فریم ور جدید ان8 PR 1.2 ریلیز شد...هم اکنون از طریق خود گوشی میتونید اپدیتش کنید(900 کیلو بایته)![]()
فریم ور جدید ان8 PR 1.2 ریلیز شد...هم اکنون از طریق خود گوشی میتونید اپدیتش کنید(900 کیلو بایته)![]()
من میخواستم این گوشی رو بخرم اطرافیان میگن نخر مشکلات نرم افزاری داره آیا درسته؟
مشکل نرم افزاری منظورشون چی بوده؟
اگه کمرا فون می خوای بهترینه ولی اگه نرم افزار و بازی مد نظرت هست یه گوشی آندروئیدی با سخت افزار قوی می تونه راضیت کنه.
مشکل نرم افزاری نداره
من دو ماهه این گوشی رو دارم و فقط یه بار به خاطر هنگ کردن موزیک پلیرش روشن خاموشش کردم
ولی از نظر نرم افزارهای جانبی به آندروید نمیرسه
سلام دوستان
اگر ممکن هست نحوه تنظیمات gprs همراه اول رو برای گوشی n8 بزارید.
متشکرم
عزیز من 6 7 ساله گوشی های های اند نوکیا رو میخریدم، ولی حالا میگم نخر! خودمم دیگه نمیخرم!
حداقل قبل خرید مواردی از برند های دیگه رو برسی کن، موتو،سامی،الجی،اپل و ...
من بعد از این گوشی نوکیا نمیخرم! حداقل گوشی های اند نوکیا نمیخرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان از سایت بالا تونستم به راحتی تنظیمات رو انجام بدم. شاید این پاسخی برای بعضی دوستان دیگه هم باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان نرم افزار ساخت تم برای N8 هست ؟
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
اگه میشه یه سایت هم معرفی کنید که تم N8 فراوان داشته باشه ممنون !
سلام به دوستان من چیند تا بازی ریختم تو موبایل نصب کردم ولی نیومد و رفته رو قسمت applications میخواستم بگم چطوری میتونم پاکشون کنم
------------------
میشه یه سایت بدید یه هم بازی و برنامه داشته باشه
سال نو مبارک.
دوستان من با آپدیت نسخه جدید که حدود 900 کیلوبایته مشکل داشتم.لیست آپدیتها میومد ولی وقتی می خواستم آپدیت
رو بگیرم می نوشت در حال پردازش و بعد پنجره پردازش می بست و هیچ اتفاقی نمیفتاد.
مشکل از تنظیمات نقطه دستیابی (access point ) بود.اون رو تنظیم کردم و دیگه برنامه بروزآوری تونست به gprs وصل شه
و آپدیت کنه.گغتم شاید بعضی از دوستان با چنین مشکلی مواجه شده باشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)