تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 303 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از ‏بذل توجهتونمدل تلویزیون پلاسما 43D 495 هستش توی تنظیمات گزینه wifi نداره مشکلاتم همان هایی بودکه ذکر کردم این مدل پلاسما سه بعدی هم هست
    دوست عزیز

من منوال TV شمارا پیدا نکردم ولی در مشخصات سیستم شما WIFI داخلی وخارجی با استفاده از دانگل ندارد و در بعضی از مدلها اسکایپ tv دارند که برای گوشی های سامسونگ مورد استفاده قرار میگیرد که در سیستم شما موجود نمی باشد . بلوتث هم ندارد .لطفا منوال تان را مطالعه کنید

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت tahaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیزمن منوال TV شمارا پیدا نکردم ولی در مشخصات سیستم شما WIFI داخلی وخارجی با استفاده از دانگل ندارد و در بعضی از مدلها اسکایپ tv دارند که برای گوشی های سامسونگ مورد استفاده قرار میگیرد که در سیستم شما موجود نمی باشد . بلوتث هم ندارد .لطفا منوال تان را مطالعه کنید
    ممنون دوست عزیز ولی مشکل اصلی من هنوز پابرجاست اونم اینه که مشکل ضبط یا هون پی وی ار چی یعنی راه حلی نداره واون مشکل رنگی شدن چند لحظه ای راستی وقتی کانال های دیجیتال رو عوض می کنم چند ثانیه ایی بین دو تا کانال وا ی میسته میشه اون رو با تنظیمات سرویس منو درست کرد ممنون دوست عزیز از این پاسخگویی سریع...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام .

من فریمور تلویزیون ال ای دی سامسونگ رو دانلود کردم ، بعد آنزیپ کردم و داخل فلش مموری ریختم ولی وقتی میرم به بخش ارتقا نرم افزار میگه فایلی پیدا نشد ، چی کار کنم ؟ آیا تلویزیون من تقلبیه ؟ مطمئنم فایل رو درست دانلود کردم .
    up...........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از طریق این لینک زیر باید یک ریموت دست ساز بسازید و توسط اون فقل منوی مخفی رو باز کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست خوبم و ممنون از راهنماییت
    من این کار رو انجام دادم فقط چند تا سوال دارم. 1- هر وقت که از منوی مخفی خارج بشم دفعه بعد دوباره باید با ریموت فعالش کنم؟ 2 - pvr support در منوی من روشن بود . این یعنی اینکه اصلاً نمیشه از ورودیهای دیگه مثل ماهواره یا پخش دی وی دی روی فلش چیزی ضبط کرد؟
    3- من info link country رو به استراليا تغيير دادم ولی همچنان اف بی و یوتیوب و ... بسته هستند و بر خلاف گفته های دوستان هیچ کانال اینترنتی هم نمیشه گرفت.
    ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام beni28
    اره انجام دادم درست بود مشکلم حل شد
    باید smhsh121 تشکر کنی که راهنمایم کرد
    ریموت کنترل دست ساز درست کنی تا بتونی وارد منو مخفی بشی
    ممنون دوس خوبم من هم اینکار را انجام دادم. ولی هیچ تغییر خاصی در کارایی اینترنت و pvr انجام نشد . آیا قابلیتهایی هست که بشه با منوی محفی فعالش کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقا شرمنده کسی فایل clone tv دستگاه ua46d5500 را داره من رفتم تو تنظیماتش داخل کالیبره تصویر سیاه شده اگر کسی فایل تنظیماتش را داره برام بذاره مرسی

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست خوبم و ممنون از راهنماییت
    من این کار رو انجام دادم فقط چند تا سوال دارم. 1- هر وقت که از منوی مخفی خارج بشم دفعه بعد دوباره باید با ریموت فعالش کنم؟ 2 - pvr support در منوی من روشن بود . این یعنی اینکه اصلاً نمیشه از ورودیهای دیگه مثل ماهواره یا پخش دی وی دی روی فلش چیزی ضبط کرد؟
    3- من info link country رو به استراليا تغيير دادم ولی همچنان اف بی و یوتیوب و ... بسته هستند و بر خلاف گفته های دوستان هیچ کانال اینترنتی هم نمیشه گرفت.
    ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
    1. بله هر بار که وارد منوی مخفی میشید برای باز کردن قسمت های غیر فعال باید از این ریموت استفاده کنید.
    2. قابلیت ضبط فقط برای تصاویر گیرنده دیجیتال داخلی کار می کنه.
    3. info link رو لازم نیست تغییر بدید. تو اسمارت هاب کافیه دکمه های زیر رو بزنی تا بتونی کشور رو تغییر بدی:
    Fast Forward - 289 - Fast Rewind
    با این کار اگر کشور رو بزاری رو آمریکا یا انگلیس، برنامه هایی که نام بردی تو لیست میان ولی فکر می کنم همچنان فیل.تر باشن.

9. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی مشکل اصلی من هنوز پابرجاست اونم اینه که مشکل ضبط یا هون پی وی ار چی یعنی راه حلی نداره واون مشکل رنگی شدن چند لحظه ای راستی وقتی کانال های دیجیتال رو عوض می کنم چند ثانیه ایی بین دو تا کانال وا ی میسته میشه اون رو با تنظیمات سرویس منو درست کرد ممنون دوست عزیز از این پاسخگویی سریع...
    دوست عزیز
    نگاه کنید اگر در روی کنترول شما کلید ضبط (تایم شیفت) داشته باشد شما متوانید روی usb تان عمل ضبط را انجام دهید و فرمت آن فقط در تلویزیون تان قابل اجراست و در دستگاه دیگر قابل نمایش نمی باشد. و اگر از کابل HDMI استفاده می کنید باید از نوع مرغوب باشد تا مشگلی در خواندن دیتا هایتان نداشته باشید. این نکته مهمی است از کابل ارزان استفاده نکنید.چون سرعت دریافت و انتقال دیتا را کند می کند . و عمل تاخیر در نمایش یکی از مشگلات آن است. و ربطی به منوی سرویس ندارد. بازهم تکرار می کنم حتما منوال تان را مطالعه کنید تا از سیستمتان کار بردی تر استفاده کنید.موفق باشید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا شرمنده کسی فایل clone tv دستگاه ua46d5500 را داره من رفتم تو تنظیماتش داخل کالیبره تصویر سیاه شده اگر کسی فایل تنظیماتش را داره برام بذاره مرسی
    دوست عزیز
    این روشها را انجام بده امیدوارم مشگلت حل بشود
    عیب یابی
    دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه
    تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون دوس خوبم من هم اینکار را انجام دادم. ولی هیچ تغییر خاصی در کارایی اینترنت و pvr انجام نشد . آیا قابلیتهایی هست که بشه با منوی محفی فعالش کرد؟
    دوست عزیز
    به شما پیشنهاد می کنم زیاد در منو مخفی کنجکاوی نکنید چون صد در صد موجب خواهد شد که سیستمتان را بطور ناخوداگاه دستکاری کنید که این عمل عواقب فاجع آمیز و هزینه هنگفتی برایتان ببار بیاورد . نصیحت مرا جدی بگیرید.

13. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •