سلام . توی ویدیو مقایسه این گوشی با اینکریدبل اس دیدم که این گوشی رنگ سفید رو خیلی بی روح و زیاده از حد سفید نشون میده . اگه میشه محبت کنین و بگین که واقعاً صفحه این گوشی بهتره یا اینکریدبل . با تشکر
سلام . توی ویدیو مقایسه این گوشی با اینکریدبل اس دیدم که این گوشی رنگ سفید رو خیلی بی روح و زیاده از حد سفید نشون میده . اگه میشه محبت کنین و بگین که واقعاً صفحه این گوشی بهتره یا اینکریدبل . با تشکر
Nice devil
براي بهترين حالت پخش فييلم از برنامه mobo player استفاده كن كه خيلي بهتره...
با تشكر
برای نصب درایور گوشی فایلAllSigned رو از مموری پیدا کردم حالا چطور اونو نصب کنم ویندوز من 7 هست فایل exe توش پیدا نمیکنم فکر میکنم اگر مثل بقیه آموزشها بصورت مرحله به مرحله توضیح بدبد راحت همه میتونند یاد بگیرند ممنون.
ضمنا برای ورود به آندروید مارکت علاوه بر جیمیل باید چیز وی ان هم داشت؟
ضمنا چه برنامه ای سراغ دارید که دلیوری اس ام اس را همراه زنگ داشته باشد؟
با ایرانسل
احتیاج به نصب برنامه نداره
خود گوشی vpn داره و ساخت کنکشن هم خیلی ساده هستش
عزیزم، گذشته ها گذشته! نوکیا دیگه اون نوکیای 3 4 سال پیش نیست، گوشی هاشم اون گوشی ها نیست!
کیفیت صفحه اینکریدبل محشره در حد گلکسی ، برید تو یوتوب کلیپ های مقایششو با گلکسی و ارک ببینید در حد گلکسی هست و از ارک خیلی خیلی بهتره هم زاویه دیدش هم کیفیتش هم رنگاش اگه پیدا نکردین بگین من لینک بدم
Last edited by sAeEd_kHaAn; 20-08-2011 at 18:35.
ببخشید نوکیا گوشیاش چند هسته ایه که این فیلما رو پخش کنه؟من 4 روز با این گوشی کار کردم.
در مورد باطری بگم همه آندروئیدها فعلا مشکل باطری دارن.باطری 2000 میلی آمپر هم بزارین روی این گوشیها با استفاده سنگین هر روز باید شارژ شوند. خود آیفون4 هم که داشتم با استفاده سنگین هر روز تو شارژ بود.
اگه میخوان بخرین با قیمت 480 تومن میتونم بگم گزینه خیلی خوبیه واسه خرید.
فقط تو پخش فیلمها لگ دیده میشه توش که اونم بخاطر تک هسته ای بودن سی پی یوشه.
یکی هم کیفیت ساختش زیاد تعریفی نداره اون سنگینی خاص و کیفیت خوبی که گوشیهای نوکیا دارن من تو هیچ گوشی ندیدم.
لگ فیلم رو چطوری به هسته ربط دادی
بعدشم گوشی سنگین باشه خوبه ؟
همه دنبال گوشی نازک و سبک هستن
احتمالا منظورشون 1100 و 6600 فقید هستش که بعنوان گوشکوب هم کارایی خودشونو به کرار ثابت کردن
بدون شوخی، من تا دو ماه پیش نوکیا استفاده میکردم!
2100,2600,6260,n73,n93,n95,n96,n97,5800 و چند مدل دیگه!
ولی بعد از N95 کاملابجای پیشرفت، پسرفت داشت!
حالا گوشی نوکیا رو 50% زیر قیمت هم بدن استفاده نمیکنم!
برای نصب درایور گوشی فایلAllSigned رو از مموری پیدا کردم حالا چطور اونو نصب کنم ویندوز من 7 هست فایل exe توش پیدا نمیکنم فکر میکنم اگر مثل بقیه آموزشها بصورت مرحله به مرحله توضیح بدبد راحت همه میتونند یاد بگیرند ممنون.
ضمنا برای ورود به آندروید مارکت علاوه بر جیمیل باید چیز وی ان هم داشت؟
ضمنا چه برنامه ای سراغ دارید که دلیوری اس ام اس را همراه زنگ داشته باشد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)