تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 154 از 221 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

خود دراز نشست چندین نوع هست ، با همه ش آشنایی؟ حداقل ده بیست نوع دراز نشست هست...

شما یه سیم کش رو میتونی بگیری با دستات بیاری پشت گردنت نگه داری. بعدش روی زانوهات بشینی و مثل کِرم خم و راست بشی اینجوری هم به شکم فشار میاد. من خودم از همین روش استفاده میکنم.

2. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض آموزش تصویری حرکات بدنسازی

به نام خدا

با سلام به دوستان گلم

در این قسمت اموزش تمام حرکات بدنسازی برای دوستانی که در نحوه صحیح حرکات مشکل دارند قرار میگیرد

☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

تمرینات سینه:عضله سینه از عضلات برزگ بدن محسوب میشود.به هنگام تمرین این عضله سرشانه و پشت بازو تحت فشار زیادی قرار میگیرند،و تمرین دادن این عضلات قبل از تحت فشار قرار گرفتن سینه امری غلط است.از مهمترین و معرفترین حرکت برای افزایش حجم این عضله پرس سینه هالتر است.
    حرکات مناسب برای افزایش حجم:پرس سینه هالتر،پارالل،پرس بالا سینه هالتر،پرس زیر سینه هالتر
    حرکات مناسب برای تفکیک عضلانی:انواع حرکات با دمبل و سیم کش

پرس سینه هالتر:این حرکت جزء حرکات مادر بوده و هدف اصلی آن افزایش حجم سینه است

پرس سینه دمبل:انجام این حرکت به بخش خارجی عضله (پکورالیس مارژر)،قسمت جلویی عضله دلتوئیدو عظله سه سر بازویی فشار وارد میکند .به علت بیشتر بودن دامنه حرکت و کمتر بودن فاصله دست ها در بالاترین نقطه به بخش داخلی عضلات فشار بیشتری وارد میکند

پرس سینه هالتر دست جمع:در این نوع حرکت حداکثر فشار به بخش داخلی سینه و عضلات سه سر بازوی (پشت بازو) وارد میشود

پرس سینه دستگاه:این حرکت را میتوان هرچند یکبار به جای پرس سینه هالتر استفاده کرد

قفسه سینه دمبل :این حرکت به بخش های خارجی و باعث ایجاد خطوط عمقی و تفکیک عضلات میشود

پروانه:انجام این حرکت به منظور تفکیک عضلانی و ایجاد خط های عمیقی در عضله است

پارالل:یک حرکت مادر بوده که بعد از حرکت پرس سینه هالتر ، بهترین حرکت برای افزایش حجم سینه و زیر سینه است. در این حرکت باید سینه رو کاملا به سمت جلو متمایل کنید

4. 13 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

از دوستانی که باشگاه میرن چربی سوز چی رو پیشنهاد میدید؟فَت بِرنِر یا هیدروکسی کات؟کدوم بهتره؟و اینکه خوبه کنار چربی سوز از آمینو استفاده کنم یا بدنم اُفت نکنه؟

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

چربی سوز مهم نیست. هر چربی سوزی به روشی به شما کمک میکنه...
    شما چربی سوز رو با توجه به عوارضش انتخاب کن (عوارض کمتر = تاثیر کمتر!!!)

چربی سوزی = ورزش هوازی + صبر + رژیم غذایی (حالا چربی سوز فقط به این معادله یکم کمک میکنه)

برای جلوگیری از افت عضلات باید پروتئین به بدن برسونید. حالا این به صورت آمینو یا گلوتامین هم میتونه باشه (من گلوتامین رو توصیه میکنم)

7. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

تمرینات بالا سینه
    پرس بالا سینه هالت
    ر:انجام این حرکت به منظور وارد شدن فشار به بخش بالایی عضله سینه است و جزء بهترین و مهمترین حرکات برای افزایش حجم قسمت بالایی سینه به شمار میرود. هنگام پائین بردن بهتره که کمی مکث کنید و بعد هالتر رو به ست بالا پرس کنی

پرس بالا سینه دمبل:این حرکت باعث فشار به بخش بالایی عضله سینه ،قسمت جلویی عضله دلتوئید و عضله سه سر بازویی می شود.

قفسه بالا سینه دمبل:این حرکت باعت ایجاد خطوط بین عضلات میوشد

پرس سینه دستگاه نشسته: این حرکت بهترین حرکت برای مبتدیان است که باعت ایجاد فشار مناسب سینه،قسمت جلویی و میانی دلتوئید و عضلات سه سر بازویی می شود

قفسه بالا سینه سیم کش: انجام این حرکت باعت تفکیک و خطوط عضلات میشود.

انواع تمرینات شنا برای وارد شدن فشار به عضلات سینه ای

9. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من چندساله پلهو و شکم اوردم و هرکاری میکنم اب نمیشه
    شکمم نسبتا اب شده و وزنمم اصلا زیاد نیست حتی کمم هست ولی پهلوم اب نمیشه.
    قدم 190 وزنم 88هست که نسبتا حتی لاغرم هستم و اندامم خوبه ولی این پهلو خیلی توی ذوق میزنه
    من ورزش هوازی مثل دو و دوچرخه نمیتونم انجام بدم بخاطر زانوم و دلایل دیگه
    بنظرتون چیکار کنم این پهلو اب بشه؟ چربی سوز میتونه کمک کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چندساله پلهو و شکم اوردم و هرکاری میکنم اب نمیشه
    شکمم نسبتا اب شده و وزنمم اصلا زیاد نیست حتی کمم هست ولی پهلوم اب نمیشه.
    قدم 190 وزنم 88هست که نسبتا حتی لاغرم هستم و اندامم خوبه ولی این پهلو خیلی توی ذوق میزنه
    من ورزش هوازی مثل دو و دوچرخه نمیتونم انجام بدم بخاطر زانوم و دلایل دیگه
    بنظرتون چیکار کنم این پهلو اب بشه؟ چربی سوز میتونه کمک کنه؟
    این قضیه تا حد زیادی به ژنتیک بر میگرده..ژنتیک برخی افراد به اینصورته که پهنای کمرشون زیاده و به همین خاطر پهلو ها به این شکل دیده میشن.

البته شما حتما چربی اضافه ای در این ناحیه دارید مگرنه سایز بیشتر کمر چیزی نیست که خیلی شما رو اذیت کنه.

ممکنه روی کاغذ شما کمبود وزن هم داشته باشی ولی این دلیل نمیشه که چربی بدنتون هم پایین باشه...بارها دیدم افرادی با 10 کیلو کمبود وزن

که در ناحیه شکم چربی بسیار زیادی داشتن..

شما در وهله اول باید چربی های اضافی رو از بین ببرید بعد از نو با تغذیه صحیح وزنتون رو بالا بیارید و وزن مفید عضلانی بگیرید نه چربی.

در مورد چربی ها ممکن نیست با چربی سوز تنها به نتیجه برسید..حتما باید ورزش هوازی انجام بدید..

وسیله های هوازی هستن که شما میتونید با دست انجام بدید و به زانوتون هم فشار نیاد..این دستگاهها تو همه باشگاهها پیدا نمیشن ولی باشگاههای مجهز دارن

هوازی دیگه ای که میتونید انجام بدید طنابه که فکر نمیکنم فشار زیادی به زانوتون بیاره...پیاده روی تند هر روز نیم ساعت هم میتونه به کارتون بیاد.

12. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این قضیه تا حد زیادی به ژنتیک بر میگرده..ژنتیک برخی افراد به اینصورته که پهنای کمرشون زیاده و به همین خاطر پهلو ها به این شکل دیده میشن.

البته شما حتما چربی اضافه ای در این ناحیه دارید مگرنه سایز بیشتر کمر چیزی نیست که خیلی شما رو اذیت کنه.

ممکنه روی کاغذ شما کمبود وزن هم داشته باشی ولی این دلیل نمیشه که چربی بدنتون هم پایین باشه...بارها دیدم افرادی با 10 کیلو کمبود وزن

که در ناحیه شکم چربی بسیار زیادی داشتن..

شما در وهله اول باید چربی های اضافی رو از بین ببرید بعد از نو با تغذیه صحیح وزنتون رو بالا بیارید و وزن مفید عضلانی بگیرید نه چربی.

در مورد چربی ها ممکن نیست با چربی سوز تنها به نتیجه برسید..حتما باید ورزش هوازی انجام بدید..

وسیله های هوازی هستن که شما میتونید با دست انجام بدید و به زانوتون هم فشار نیاد..این دستگاهها تو همه باشگاهها پیدا نمیشن ولی باشگاههای مجهز دارن

هوازی دیگه ای که میتونید انجام بدید طنابه که فکر نمیکنم فشار زیادی به زانوتون بیاره...پیاده روی تند هر روز نیم ساعت هم میتونه به کارتون بیاد.
    بله تا حدودی شاید زنتیک باشه ولی من بدنم نسبتا خوبه و نمیخوام هم وزن اضافه کنم یا عضلانی بشم الان از همین بدنم راضی هستم بجز پهلو
    من میخوام همین وزن رو داشته باشم با همین فرم بدن و فقط پهلو و شکمم اب بشه که البته تا حدودی تونستم شکمم رو کوچیک کنم ولی پهلوم هیچ تغییری نمیکنه
    این پهلو چندسال پیش در مدت خیلی کمی اینجوری شد و من کنترش کردم و بزرگتر نشد ولی دیگه کوچیک هم نشد
    چون ورزشهای هوازی معمول رو نمیتونم خوب انجام بدم و باشگاه مجهز هم دسترسی ندارم میخوام بببینم با چربی سوز و تمرین خاصی میشه این پهلو رو اب کرد یا روشی دیگه که بتونه به من کمک کنه.

14. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله تا حدودی شاید زنتیک باشه ولی من بدنم نسبتا خوبه و نمیخوام هم وزن اضافه کنم یا عضلانی بشم الان از همین بدنم راضی هستم بجز پهلو
    من میخوام همین وزن رو داشته باشم با همین فرم بدن و فقط پهلو و شکمم اب بشه که البته تا حدودی تونستم شکمم رو کوچیک کنم ولی پهلوم هیچ تغییری نمیکنه
    این پهلو چندسال پیش در مدت خیلی کمی اینجوری شد و من کنترش کردم و بزرگتر نشد ولی دیگه کوچیک هم نشد
    چون ورزشهای هوازی معمول رو نمیتونم خوب انجام بدم و باشگاه مجهز هم دسترسی ندارم میخوام بببینم با چربی سوز و تمرین خاصی میشه این پهلو رو اب کرد یا روشی دیگه که بتونه به من کمک کنه.
    متاسفانه شما نمیتونید بدون کاهش وزن چربی اون قسمت رو کاهش بدید..خیلی ها مثل شما خواستار از بین بردن چربی موضعی تو یک قسمت از بدنشون هستن

مثلا به عنوان مثال در ناحیه پهلو یا شکم ... ولی فرایند چربی سوزی به صورتیه که به طور یکنواخت از چربی بدن کم میشه تا جایی که چربی اون قسمت هم پایین بیاد.

تنها راه حل ورزش هوازی + تغذیه درسته...شاید منظورتون حرکات تمرینی خاص پهلو باشه .. ولی این حرکات بر خلاف چیزی که عوام فکر میکنن تاثیر به سزایی در از بین بردن

چربی این نواحی نداره..حتی میبینیم تبلیغ این محصولات هم در تلویزیون میشه...ولی این وسایل و این حرکات فقط در رشد عضلات شکمی کمک میکنن و کوچکترین نقشی در چربی سوزی ندارن..

فعالیت روزانه شما چقدره ؟ ورزش میکنید ؟ کارتون چیه ؟ تغذیتون به چه صورته ؟ اینا همگی مرتبطه...یکم بیشتر اطلاعات بدید....ولی در کل باید فعالیت هوازیتون رو بیشتر کنید .... طناب و پیاده روی گزینه

های بسیار عالی برا شما هستن.

16. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متاسفانه شما نمیتونید بدون کاهش وزن چربی اون قسمت رو کاهش بدید..خیلی ها مثل شما خواستار از بین بردن چربی موضعی تو یک قسمت از بدنشون هستن

مثلا به عنوان مثال در ناحیه پهلو یا شکم ... ولی فرایند چربی سوزی به صورتیه که به طور یکنواخت از چربی بدن کم میشه تا جایی که چربی اون قسمت هم پایین بیاد.

تنها راه حل ورزش هوازی + تغذیه درسته...شاید منظورتون حرکات تمرینی خاص پهلو باشه .. ولی این حرکات بر خلاف چیزی که عوام فکر میکنن تاثیر به سزایی در از بین بردن

چربی این نواحی نداره..حتی میبینیم تبلیغ این محصولات هم در تلویزیون میشه...ولی این وسایل و این حرکات فقط در رشد عضلات شکمی کمک میکنن و کوچکترین نقشی در چربی سوزی ندارن..

فعالیت روزانه شما چقدره ؟ ورزش میکنید ؟ کارتون چیه ؟ تغذیتون به چه صورته ؟ اینا همگی مرتبطه...یکم بیشتر اطلاعات بدید....ولی در کل باید فعالیت هوازیتون رو بیشتر کنید .... طناب و پیاده روی گزینه

های بسیار عالی برا شما هستن.
    مشکل همین نداشتن فعالیت و ورزش هوازی هست
    در حال حاظر که فعالیتم بشدت کمه ولی در طول روز یه سری نرمشهای کششی انجام میدم.....البته الان شروع کردم با دمبل کار کردن و روزی یکی دو ساعتی با دمبل توی خونه کار میکنم
    تغذیه هم معمولی و غذای خونگی هست که نصبتا کم چرب و کم نمک هست و میوه و اب میوه هم زیاد مصرف میکنم

خودمم به این نتیجه رسیدم که فقط ورزش هوازی میتونه کمک کنه که خب بخاطر زانوم نمیتونم خیلی فشار بیارم.
    ولی طناب زدن رو امتحان میکنم اگه به زانوم فشار نیاد خیلی خوبه.
    پس بنظرتون راهی نیست موضعی بشه فقط پهلو و شکم رو اب کردد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •