تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 193 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

رودستون n 5000 برا ال نود چطوره؟
    متاسفانه دقیق نمیشه گفت این گل خوب هست یانه لاستیکا واسطه ای میاد ایران بعضی مواقع اصلی بعضی مواقع بدل اگه اصل باشه در بیشتر موارد خوبه خیلی از لاستیک های دنیاالبته نه همه تو چین مونتاژ میشه شما باید از کسی ک انداخته اونم اصلش رو بپرسید از کجا خرید اگه اصل گیر بیارید خوبه

2. 2 کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

متاسفانه دقیق نمیشه گفت این گل خوب هست یانه لاستیکا واسطه ای میاد ایران بعضی مواقع اصلی بعضی مواقع بدل اگه اصل باشه در بیشتر موارد خوبه خیلی از لاستیک های دنیاالبته نه همه تو چین مونتاژ میشه شما باید از کسی ک انداخته اونم اصلش رو بپرسید از کجا خرید اگه اصل گیر بیارید خوبه
    در ادامه توضیحات خوب دوستمون منم یه نکته اضافه کنم حتما به تاریخ تولیدش توجه کنید؛ تو ایران لاستیک ها خیلی بد انبار میشه و اگه طولانی انبار شده باشه اصلا به درد بخور نیست

4. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من قصد دارم روی روای سال که الان 4 لاستیک 185 با رینگ 14 داره تغییراتی بدم به ااین شکل که لاستیک عقبو 205 بندازم ولی جلو همون 185 باشه رینگ هم 14
    آیا کار درستی هست یا خیر؟ برای اینکه لاستیک عقی زیاد بیرون نزنه رینگ 206 مناسبه یا خیر؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من قصد دارم روی روای سال که الان 4 لاستیک 185 با رینگ 14 داره تغییراتی بدم به ااین شکل که لاستیک عقبو 205 بندازم ولی جلو همون 185 باشه رینگ هم 14
    آیا کار درستی هست یا خیر؟ برای اینکه لاستیک عقی زیاد بیرون نزنه رینگ 206 مناسبه یا خیر؟
    رینگ 405 با 206 فرقی ندار فقط سوراخش فرق دار ک اونم بخاطر قالپاق لاستیک غقب هم میتونید 205 بندازی مشکل تدار

7. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

در ادامه توضیحات خوب دوستمون منم یه نکته اضافه کنم حتما به تاریخ تولیدش توجه کنید؛ تو ایران لاستیک ها خیلی بد انبار میشه و اگه طولانی انبار شده باشه اصلا به درد بخور نیست
    بله کاملا درست لاستیک تاریخ مصرفش 3 سال بعد تولید و بعداز این وقت خطرناک و کم بازده میشه

9. 2 کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

رینگ 405 با 206 فرقی ندار فقط سوراخش فرق دار ک اونم بخاطر قالپاق لاستیک غقب هم میتونید 205 بندازی مشکل تدار
    ممنون از شما. به من گفتن افست رینگ 206 کمتره و اگر از این رینگ استفاده بشه لاستیک کمتر بیرون میزنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

لاستیک تری انگل چه جور لاستیکی هست و ایا مناسب ال 90 میتونه باشه؟

لاستیکای فابریک من که ماشینو تحویل گرفتم تری انگل بوده، لاستیکای خوبی هستن. هر تعویض روغنی هم میرم واسه تنظیم باد میگن از ایران خودرو بعیده همچین لاستیکی بندازه زیر ماشیناش.

12. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ممنون از شما. به من گفتن افست رینگ 206 کمتره و اگر از این رینگ استفاده بشه لاستیک کمتر بیرون میزنه.
    والا اونجور ک من دیدم سایزشون یکیه چون اگه نباشه لاستیک 14 روش سوار نمیشه معمولا هم وقتی بیرون میزنه ک رینگ بالاتر و لاستیک پهن روش بیفتیه و گرنه چند سانت داخل تر یا بیرون تر عادیه

14. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام.دوستان یه سوال دارم.ماشین من سراتو2015 که رینگ لاستیک اون215/45/17 است.اگر بخوام سایز لاستیک رو به 215/50/17 تغییر بدم آیا روی هندلینگ ماشین تغییری ایجاد نمیشه؟وچه مقدار ارتفاع ماشین بیشتر میشه؟ممنون میشم دوستان واساتید راهنمایی کنن وحسن وعیبهای این تغییرفاق رو اعلام کنن..چون شنیدم این تغییرفاق از چسبندگی ماشین مخصوصا سر پیچها کم می کنه.
    Last edited by reza457; 06-01-2016 at 05:48.

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.دوستان یه سوال دارم.ماشین من سراتو2015 که رینگ لاستیک اون215/45/17 است.اگر بخوام سایز لاستیک رو به 215/50/17 تغییر بدم آیا روی هندلینگ ماشین تغییری ایجاد نمیشه؟وچه مقدار ارتفاع ماشین بیشتر میشه؟ممنون میشم دوستان واساتید راهنمایی کنن وحسن وعیبهای این تغییرفاق رو اعلام کنن..چون شنیدم این تغییرفاق از چسبندگی ماشین مخصوصا سر پیچها کم می کنه.
    سلام
    دوست عزیز این افزایش ارتفاع خیلی جزئی هست و خیلی خیلی کم روی هندلینگ تاثیر میذاره (شاید مثلا با سرعت150-200 تا تو پیچ خودشو یه مقدار نشون بده) و شما رو اذیت نمیکنه ولی همین افزایش فاق باعث میشه ماشینت تو این دست اندازها و خرابی های اسفالت ایران کمتر بکوبه و همچنین فشار وارده بر جلوبندی و کمک فنرها هم کمتر بشه. همچنین این افزایش فاق چون کم هست خطای خاصی هم روی سیستم abs نمییذاره و مشکل ساز نمیشه برات

17. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •