تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 1185 اولاول ... 541041441501511521531541551561571581642042546541154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

جواب منو نمیخواد کسی بده؟
    من اسمش رو هم نشنیده بودم تا شما معرفی کردی. کار 2011 است. اگر خوشت اومده که دیگه مشکلی نیست. کار ایتالیاست.

2. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه سؤال مهم اینه که چطور میشه عطر و ادکلن اصل خرید ؟ این جواب که باید از جای مطمئن خرید کنی اصلاً قابل قبول نیست چون به نظر من هیچ جا مطئمن نیست و وقتی کسی میتونه با قیمت کمتر عطر تقلبی وارد کنه چرا پول بیشتری بده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

یع ادکلن خوب پسرونه میشه معرفی کنین بعدش فرق بین گرم و سرد بودن ادکلن رو بهم بگین

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دیروزو 5شنبه رو کاملا به تست ادکلن اختصاص دادم
    1-کرید اورجینال سانتال به نظرم بوی بسیار خوبی داشت که یه جورایی شباهت به ایفوریا هم میداد اولش ولی خیلی طراوت و بو ی گیاهی بیشتر داشت
    2کرید امپریال من با بوش زیاد حال نکردم خیلی سنگین بود
    3کرید تابارم بوش خیلی با کلاس بود واقعا عالی البته بسیار موندگار گرم بود به نظرم و کم تلخ
    4کرید سیلور مونتاین .اولش خوشم نیومد چون یکیم تند و گیاهی بود بعد 5 دقیقه هوش از سر ادم میبرد
    5کرید وتیور (سبز رنگ) بوی ترش داشت لطافتش عالی بوی لیمو وگیاهی
    6دی اند جی one بوی گرم و سنگین
    7 one genteman سیار عالی یکم از سنگینی و چوب وان کمتر احساس کردم بوش نزدیک لانوییت از سن لوران یکمی هم واندروود هست
    8یه ادکلن تست کردم 5 شنبه به اسم legend نفهمیدم از کدوم شرکت بوی تند داشت من زیاد حال نکردم اما تا الان بوشو حس میکنم تا 5 ساعت هر جا میرفتم کاملا پخش میشد رفتم تو اتاق خودمو ترکوند حتی بعد از شستشوی دست
    9 وان ملیون بوی شیرین من خوشم نیومد اخرش بوی بادام شیرین میداد موندگاریش حداکثر 5 ساعت بود واسه من
    10 یه ادکلن از تام فورد که دیوونت میکرد بوی دودی و و یکم چرمی خیلی اسرار امیز جنتلمنی بود ولی خوب سن بالا اسمشو نفهمیدم شیشش با همه تام فوردا که دیدم فرق میکرد فکر کنم 200 میل بود هرچی بود عالی بود
    11 solo نفهمیدم چه شرکتی ولی بوی تند و چوبی داشت
    12 live jazz از سن لوران بوی خوب اما به نظرم معمولی که زیاد استفاده میشه بود
    13 پیر کاردین فکر کنم انرژی شیشه ضایعی داشت بوی خنک و خیار مانند 5 ساعت دوام

6. 8 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

راستی دوستان از بین عطرهای وارواتوس کدوم رو بیشتر میپسندین؟

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

دیروزو 5شنبه رو کاملا به تست ادکلن اختصاص دادم
    1-کرید اورجینال سانتال به نظرم بوی بسیار خوبی داشت که یه جورایی شباهت به ایفوریا هم میداد اولش ولی خیلی طراوت و بو ی گیاهی بیشتر داشت
    2کرید امپریال من با بوش زیاد حال نکردم خیلی سنگین بود
    3کرید تابارم بوش خیلی با کلاس بود واقعا عالی البته بسیار موندگار گرم بود به نظرم و کم تلخ
    4کرید سیلور مونتاین .اولش خوشم نیومد چون یکیم تند و گیاهی بود بعد 5 دقیقه هوش از سر ادم میبرد
    5کرید وتیور (سبز رنگ) بوی ترش داشت لطافتش عالی بوی لیمو وگیاهی
    6دی اند جی one بوی گرم و سنگین
    7 one genteman سیار عالی یکم از سنگینی و چوب وان کمتر احساس کردم بوش نزدیک لانوییت از سن لوران یکمی هم واندروود هست
    8یه ادکلن تست کردم 5 شنبه به اسم legend نفهمیدم از کدوم شرکت بوی تند داشت من زیاد حال نکردم اما تا الان بوشو حس میکنم تا 5 ساعت هر جا میرفتم کاملا پخش میشد رفتم تو اتاق خودمو ترکوند حتی بعد از شستشوی دست
    9 وان ملیون بوی شیرین من خوشم نیومد اخرش بوی بادام شیرین میداد موندگاریش حداکثر 5 ساعت بود واسه من
    10 یه ادکلن از تام فورد که دیوونت میکرد بوی دودی و و یکم چرمی خیلی اسرار امیز جنتلمنی بود ولی خوب سن بالا اسمشو نفهمیدم شیشش با همه تام فوردا که دیدم فرق میکرد فکر کنم 200 میل بود هرچی بود عالی بود
    11 solo نفهمیدم چه شرکتی ولی بوی تند و چوبی داشت
    12 live jazz از سن لوران بوی خوب اما به نظرم معمولی که زیاد استفاده میشه بود
    13 پیر کاردین فکر کنم انرژی شیشه ضایعی داشت بوی خنک و خیار مانند 5 ساعت دوام
    دمت گرم
    خیلی خوب توضیح دادی
    ولی در مورد Creed گیج شدم
    تو پرفیوم شاپینگ Creed Original Santal by Creed رو خنک و تند با رایحه جنگلی معرفی کرده همون طور که خودتم گفتی ولی Creed Tabarome by Creed رو خنک و تند با رایحه گیاهان سبز معرفی کرده ولی شما میگید گرم و تلخ بوده
    از اونجایی که برای فصل سرما دنبال یه ادکلن گرم و تلخ میگردم که به عبارتی سنگین هم باشه گیج شدم

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دمت گرم
    خیلی خوب توضیح دادی
    ولی در مورد Creed گیج شدم
    تو پرفیوم شاپینگ Creed Original Santal by Creed رو خنک و تند با رایحه جنگلی معرفی کرده همون طور که خودتم گفتی ولی Creed Tabarome by Creed رو خنک و تند با رایحه گیاهان سبز معرفی کرده ولی شما میگید گرم و تلخ بوده
    از اونجایی که برای فصل سرما دنبال یه ادکلن گرم و تلخ میگردم که به عبارتی سنگین هم باشه گیج شدم

سلام دوست عزیز در مورد ارجینال سانتال تلخ بودن رو زیاد نداشت اما به نظرم'گرم نبود ببین تو مایه های گیاهی و فلفل اینا بود بوی نرم داشت که به نظرم اصلا تند نیود در مورد تابارم هم بو کاملا شیک و سنگین هست حس سلطنتی بودن رو کاملا القا میکنه به نظر من که این بو اصلا خنک نبود البته به نظرم پرفیوم شاپینگ یکی دو جای دیگه هم اشتباه کرده مثلا وان از دی اند جی کاملا گرم و تلخ هست به صورت مشخص و همچنین هم اینتنس دیور رو من دیروز تست کردم که البته بین اینهمه مغازه فقط دوتا داشتن پرسیدم چرا گفتن زیاد طرفدار نداره نمیاریم حالا راست و دروغش پای خودشون اما بوی اینتنس گرم و شیرین با موندگاری بسیار زیاد البته نه به اندازه اون legeng اما شاپینگ زده خنک که اصلا نیست اگه دنبال گرم و تلخ هستی وان خوبه ادونچر از دیویدوف رو توصیه میکنم تست کن خیلی بوی باحالی داره اگه دنبال گرمی متعادل و بوی مست کننده که یکم تلخ میزنه و کاملا خاص هست wonderwood که جدیدش هم اومده با شیشه روشنتر
    Last edited by moli_ahmad; 11-09-2011 at 08:38.

10. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr. Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بنده کرید اوریجینال سانتال رو دو بار تست کردم ، وانیل و دارچین جزو رایحه های اصلیش هستن و به هیچ عنوان تلخ و خنک نیست ، میشه گفت زیاد گرم هم نیست ، شیرین و ملایم و خیلی رمانتیکه، جون میده برای یک قرار عاشقانه . به نظر من مناسب تمام فصول

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

من یه ادکلن داشتم اسمش بود Lea for women خیلی بوی خوبی داشت العان تموم شده از کجا میتونم لنگشو پیدا کنم

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

عطر های مخصوص زمستون معمولا چه رایحه ای دارن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •