تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 416 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوشحالی پپ گواردیولا از صعود به مرحله بعد کوپا دل ری: هواداران باید به این تیم افتخار کنند

او همچنین نمایش بازیکنان تیمش را مورد ستایش قرار داد و بیش از همه از اریک آبیدال، گلزن تیمش صحبت کرد.

سایت گل- تیم بارسلونا شب گذشته توانست با اولین گل اریک آبیدال با پیراهن این تیم به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی راه پیدا کند و پپ گواردیولا، سرمربی کاتالان ها، از بازی شاگردانش اظهار رضایت کرد.

این دیدار در نهایت با نتیجه 1-1 به پایان رسید اما بارسا به لطف گل زده در خانه حریف به مرحله بعد صعود کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این یک پیروزی مهم برای ما بود. ما می خواستیم هر طور شده از این دیدار نتیجه بگیریم. تجربه چنین جوی فوق العاده بود. هواداران باید به بازیکنان تیم شان افتخار کنند و بالعکس.

اگر امشب شکست می خوردیم، سرو صدای زیادی ایجاد می شد اما با پیروزی ما خبرها همان طوری خواهد بود که ما می خواهیم. این برای ما اهمیت زیادی داشت."

او همچنین نمایش بازیکنان تیمش را مورد ستایش قرار داد و بیش از همه از اریک آبیدال، گلزن تیمش صحبت کرد.

" آبیدال در چند بازی اخیر فوق العاده بود و گل امشبش شگفت انگیز بود. به داشتن او در تیمم افتخار می کنم. ما به خاطر اولین گل برای بارسا صعود کردیم. گل او واقعا تاثیر گذار بود."

آبی و اناری ها اکنون باید در انتظار قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی باشند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/6

یوهان کرویف: بازی مسی تنوع بیشتری از کریس رونالدو دارد

رئیس افتخاری باشگاه بارسلونا معتقد است که به دلیل شرایط فیزیکی، مسی می تواند کارهای متنوع تری در بازی انجام دهد

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، با مقایسه لیونل مسی و کریس رونالدو، تاکید کرد اگرچه ستاره پرتغالی از کیفیت بالایی برخوردار است اما بازی مسی تنوع بیشتری دارد.

او در مصاحبه با نشریه فرانس فوتبال گفت که جثه کوچک مسی در مقابل فیزیک قدرتمند رونالدو، برای ستاره آرژانتینییک امتیاز محسوب می شود.

" در بازی مسی تغییر مسیر و جهت گیری به طور غریزی سریعتر انجام می شود. این مسئله برای رونالدو غیر ممکن است. این به معنای بهتر بودن یکی و بدتر بودن دیگری نیست، این به شرایط فیزیکی آنها مربوط می شود.

کریس رونالدو با قدرت بالایش می تواند کارهای زیادی انجام دهد اما بازی اش به اندازه مسی تنوع ندارد. مسی در یک زمان می تواند کارهای زیادی انجام دهد."

کرویف همچنین در مورد نامزدهای توپ طلا و ربط آنها به سبک بازی بارسلونا گفت:" فوتبال بازی ای است که با پا انجام می شود و توپ نباید از زمین بلند شود. نامزدهای توپ طلا نشان می دهند که توانایی هایی مانند هوش تکنیکی بسیار مهمتر از قدرت فیزیکی است."

کد:
    2011/1/5

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Barcelona 1-1 Athletic Bilbao

از سد بیلبائو گذشتیم

آبیدال بعد اولین گل عمرش از خود بیخود شده بود
    ویا و ضرباتش ...
    ويا ديشب توي ضربه آخر واقعا بد بود
    از نظر روحي هم خيلي به هم ريخته نشون ميداد
    موقعيت آخرو كه خراب كرد در چهره اش ميشد به راحتي نبود اعتماد به نفس رو ديد
    اميدوارم تو بازيهاي بعدي بهتر بشه
    روانشناس تيم مطمئنن اين هفته بيشتر از 3 جلسه باهاش حرف ميزنه
    علیرضا جان اینو گفتم تا رفاقتها و همدلیها !!! بیشتر بشه و فضای تاپیک صمیمی تر !!! بشه
    +
    حیف بود بارسا به این زودی از گردونه ی رقابتها کنار بره ، دفعه ی قبلی که بارسا در یک جام با این نتیجه صعود کرد قهرمان شد ، ببینیم این بار چه می کنه .

البته بارسا قرعه ی بسیار آسونتری داره نسبت به رئال برای رسیدن به فینال ، رئال احتمالا در بازی بعد باید با اتلتیکو مادرید بازی بکنه و در صورت صعود هم یا با سویا و یا با برنده ی دیدار والنسیا - ویارئال بازی بکنه برای رسیدن به فینال .
    خداييش لذت بردم از شوخيت
    كلا قوانين اين دنيا جوريه كه هر وقت چيزي رو در زمان و مكان مناسب بروز بدي زيبا و دلنشين به نظر ميرسه
    تيكه ي تو در بهترين زمان و مكان اتفاق افتاد ( مباني تيكه شناسي)
    سروش جان با اين اوضاع لاليگا فكر ميكنم تيم قوي و ضعيف معنايي براي بارسا و رئال نداره هرچند شرايط جام حذفي فرق ميكنه و رفتاري كه تيمهاي مقابل نشون ميدن كمتر قابل كنترله مثل اتلتيكو بيلبائو
    ولي به نظر من اگه مشكل خاصي پيش نياد احتمالا شاهد يه فينال خاص خواهيم بود

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظر من اگه همه تیم ها نصف اعتماد به نفس بازیکنای بیلبائو (خصوصا تو نیمه اول) رو داشتند، الان لالیگا اینقدر شدید دو قطبی نبود! در قوی بودن بارسا و رئال شکی نیست! اما وقتی تیمی تو زمین خودش میره واسه مساوی گرفتن از بارسا یا رئال، خوب طبیعیه که می بازه (آبکش نشه که بسی خوش شانس بوده!!)

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من اگه همه تیم ها نصف اعتماد به نفس بازیکنای بیلبائو (خصوصا تو نیمه اول) رو داشتند، الان لالیگا اینقدر شدید دو قطبی نبود! در قوی بودن بارسا و رئال شکی نیست! اما وقتی تیمی تو زمین خودش میره واسه مساوی گرفتن از بارسا یا رئال، خوب طبیعیه که می بازه (آبکش نشه که بسی خوش شانس بوده!!)
    بيلبائو واقعا شكل و روش جديدي براي متوقف كردن بارسلونا رو نشون داد
    من كه واقعا لذت بردم
    البته اين تيم واقعا شناسنامه داره
    در كل بيلبلئو تشخيص داد كه به جاي اينكه توي زمين خودش جمع بشه و از ضد حمله ها استفاده كنه (روش كاملا منسوخي كه در كمال تعجب هنوز داره استفاده ميشه و بعضا جواب هم ميده و متاسفانه تيمهاي بزرگ هم ازش استفاده ميكنن)
    بهتر ديد كه بين دفاع و هافپك بارسا پر تعداد بازي كنه
    اينجوري به راحتي رابطه هميشه راحت برقرار شده بين خط دفاعي و هافپك بارسا رو با مشكل مواجه كرد
    اگه دقت كردين بارسا ديشب بيشتر از هميشه از توپ هوايي استفاده ميكرد
    درواقع وقتي كاري كنين كه دفاع بارسا نتونه توپ رو در شرايط مناسب به هافپك بده فوتبال بارسا رو از اساس خراب كردين
    هم به ضد فوتبال متهم نميشيد هم توپ رو توي زمين حريف نگه ميداريد هم از اشتباهات حريف در نزديكترين جا به دروازه استفاده ميكنيد

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

مگه چه تیمی میتونه جلوی این دو تا تیم مقاومت کنه؟؟؟؟؟؟
    تو اون فینال اگه یادتون باشه منچستر 3-3-4 در برابر بارسا بازی کرد و به راحتی باخت یا رئال امسال هم چون میخواست هجومی کار کنه 5 تا خورد،کلآ هر تیمی که با بارسا بازی کنه باید به فکر این باشه کمتر گل بخوره...
    ولی این در برابر رئال هم صدق میکنه،رئال رو هم به غیر از بارسا هیچ تیمی نمیتونه ببره...

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

البته اگر شانس رو کنار بزاریم،مثلآ بازی پارسال اینتر و بارسا به کیفیت بازی بارسا ربطی نداشت چون تو دقیقه 90 گل زدیم و ما میرفتیم ولی به لطف داور گل قبول نشد و اینتر رفت،تمام گلهای اینتر هم مثل لیگ ایران روی اتفاق زده شد....
    اینتر هم که هزار ماشالله فقط 11 نفره دفاع میکرد تا کمتر گل بخوره و کم مونده بود مورینیو هم بره تو میدن و از دروازه دفاع کنه...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مگه چه تیمی میتونه جلوی این دو تا تیم مقاومت کنه؟؟؟؟؟؟
    تو اون فینال اگه یادتون باشه منچستر 3-3-4 در برابر بارسا بازی کرد و به راحتی باخت یا رئال امسال هم چون میخواست هجومی کار کنه 5 تا خورد،کلآ هر تیمی که با بارسا بازی کنه باید به فکر این باشه کمتر گل بخوره...
    ولی این در برابر رئال هم صدق میکنه،رئال رو هم به غیر از بارسا هیچ تیمی نمیتونه ببره...

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

البته اگر شانس رو کنار بزاریم،مثلآ بازی پارسال اینتر و بارسا به کیفیت بازی بارسا ربطی نداشت چون تو دقیقه 90 گل زدیم و ما میرفتیم ولی به لطف داور گل قبول نشد و اینتر رفت،تمام گلهای اینتر هم مثل لیگ ایران روی اتفاق زده شد....
    اینتر هم که هزار ماشالله فقط 11 نفره دفاع میکرد تا کمتر گل بخوره و کم مونده بود مورینیو هم بره تو میدن و از دروازه دفاع کنه...
    دادا من راجع به مسائل روحی و اعتماد به نفس صحبت کردم! مبحث کلامم دو قطبی بودن لالیگا بودش! بعد شما میای راجع به سیستم بازی منچستر و اینتر صحبت میکنی!
    .
    .
    هر تیمی بسته به تفکر مربیش و ابزارش (که همون بازیکنا باشن که استعداد های متفاوتی دارند) و البته شرایط تیم مقابلش، میاد یه سبک هجومی و یه سبک دفاعی پیاده میکنه تو هر مسابقه.

یه تیمی مثل منچستر سبک هجومیش در اکثر بازی هاش به این صورته که با کمترین اضافه کاری توپ رو برسونه به محوطه جریمه حریف و با برنامه هایی که اوجا داره، مثل سانتر از جناحین، پاس در عرض و حرکات ترکیبی یا استفاده از عمق دفاع حریف و یا کارای انفرادی بازیکنان و ... و خلاصه با تمام سعیش، هدفش اینه که دژ دفاع حریف رو بشکنه و نهایتا به گل برسه! تو این سبک ما انواع و اقسام گل ها رو میبینیم... و این روش بازی زیاد براش مهم نیست که سبک دفاعیه حریفش چیه..!
    در فوتبال فعلی زمان ما هم دقت کرده باشی، بیشتر تیم های فوتبال (حالا بهتر یا ضعیف تر از یونایتد)، این سبک هجومی تو دستور کارشونه...

اما نظر شخصی من اینه که سبک بارسا کاملا متفاوت و البته منحصر به فرده!
    بارسا تلاش نمیکنه با کمترین پاس توپ رو برسونه به محوطه جریمه حریف و خیلی سریع برنامه هاش رو برای رسیدن به گل اجرا کنه! به زبان ساده تر بارسا تلاش نمیکنه دژ دفاعی حریف رو بشکنه!
    به نظر من تاکتیک بارسا مثل اسب ترواست! کاری میکنه که دژ دفاعی خودش به دست خودش متلاشی بشه! چطور؟
    بارسلونا با گروهی از بازیکناش میاد و از مالکیت توپ حفاظت می کنه و با گروهی از بازیکناش که کمتر در حفظ توپ نقش دارند و بیشتر روی خط آفساید و در عمق و کناره های زمین حریف مشغول جابجایی هستند، میاد فضا سازی میکنه! کسانی که صاحب و مالک توپ هستند اولین هدفشون این نیست که خیلی سریع موقعیت گل ایجاد کنند!... اولین هدفشون اینه که مالکیت توپ رو حتی با بی ربط ترین پاس ها حفظ کنن...

حالا رخدادی که این وسط نیاز هست از ترکیب این دو گروه بازیکن به وجود بیاد تا سر انجام فعالیت این دو گروه از بازیکنا به گل ختم بشه، تلاش مدافعین و بازیکنای حریف برای گرفتن توپ هستش!! تلاش بازیکنا برای اینکه تیمشون رو از دفاع ببرن تو مود حمله! خوب واسه این کار باید توپ رو از بارسا بگیرن! درسته؟! این دقیقا چیزیه که بارسلونا بهش نیز داره... چون فضای پشت اون مدفع واسه بازیکنای بارسا باز میشه...

می خوام بگم دقیقا بر عکس سبک تیمی مثل منچستر که که سبک دفاعی حریف خیلی واسش موثر نیست، سبک دفاعی تیم حریفه بارسا، میتونه فوق العاده تو نتیجه گیری یا عدم نتیجه گیری بارسا تاثیر بزاره...
    تو پرانتز هم بگم گواه این سبک بارسا اینه که اگه به گل های بارسا در یک فصل نگاه کنید، اکثر اونا رو مشابه هم میبینید...

در کل امثال تیم های منچستر 2008، چلسی 2009 و اینتر 2010 دقیقا اومدن رو نحوه دفاع کردن تیمشون بازی کردن و بارسا رو متوقف کردند! خوب همونطور که در فوتبال ما مالکیت توپ رو داری، بازی و بازیکن بدون توپ هم داریم که اون بازیکن بدون توپ میتونه دفاع رو هدف اصلیش قرار داده باشه...
    .
    .
    دو مورد هم باید ذکر کنم:
    گل دقیقه 90 بارسا به اینتر اگه اشتباه نکنم خطای هند بود و کاملا به درستی قبول نشد... گل پیکه هم به زعم خیلی ها (من جمله خود من) آفساید بود...
    بعد اون صحبتی که راجع به گل های اینتر زدی هم باید واسش تأسف خورد! جسارت نشه! ولی اون صحبت شما بیشتر به لیگ ایران شباهت داره تا گل های اینتر...
    یاعلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اریک آبیدال: می‌خواهم در خط حمله بارسلونا بازی کنم!

او اولین گلش برای بارسا را به ثمر رساند که دومین گل دوران فوتبالش بود.

سایت گل – اریک آبیدار، مدافع بارسلونا پس از گل حساسی که در خانه اتلتیک بیلبائو زد با خبرنگاران شوخی کرد.

این مدافع فرانسوی اولین گل خود با پیراهن بارسلونا را زد. این گل، دومین گلی بود که او در تمام دوران حرفه‌ای فوتبالش به ثمر می‌رساند و با این گل بود که بارسا توانست با تساوی یک بر یک در سن‌مامس و با قانون گل زده در خانه حریف، به مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی راه یابد.

همچنین روی کرنری که روی دروازه بارسلونا زده شد، سکه‌ای به طرف او پرتاب کردند که باعث شد او کمی آسیب ببیند.

آبیدال گفت: «بسیار خوشحالیم چون بازی بسیار دشواری بود و حالا با این نتیجه به پیش می‌رویم. خیلی وقت بود گلی نزده بودم و امیدوارم که بتوانم به گل‌هایم در این فصل ادامه دهم.

گلی که زدم خیلی خوب بود. می‌دانستم که فرصت شوت‌زنی خواهم یافت و باید بیشتر شوت بزنم. بازی در سن‌مامس بسیار دشوار است چون اتلتیک تیمی است که بسیار پرس می‌کند و از حمایت قدرتمند هواداران هم برخوردار است.

من تاکنون در پست‌های میانی و کناری بازی کرده‌ام و حالا تنها به این نیاز دارم که به عنوان مهاجم برای بارسلونا بازی کنم!»

کد:
    2011/1/6

خواکین کاپاروس: می‌توانستیم بارسلونا، بهترین تیم دنیا را حذف کنیم

او تیمش را ملامت کرده که نتوانستند تیم پرستاره بارسلونا را ببرند.

سایت گل – اتلتیک بیلبائو در دور پنجم جام حذفی اسپانیا فرصت حذف بارسلونا را داشت، اما به تساوی خانگی یک بر یک رضایت داد و بارسا با گل زده بیشتر در خانه حریف صعود کرد.

خواکین کاپاروس، مربی بیلبائو پس از دیدار گفت تیمش فرصت بزرگی را از دست داد: «بازیکنان از این حذف بسیار ناراحتند. آنها می‌دانند حذف بهترین تیم دنیا کار بسیار بزرگی بود و من هم با آنها موافقم.

حذف بارسلونا باعث رضایت ما می‌شد.»

کاپاروس افزود: «از تیم خود راضی‌ام. ما هر تلاشی می‌شد انجام دادیم ولی نشد که پیروز شویم. باید به بازیکنان و هواداران تبریک بگوییم و امیدوار باشیم که در انتهای فصل در رده بالایی در جدول قرار بگیریم و به هواداران پاداش بدهیم. باید به لیگ بیندیشیم و باید نمایش دفاعی خود مقابل بارسلونا را بیشتر تکرار کنیم.»

کد:
    2011/1/6

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعا خوشحال شدم واسه آبیدال که گل دوم تمام عمرش رو زد.

فرض کنید بعدها که پیر شد نوه اش ازش بپرسه چند تا گل زده اونم انگشت اشاره اش رو با زحمت و خجالت میاره بالا. اما الان میتونه دو تا انگشت بیاره بالا میشه V
    ولی جدای از شوخی آبیدال این فصل خیلی عجیب شده. پیشرفت زیادی کرده. در تمام بازیهای این فصل بارسا هر وقت چپ بازی کرده به ندرت تیم حریف تونسته نفوذ کنه. در حالی که مخصوصا دو فصل پیش اون منطقه سوراخ بارسا بود

راستی یه سوال در مورد این اطلاعات این گزارشکر بازی داشتم. گفت بارسا با 45 ملیون یورو فابرگاس رو خرید و یه جا دیگه هم گفت رئال دنبال فرناندو یورنته است اینا راستن؟

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ایگواین هفته آینده در شیکاگو جراحی می‌شود

سایت گل – گونسالو ایگواین سرانجام برای حل مشکل دیسک کمرش سه‌شنبه در شیکاگو جراحی خواهد شد. این تصمیم از سوی باشگاه گرفته شده است.

تیمی پزشکی از رئال مادرید ایگواین را در سفر به آمریکا همراهی خواهند کرد. او به زودی به شیکاگو خواهد رفت.
    این مهاجم آرژانتینی در 20 نوامبر آخرین بازی‌اش برای رئال را انجام داده و تنها پس از عمل است که مشخص می‌شود چه زمانی به میادین برخواهد گشت. گزارش‌ها در اسپانیا حاکی از آن است که رئال مادرید مجبور نیست تا پایان فصل برای بازگشت او صبر کند و احتمالا او زودتر به میادین برمی‌گردد.

کد:

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دادا من راجع به مسائل روحی و اعتماد به نفس صحبت کردم! مبحث کلامم دو قطبی بودن لالیگا بودش! بعد شما میای راجع به سیستم بازی منچستر و اینتر صحبت میکنی!
    .
    .

هر تیمی بسته به تفکر مربیش و ابزارش (که همون بازیکنا باشن که استعداد های متفاوتی دارند) و البته شرایط تیم مقابلش، میاد یه سبک هجومی و یه سبک دفاعی پیاده میکنه تو هر مسابقه.

یه تیمی مثل منچستر سبک هجومیش در اکثر بازی هاش به این صورته که با کمترین اضافه کاری توپ رو برسونه به محوطه جریمه حریف و با برنامه هایی که اوجا داره، مثل سانتر از جناحین، پاس در عرض و حرکات ترکیبی یا استفاده از عمق دفاع حریف و یا کارای انفرادی بازیکنان و ... و خلاصه با تمام سعیش، هدفش اینه که دژ دفاع حریف رو بشکنه و نهایتا به گل برسه! تو این سبک ما انواع و اقسام گل ها رو میبینیم... و این روش بازی زیاد براش مهم نیست که سبک دفاعیه حریفش چیه..!
    در فوتبال فعلی زمان ما هم دقت کرده باشی، بیشتر تیم های فوتبال (حالا بهتر یا ضعیف تر از یونایتد)، این سبک هجومی تو دستور کارشونه...

اما نظر شخصی من اینه که سبک بارسا کاملا متفاوت و البته منحصر به فرده!
    بارسا تلاش نمیکنه با کمترین پاس توپ رو برسونه به محوطه جریمه حریف و خیلی سریع برنامه هاش رو برای رسیدن به گل اجرا کنه! به زبان ساده تر بارسا تلاش نمیکنه دژ دفاعی حریف رو بشکنه!
    به نظر من تاکتیک بارسا مثل اسب ترواست! کاری میکنه که دژ دفاعی خودش به دست خودش متلاشی بشه! چطور؟
    بارسلونا با گروهی از بازیکناش میاد و از مالکیت توپ حفاظت می کنه و با گروهی از بازیکناش که کمتر در حفظ توپ نقش دارند و بیشتر روی خط آفساید و در عمق و کناره های زمین حریف مشغول جابجایی هستند، میاد فضا سازی میکنه! کسانی که صاحب و مالک توپ هستند اولین هدفشون این نیست که خیلی سریع موقعیت گل ایجاد کنند!... اولین هدفشون اینه که مالکیت توپ رو حتی با بی ربط ترین پاس ها حفظ کنن...

حالا رخدادی که این وسط نیاز هست از ترکیب این دو گروه بازیکن به وجود بیاد تا سر انجام فعالیت این دو گروه از بازیکنا به گل ختم بشه، تلاش مدافعین و بازیکنای حریف برای گرفتن توپ هستش!! تلاش بازیکنا برای اینکه تیمشون رو از دفاع ببرن تو مود حمله! خوب واسه این کار باید توپ رو از بارسا بگیرن! درسته؟! این دقیقا چیزیه که بارسلونا بهش نیز داره... چون فضای پشت اون مدفع واسه بازیکنای بارسا باز میشه...

می خوام بگم دقیقا بر عکس سبک تیمی مثل منچستر که که سبک دفاعی حریف خیلی واسش موثر نیست، سبک دفاعی تیم حریفه بارسا، میتونه فوق العاده تو نتیجه گیری یا عدم نتیجه گیری بارسا تاثیر بزاره...
    تو پرانتز هم بگم گواه این سبک بارسا اینه که اگه به گل های بارسا در یک فصل نگاه کنید، اکثر اونا رو مشابه هم میبینید...

در کل امثال تیم های منچستر 2008، چلسی 2009 و اینتر 2010 دقیقا اومدن رو نحوه دفاع کردن تیمشون بازی کردن و بارسا رو متوقف کردند! خوب همونطور که در فوتبال ما مالکیت توپ رو داری، بازی و بازیکن بدون توپ هم داریم که اون بازیکن بدون توپ میتونه دفاع رو هدف اصلیش قرار داده باشه...
    .
    .
    دو مورد هم باید ذکر کنم:
    گل دقیقه 90 بارسا به اینتر اگه اشتباه نکنم خطای هند بود و کاملا به درستی قبول نشد... گل پیکه هم به زعم خیلی ها (من جمله خود من) آفساید بود...
    بعد اون صحبتی که راجع به گل های اینتر زدی هم باید واسش تأسف خورد! جسارت نشه! ولی اون صحبت شما بیشتر به لیگ ایران شباهت داره تا گل های اینتر...

یاعلی
    اخه وقتی زورشون نمیرسه روحیه به چه دردشون میخوره؟؟؟
    اگه یادت باشه بارسا تو بدترین شرایطش بود(اصلآ بارسا نبود) که از منچستر شکست خورد،رونالدینهو و کلی بازیکن دیگه رو نداشتیم و اخرای کار رایکارد بود،(انصافآ بازم منچستر رو داغون کرد ولی به لطف شانس و واکنشهای ون در سار بود که تونستین ببرین)...
    چلسی رو هم که بردیمدرسته به لطف داور بود ولی اگه چلسی تیم بود تو نیوکمپ که هیچی تو خونه ی خودش دفاع نمیکرد...
    اینتر رو هم گفتم....
    داری اشتباه میکنی اصلآ هند نبود و گل اول هم سالم بود....
    گلهای اینتر هم همونطور که گفتم مثل لیگ ایران فقط روی اتفاق زده شد و هیچ طرح و برنامه ای واسه گل زدن نداشتن،مثل الان لیورپول()...
    Last edited by LiverBarca; 06-01-2011 at 18:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •