سلام این بازی نیاز به سیستم شاخ نداره میتونی با یه pc خیلی معمولی هم بازی کنی فقط باید اینترنتت اکی باشه که متاسفانه خیلی کم پیدا میشه
سلام این بازی نیاز به سیستم شاخ نداره میتونی با یه pc خیلی معمولی هم بازی کنی فقط باید اینترنتت اکی باشه که متاسفانه خیلی کم پیدا میشه
ممنون از راهنماییت. منظورت از اینکه اینترنت خوب کم پیدا میشه چیه؟ مگه ADSL و یا وایمکس خوب نیستن؟
واسه من که جواب نمیده همین الان لگم تایم اوت دارم نمیتونم بازی کنم باید منتظر باشم تا وقتی فیکس شه
خب حالا چیکار باید کرد ؟ راستی ADSL2 فرق داره تو بازی؟ یعنی بهتره یا فرقی نداره؟
بین اینا کدوم رو بگیرم از شاپ ؟
rengar
diana
wukung
darius
فقز دنبال ابنم بشه اول بازی راحت kill گرفت و در آخر بازی هم اگه بازی طول کشید قوی بمونه و solo قوی باشه
به نظر من داریوس بهتره واقعا 6 فوق العاده ای داره و تا آخر بازی کم نمیاره
بچه ها اونایی که با لپ تاپ لول بازی میکنن لطفا اسم لپ تاپشونو بگن و اگه امکانش هست بگن دمای لپ تاپشون چطوره داغ میکنه یا نه؟ و اگه نرم افزارشو دارن بگن دمای cpu و gpu چقدره. ممنون
داریوس خیلی خوبه ولی مشکل اینه بهش نوب هیرو میگن ! بازی باهاش خیلی راحته و سریع میشه آیتم بست و پول جمع کرد ولی مشکل اساسی KS هستش . تو بازی هر چی کیل میگیری همه فحش میدن و عصبی میشن
من اگه گزینه بهتری باشه مطمئناً داریوس رو نمیگیرم . اگه diaina رو nerf نکنن خیلی دوس دارم برش دارم چون واقعا یه چیز دیگست ...
دیانا اگه بتونی باهاش بازی کنی هیروی خوبیه
اره دیانا واقعا یه هیروی از همه چی متعادله . نه به قول معروف squishy هستش . نه بدون CC . کلی گیم پلی هم واسش هست .
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)