من الان اون انگشتره werewolf رو دستم کردم.یعنی گرگنما شدم؟
اگه نشدم باید چیکار کنم که اون ماموریت رو انجام ندم چون نمیخوام باشم.
من الان اون انگشتره werewolf رو دستم کردم.یعنی گرگنما شدم؟
اگه نشدم باید چیکار کنم که اون ماموریت رو انجام ندم چون نمیخوام باشم.
این بازیش مثل جی تی ای هستش یا مثل wow کلا من با rpg حال نمی کنم ولی از assassin creed & gta خوشم میاد. اگر مثل اونها هستش بگید برم بگیرم
RPG ولی خیلی بازیه جالبه!بازم هر طور میل شماست!
سلام بازی چطوریه من قبلا هم فال اوت نیو وگاس یازی کرده بودم ازش خوشم اومد.تو این بازی از اسلحه گرم استفاده میشه یا همش سلاح سرده؟چون من شرط اصلی برای این بازی اینه که تو مبارزات سلاح گرم هم بشه توش استفاده کرد اونم به طور گسترده.
من الان رئیس campanion شدم. یعنی دیگه ماموریتاش تموم شده؟ دوس ندارم بازی تمون شه؟![]()
اسلحه گرم مثل تفنگ نداره ولی جادوی گرم داره مثل Fireball یا Flames
بازی که با به آخر رسیدن Comapnion تموم نمیشه
تازه شروع میشه
ما 5 تا گروه داریم ( Companion و Dark BrotherHood و Thieves Guild و Collage of winterhold و Stormclock یا Legion )
هر کدوم از اینا هم یک داستان بزرگ دارند
در ضمن تو companion هم میتونید از سر گروه ها کوئست بگیرید
اون انگشتره namira رو میگی؟ اون ورولف نیست یه قدرت خاص هست مثل بقیه ابزارهای جادویی که جادو و استامینا و... زیاد میکنن
ورولف رو باید تو Companions بری تا بشی
البته فایده زیادی نداره ولی بد هم نیست
یه نکته ای رو که نمیدونستم قبلا اینکه قرارنیست هر شب تبدیل بشی و کلا هر وقت عشقت کشید به مدت 3 دقیقه میتونی ورولف بشی و البته در هر روز هم کلا یکبار بیشتر نمیتونی تبدیل بشی... تو اون 3 دقیقه دیگه نمیتونی هیچ کاری بکنی مثل رفتن تو منو یا گشتن بدن افراد مرده و...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
رفتم دوباره سراغ همون طرف همه وسایل هم همراهش بود
حالا چه مشکلی پیش میاد اگه ورولف بمونم؟ خود به خود تبدیل که نمیشم...
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
حالا 2 تا سوال
ایتم ها رو تو هوا چطور باید چرخوند؟ و اینکه چرا مرچانت ها اینقدر پول هاشون کمه؟ باید روزی 5 تا شهر برم تا 2000 بفروشم...
نمیدونم چرا کوئست های Dark Brotherhood رو نرفته بودم!
محتوای مخفی: داستان
در نهایت
Hail Sithis!
متاسفانه ((لبته برای ps3 دارها و pc گیمر ها)) دو dlc اول skyrim اول برای xbox360 هرضه میشه و 30 روز بعد برای باقی پلت فرم ها عرضه میشه و این قدرت بالای مایکروسافت و سیاست خوبش رو نشون میده بعد از dlc های gta این فکر کنم دومین بازی بزرگی هست که مایکروسافت تونسه برای زمان کوتاهی dlc هاشو انحصاری کنه. البته برای xbobx داران ایرانی فکر نکنم زیاد فرقی کنه چون فکر نکنم کرک بشه واسشون dlc ها چون برای mass effect که نشد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا برید markarth همین که وارد میشین اعدام یک نفره بعد یکی میاد میه بیا منو توی حرم تولوس ببین. برین مامورتشو انجام بدین خیلی خیلی مشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)