تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 403 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

اره چون توی کنفرانس خبری گوگل با شرکتا گوگل اونها رو موظف کرد تا 18 ماه از تاریخ ریلیز گوشی هر ورژنی از اندروید که اومد شرکتا هم برای گوشیاشون اونها رو بدن بیرون البته این شامل گوشی های جدیده که شامل w8 هم میشه
    که به نظرم حتی نیاز به کوک شدن برای x8 هم نداره چون پروداکت کد هر 2 E15i هست
    پس خدا كنه هر چه زودتر w8 بياد واسش اندرويد جديد بدن ما هم يه سودي ببريم خسته شديم از بس رام كاستوم عوض كرديم
    W8 تو بعضی از کشورها نصفه نیمه Release شده . تو سایت سونی اریکسون هم در حال حاضر موجوده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فریمور W8 هم ( دقیقا همون 2.1.1 X8 هستش ) تقریبا بدون هیچ دستکاری خاصی رو X8 نصب میشه ! البته Model Number W8 اگه اشتباه نکنم E16i باید باشه .

من از XDA دانلود کردم ... 3 روزی هم هست که رو گوشی نصبه .. این عکساش با دو تا Loader مختلف :

2. 6 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

سلام دوستان چند صفحه پیش لینک 1 رام 2.3.4 دادن من هم نصب کردم 1 چیزایی هست که گفتنشون خالی از لطف نیست
    این رام تو لود اول یکمی کند هست اما لعد چند دقیقه کار درست میشه 1 مشکلش دوربین vga هست که البته برای اون هم باید برنامه دوربین نصب کنید مشکل دیگش اینه که نسبت به تمام رامهای دیگه ای که داشتم رم گوشی زودتر پرمیشه که متوسل به سیستم پنل
    میشیم,1 مزیت این رام اینه که 1 برنامه داره برای عوض کردن لانچر و 4 تاjتم(منظورم دقیقا تم هست چون لانچر بااسن یرنامه گوشی عوض نمیشه) پیش فرض خواستید میتونید بدون مشکلات عدم سازگاریتم با رام اوت رو تعویض کنید
    اما دوستانی که ب امید ساپورت بازی بهتر این ران رو نصب میکنن
    من روی این رام تونستم مادرن کامبت 1 (بهترین فریم ریت رو بنظرم میده تو این بازی نسبت به رامهای دیگه),هاوکس,'گنگستر و انگری بردز رو به خوبی و بدون اور اجرا کنم
    اما از نید فور اسپید شیفت در همون اول اجرا میپرید بیرون ,مادرن کامبت 2(نسخه x10 ) رو هم نتونستم اجرا کنم و میپرید بیرون
    در کل از بعضی بازی ها انگار پشتیبانی نمیکنه اما توی اونهایی که اجرا میکنه سنگ تموم میگذاره
    در آخر هم بگم که این رام برپایه ی cm7 هست حالا نمیدونم چجور 2.3.4 شده

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

W8 تو بعضی از کشورها نصفه نیمه Release شده . تو سایت سونی اریکسون هم در حال حاضر موجوده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فریمور W8 هم ( دقیقا همون 2.1.1 X8 هستش ) تقریبا بدون هیچ دستکاری خاصی رو X8 نصب میشه ! البته Model Number W8 اگه اشتباه نکنم E16i باید باشه .

من از XDA دانلود کردم ... 3 روزی هم هست که رو گوشی نصبه .. این عکساش با دو تا Loader مختلف :

&d=1306103994[/IMG] [/CENTER]
    الان سوالی که مطرح میشه ریلیز w8 قبل از کنفرانس بوده یا بعد از کنفرانس
    Last edited by Farshid9920062006; 23-05-2011 at 13:50.

4. 3 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به بروبچ اندروید
    من چندتا سایت گشتم و آخر به همین X8 شما رسیدم
    چندتا سوال داشتم
    تو سایت دی جی کالا نوشته :
    قیمت : 219000 تومان | گارانتی 12 ماهه کامتل | بدون مجموعه نرم افزاری GPS موبایل فارسی اقلیم
    قیمت : 228000 تومان | گارانتی 12 ماهه کامتل | همراه با مجموعه نرم افزاری GPS موبایل فارسی اقلیم
    میصرفه بگیرم از اونجا ؟ GPS گوشی چطوره ؟ باید وصل شد به اینترنت و شارژ سیم کارت رو حروم کرد ؟ قضیه این GPS موبایل فارسی اقلیم چی هست ؟

سوال بعدی اینکه میشه بازی درست روش نصب کرد ؟ منظورم اینه که الان دوستم یه Samsung Galaxy Gio S5660 گرفته و راحت بازی و برنامه روش نصب میکنه و واسه GPS باید وصل شد به اینترنت....
    کلا چه مزایایی داره نسبت به این سامسونگه ؟
    برنامه های اندروید راحت روش نصب میشه یا باید -- بشه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من رام 2.3.4 رو نصب کردم
    خیلی جالب بود امتیاز cpu ش خیلی خوب بود و بدون اوور اندازه اوور شده رام قبلیم بود
    من اوورش کردم و امتیازش از رام قبلیم بیشتر شد
    1150 حدودا

7. 2 کاربر از nourbakhsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت omedie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

باسلام. اين رام 2.3.4 و w8لينكش خرابه اگه ميشه يه جاي ديگه اپ كنيد. باتشكر

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

ببخشید این تم Galaxy s samsung برای X8 نیومده ؟

و اینکه آیا کاستوم رامی هست که فارسی رو مثل رام رسمی 2.1.1 A06 پشتیبانی کنه ؟

ممنون
    Last edited by smallfrank; 23-05-2011 at 17:15.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

سلام به بروبچ اندروید
    من چندتا سایت گشتم و آخر به همین X8 شما رسیدم
    چندتا سوال داشتم
    تو سایت دی جی کالا نوشته :
    قیمت : 219000 تومان | گارانتی 12 ماهه کامتل | بدون مجموعه نرم افزاری GPS موبایل فارسی اقلیم
    قیمت : 228000 تومان | گارانتی 12 ماهه کامتل | همراه با مجموعه نرم افزاری GPS موبایل فارسی اقلیم
    میصرفه بگیرم از اونجا ؟ GPS گوشی چطوره ؟ باید وصل شد به اینترنت و شارژ سیم کارت رو حروم کرد ؟ قضیه این GPS موبایل فارسی اقلیم چی هست ؟

سوال بعدی اینکه میشه بازی درست روش نصب کرد ؟ منظورم اینه که الان دوستم یه Samsung Galaxy Gio S5660 گرفته و راحت بازی و برنامه روش نصب میکنه و واسه GPS باید وصل شد به اینترنت....
    کلا چه مزایایی داره نسبت به این سامسونگه ؟
    برنامه های اندروید راحت روش نصب میشه یا باید -- بشه ؟
    ممنون
    سلام x8 جی پی اس داخلی داره پس نیاز به اینتر نت نداری و توی مکان ازاد حدود 20-30 ثانیه وصل میشه
    اون مجموعه 1 سری نرم افزار و نقشست برای مسیر یابی و ... اگر انتر نت پرسرعت دارید لازم نیس بگیرید خودتون هر جایی که خواستید رو میتونید دانلود کنید
    این گوشی 90% بازی های hd رو به طور کامل ساپورت میکنه و به علت سخت افزار تقریبا مشابه با جیو ساپورتشون از بازیها در 1 حده
    اگه می خواید گوشی بگیرید بهتون جیو رو پیسنهاد میکنم به این علت ها
    1. داشتن رم بیشتر
    2.استفاده از حداکثر توان پردازنده(نوع پردازندشون یکیه اما فرکانس جیو 200 تا بالاتره)
    3.داشتن اندروید بالاتر به طور رسمی
    4.مولتی تاچ بودن صفحه
    5.ارائه ی مزیت های بالا با اختلاف قیمت اندک(حدودا 40 تومن توی تهران قیمت جیو الان گمونم 230-240 باشه)
    6.البته دوربین جیو ضعیفه مخصوصا فیلم برداریش
    همین ها بود
    دیگه تصمیم با خودتون

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

سلام

ببخشید این تم Galaxy s samsung برای X8 نیومده ؟

و اینکه آیا کاستوم رامی هست که فارسی رو مثل رام رسمی 2.1.1 A06 پشتیبانی کنه ؟

ممنون
    سلام نمیدونم چه تمی(لانچری) منظورتون هست
    اما کاستوم رام با ساپورت فارسی مثل رام وجود نداره

11. 3 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام x8 جی پی اس داخلی داره پس نیاز به اینتر نت نداری و توی مکان ازاد حدود 20-30 ثانیه وصل میشه
    اون مجموعه 1 سری نرم افزار و نقشست برای مسیر یابی و ... اگر انتر نت پرسرعت دارید لازم نیس بگیرید خودتون هر جایی که خواستید رو میتونید دانلود کنید
    این گوشی 90% بازی های hd رو به طور کامل ساپورت میکنه و به علت سخت افزار تقریبا مشابه با جیو ساپورتشون از بازیها در 1 حده
    اگه می خواید گوشی بگیرید بهتون جیو رو پیسنهاد میکنم به این علت ها
    1. داشتن رم بیشتر
    2.استفاده از حداکثر توان پردازنده(نوع پردازندشون یکیه اما فرکانس جیو 200 تا بالاتره)
    3.داشتن اندروید بالاتر به طور رسمی
    4.مولتی تاچ بودن صفحه
    5.ارائه ی مزیت های بالا با اختلاف قیمت اندک(حدودا 40 تومن توی تهران قیمت جیو الان گمونم 230-240 باشه)
    6.البته دوربین جیو ضعیفه مخصوصا فیلم برداریش
    همین ها بود
    دیگه تصمیم با خودتون[COLOR="Silver"]
    ولی خب بازم صبر میکنم ببینم کدوم به صرفه تره
    ممنون از وقتی که گذاشتید
    الان قیمت جیو و X8 رو میدونید در چه حدودیه ؟
    GPS خارجی به نظرم خیلی بهتره تا داخلی
    پردازنده هم میشه اورکلاک کرد
    راستی با اندروید بالاتر مگه مولتی تاچ نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

ولی خب بازم صبر میکنم ببینم کدوم به صرفه تره
    ممنون از وقتی که گذاشتید
    الان قیمت جیو و X8 رو میدونید در چه حدودیه ؟
    GPS خارجی به نظرم خیلی بهتره تا داخلی
    پردازنده هم میشه اورکلاک کرد
    راستی با اندروید بالاتر مگه مولتی تاچ نمیشه ؟
    سلام
    منظورم از جی پی اس داخلی این بود که سخت افزارش رو داره(یا همون به قول شما جی پی اس خارجی)
    2.قیمت دقیق رو بهتره تو تاپیک مشاوره بپرسید اما گمونم x8 حدود 200 تومن باشه و جیو حدود 240 تومن
    3.پردازنده رو هم میشه اور کلاک کرد در کل پردازندشون یکیه Quallqom 7227 که توی جیو از حداکثر توان رسمیش استفاده کردن.
    3.صحبت هایی توی فروم xda هست مبنی براین که صفحه نمایش x8 فقط 1 سنسور داره اما به فرض هم که اشتباه باشه دوال تاچ میشه حداکثر(چون x10 ;i برادر بزرگترش هست دوال تاچ هست) البته دوال تاچ هم که بشه
    از لحاظ کاربرد فرقی نمیکنه اما آدم عاقل که نمیره نقد رو ول کنه بچسبه به این که شاید آپدیت بشه

14. 4 کاربر از Farshid9920062006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    میخوام این گوشی رو بخرم،میشه بگین چه مشکلاتی داره؟زبان نوشتاریش فارسی میشه؟زبان منو مهم نیست!
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •