعنی این که شما اگه این کارو کردی یعنی یه سوزن کردی توی پای خودت حال چرا:شما اگه هارد رو فرمت کنی فرمت هارد میشه اسمارت tv یعنی نمیتونی فیلم های ضبط شده رو ی هیچ دستگاهه دیگه به غیر از اسمارت tv ال جی ببینی.تازه وقتی هارد رو فرمت کردی دیگه نه سون میتونه هارد رو بخونه نه اکس پی اونوقت باید عزا بگیری این هارد رو چیکار کنی بعدش میری بخش هارد و تعمییرات سایت به دوستان میگی مشکلت رو حل می کنن بعد دیگه توبه می کگنی که دیگه هارد رو با اسمارت tv فرمت نکنی.
تازه مگه میخوای چیکار کنی حتما میخوای هر وقت ستایش سری 2 اومد ضبط کنی{بس هم قشنگه آدم فقط باید tv رو سیاه بزنه بس اینا زجر میکشن}یا حتما سریال خانه اجاره ی که تازه اومده رو.
این هارد به یک کار فقط میاد برنامه زنده رو بزنی عقب همین اتومات هر چی خواستی رو میزنی عقب یا stop می کنی
البته اگر یه هارد داشته باشی که لازمش نداشته باشی بد نیست
هم از تلوزیون میتونی ضبط کنی ( حالا شاید یه فوتبالی چیزی یکی خواست ضبط کنه)
هم از تایم شیفت استفاده کنی
ولی اگر کلا یه هارد داری و کار دیگه هم باهاش داری بهتره برای کارای دیگه استفاده بشه![]()
حرف شما کاملا متین اما همه ال ای دی های رنگ سفید را به خوبی نمایش نمی دهد مثل LW5700 که رنگ های سفیدش متمایل به خاکستری است و در مورد جا افتادگی تصویر بلاسما ها در فروشگاه با اینکه تمام روز تصویر بالای تلوزیون های ثابت است هیچ مشکلی بیش نمی اید و این امر دیگر در تلوزیون های بلاسما خیلی کم اتفاق می افتد
ممنون از جوابتون
یعنی میگی همه اونایی که برنامه های تلوزیون را روی هارد ضبط میکنند همین مشگلو دارند یعنی هیچ راهی برای حل این مشگل وجود نداره؟
پس به جز ضبط کردن چه فایده دیگه ای هارد برای تلوزیون داره ؟
ایا برای دانلود برنامه از اینترنت بر روی هارد باید هارد فرمت بشه؟
Last edited by enayati193; 19-02-2012 at 22:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)