سلام اساتید dell1500 ماچند وقتی هستCD میزاری توش تلق تلق صدا میده دلیلشو کسی میدونه؟
امیدوارم درست منظورم را رسونده باشم
سلام اساتید dell1500 ماچند وقتی هستCD میزاری توش تلق تلق صدا میده دلیلشو کسی میدونه؟
امیدوارم درست منظورم را رسونده باشم
صدای موتور و یا اپتیکش هست ... شاید داره مشکل میاره کم کم
خودم؟؟خب نشد!!!به یکی هم گفتم نتونست کمکم کنه گفتن ویندوزش چون اورژینال نیست فرمت ونصب دوبارش خیلی سخته.
راهنماییم میکنین؟؟
این حرف ها چیه ؟!
حالا ویندوزش غیر اصل باشه ! چی میشه ؟
شما دی وی دی ویندوز ویستا یا سی دی ویندوز xp رو بزار از روش بوت کنید و روی سیستم نصب کنید
اگر درایورهاش رو توی سی دی چیزی دارید خوب بعد نصب ویندوز درایورهاش رو نصب کنید و اگر نداری مثلا اگر لپ تاپت دل هست از اینترنت دانلود کنید یعنی از سایت سازنده !
روی هر لپ تاپی ویندوز نصب میشه چه اصل چه غیر اصل !
حدود 4-5روزه به نظر شما میشه پیش گیری کرد یا باید منتظر باشم ببینم چی میشه
آقایون یه سوال زیر دیپلمی:
منظور از این اصطلاحات چیه؟
bt
finger print
blue ray
true life
در این جور مواقع شده خود به خود درست میشه و برمیگرده ... اگر بعد یک یا دو هفته باقی موند و کار به جایی رسید که بعضی اوقات دیسک هم نمی خودن باید ببرید گارانتیحدود 4-5روزه به نظر شما میشه پیش گیری کرد یا باید منتظر باشم ببینم چی میشه
البته تق تق با لرزش فرق میکنه ... قضیه لرزش مربوط به بالانس نبودن دیسک هست که وقتی سریع میگرده صدا میده
BT مخفف بولتوث (bluetooth ) که یک ابزار ارتباطی برای تبادل قایل هست می باشد . اگر EDR نوشته بود بعدش یعنی منظورش Enhanced data rate هست و یک استاندارد جدید و فوق العاده که ورژن 2 امکانات بی نظیری رو برای کاربران فراهم میکنه مثلا امکانات امنیتی و ...
finger print یعنی اسکنر اثر انگشت . عین این فیلم ها که برای باز شدن در بجای پسورد یا در کنار تایید پسورد از شما تایید اثر انگشت هم میخواد
Blue ray جدیدترین استاندارد دیسک های نوری هست که کیفیت فوق العاده بالا و حجم بسیار بالا حدود 50 گیگابایت رو برای شما فراهم میکنه و توسط شرکت سونی ابداع شده ... رقیب HD disc ها هست و بونش سر لپ تاپ ها چون فعلا توی جامعه ازش استفاده نمیشه ضروری نیست اما داشتنش در آینده حسنه ... اگر لوگوش روی لپ تاپ یا روی دیسک درایو باشه یعنی لپ لپ شما میتونه این دیسک ها رو یخونه و در دو نوع هست : ROM یعنی فقط این دیسک ها رو میخونه و RAM یعنی رایت هم میکنه
True life یک استاندارد برای نمایشگرهای LCD هست که کیفیت خوبی رو در صفحه نمایش های براق با تفکیک پذیری بالا فراهم میکنه ... رقیب تکنولوژی Xbrite سونی هست
ممنون از کمکتون باید منتظر بمونم....و فکر میکنم همون تق تق باشه تا لرزش![]()
سلام دوستان من یه تبدیل usb به سریال برای آپگرید گرفتم که با سیدی آنروی دل 1510 نصب کردم ولی وقتی برنامه آپگرید اجر ا میکنم پیغام خطا میده و پرت سریال رو نمیشناسه 14000 پول دادم کارمم بد گیره استفاده هم نتونستم بکنم...لطفا راهنایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)