دادا من راجع به مسائل روحی و اعتماد به نفس صحبت کردم! مبحث کلامم دو قطبی بودن لالیگا بودش! بعد شما میای راجع به سیستم بازی منچستر و اینتر صحبت میکنی!

.
.
هر تیمی بسته به تفکر مربیش و ابزارش (که همون بازیکنا باشن که استعداد های متفاوتی دارند) و البته شرایط تیم مقابلش، میاد یه سبک هجومی و یه سبک دفاعی پیاده میکنه تو هر مسابقه.
یه تیمی مثل منچستر سبک هجومیش در اکثر بازی هاش به این صورته که با کمترین اضافه کاری توپ رو برسونه به محوطه جریمه حریف و با برنامه هایی که اوجا داره، مثل سانتر از جناحین، پاس در عرض و حرکات ترکیبی یا استفاده از عمق دفاع حریف و یا کارای انفرادی بازیکنان و ... و خلاصه با تمام سعیش، هدفش اینه که دژ دفاع حریف رو بشکنه و نهایتا به گل برسه! تو این سبک ما انواع و اقسام گل ها رو میبینیم... و این روش بازی زیاد براش مهم نیست که سبک دفاعیه حریفش چیه..!
در فوتبال فعلی زمان ما هم دقت کرده باشی، بیشتر تیم های فوتبال (حالا بهتر یا ضعیف تر از یونایتد)، این سبک هجومی تو دستور کارشونه...
اما نظر شخصی من اینه که سبک بارسا کاملا متفاوت و البته منحصر به فرده!
بارسا تلاش نمیکنه با کمترین پاس توپ رو برسونه به محوطه جریمه حریف و خیلی سریع برنامه هاش رو برای رسیدن به گل اجرا کنه! به زبان ساده تر بارسا تلاش نمیکنه دژ دفاعی حریف رو بشکنه!
به نظر من تاکتیک بارسا مثل اسب ترواست! کاری میکنه که دژ دفاعی خودش به دست خودش متلاشی بشه! چطور؟
بارسلونا با گروهی از بازیکناش میاد و از مالکیت توپ حفاظت می کنه و با گروهی از بازیکناش که کمتر در حفظ توپ نقش دارند و بیشتر روی خط آفساید و در عمق و کناره های زمین حریف مشغول جابجایی هستند، میاد فضا سازی میکنه! کسانی که صاحب و مالک توپ هستند اولین هدفشون این نیست که خیلی سریع موقعیت گل ایجاد کنند!... اولین هدفشون اینه که مالکیت توپ رو حتی با بی ربط ترین پاس ها حفظ کنن...
حالا رخدادی که این وسط نیاز هست از ترکیب این دو گروه بازیکن به وجود بیاد تا سر انجام فعالیت این دو گروه از بازیکنا به گل ختم بشه، تلاش مدافعین و بازیکنای حریف برای گرفتن توپ هستش!! تلاش بازیکنا برای اینکه تیمشون رو از دفاع ببرن تو مود حمله! خوب واسه این کار باید توپ رو از بارسا بگیرن! درسته؟! این دقیقا چیزیه که بارسلونا بهش نیز داره... چون فضای پشت اون مدفع واسه بازیکنای بارسا باز میشه...
می خوام بگم دقیقا بر عکس سبک تیمی مثل منچستر که که سبک دفاعی حریف خیلی واسش موثر نیست، سبک دفاعی تیم حریفه بارسا، میتونه فوق العاده تو نتیجه گیری یا عدم نتیجه گیری بارسا تاثیر بزاره...
تو پرانتز هم بگم گواه این سبک بارسا اینه که اگه به گل های بارسا در یک فصل نگاه کنید، اکثر اونا رو مشابه هم میبینید...
در کل امثال تیم های منچستر 2008، چلسی 2009 و اینتر 2010 دقیقا اومدن رو نحوه دفاع کردن تیمشون بازی کردن و بارسا رو متوقف کردند! خوب همونطور که در فوتبال ما مالکیت توپ رو داری، بازی و بازیکن بدون توپ هم داریم که اون بازیکن بدون توپ میتونه دفاع رو هدف اصلیش قرار داده باشه...
.
.
دو مورد هم باید ذکر کنم:
گل دقیقه 90 بارسا به اینتر اگه اشتباه نکنم خطای هند بود و کاملا به درستی قبول نشد... گل پیکه هم به زعم خیلی ها (من جمله خود من) آفساید بود...
بعد اون صحبتی که راجع به گل های اینتر زدی هم باید واسش تأسف خورد! جسارت نشه! ولی اون صحبت شما بیشتر به لیگ ایران شباهت داره تا گل های اینتر...
یاعلی
.gif)