اگه از دوستان کسی تو یزد جایی سراغ داره که این بازی رو میفروشن پ خ کنه.تشکر
اگه از دوستان کسی تو یزد جایی سراغ داره که این بازی رو میفروشن پ خ کنه.تشکر
یکی کمک کنه من اینجا گیر کردم . اون یارو هم همونجا وایساده و وقتی من نزدیک در میشم هیچ کار نمیکنه . مشکل چیه؟
ببخشید کیفیتشو اوردم پایین
بچه هایه شیراز ! آقا گوله این فروشنده ها رو نخورید ! 15 چیه آخه :O من خودم که مفت گرفتم . اما رفیقمم از پاساژه صدف 4 تومن گرفته ! کی 15 تومن میده پوله یه بازی :S
اگه فروشنده آشنا دارید از همون بگیرید . اگه نه هم ... بازم نمی ارزه 15 تومن بدی 2تا دی وی دی![]()
بچه ها می گم خبر دارین . توی فروم های مختلف و حتی معروف ریشه بازی رو قلع و قم کردن . خدا می دونه کی قراره نوبت اینجا برسه . برین بازی سنتر رو ببینین خبری از بتلفیلد نیست . از ریشه تاپیکش رو زدن
:MILAD2799
اقا من بازیش رو بازی نکردم ولی توی یکی از دموهاش دیده بودم دقیقا همین نقطه میری کنار در در رو باز می کنی بعدا یه سرباز میاد بهت شکلیک می خواد بکنه که اون رو توی صحنه اهسته میزنی . فکر کنم همین صحنه بود چون اخه خیلی شبیه ان
تورو خدا کسی سایتی برای فروش بازی Battlefield 3 سراغ داره؟
نسخه Xbox اش خیلی مضخرفه هیچ گرافیک نداره
ولی پی سی آخر گرافیکه
الان ردش کردم. باید بری جلوی در و دکمه E رو بزنی.
در باز میشه و بعدش یک نفر میندازتت زمین که باید سریع با سلاح بزنیش
خب بالاخره ما هم تونستیم بازی کنیم واقعا گرافیک بازی زیباست.نورپردازی-انیمیشن حرکت ها و... همه عالی هستن...
با این که 18 تومن رفت تو پاچمون ولی میارزید...
مگه پول مفته 18 تومن من بازی رو 6 تومن خریدم.به من پ.خ میدادی بهت میگفتم چیکار کنیچقدر این فروشنده ها مفت خورن ای خدااااااا
بنظر من دیگه وضع فیلمها و بازیها همه داره بشکل معنی داری میره به اینسو که توشون یه بخش ثابت حمله به ایران یا تأسیسات اتمی ما قراره گنجونده شهو ما و مسئولین ارشادمون هم یواش یواش باید بهشون عادت کنیم! همین امشب Transformer 3 رو دیدم با کمال تعجب اونجا هم همین آش و کاسه بود.
اگه اینجوری بخواد پیش بره همه ی بازیها و اکثر فیلمهای اکشن آینده رو باید ممنوع کنن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم این پست نیز پاک شود ولی این خط و اینم نشون ببینین تا کمتر از یکسال و نیم دیگه حرف من میشه یا نه.
ضمناً دوستان.نسخه ی PC به حجم 13 گیگ توی تورنت گذاشته شده.کسی دانلود کرده یا نه هنوز؟ مشکلی نداشته باشه یوقت.ما که از BF1 , 2 شانس نداشتیم حداقل این یکی چزخش واسمون بچرخه.
Last edited by Hektor; 26-10-2011 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)