یه نرم افزاری چیزی برای بلوتوث فرستادن معرفی کنید...
امروز تو دانشگاه خیلی ضایع شدم میخواستم واسه یکی از رفیقام فایل سند کنم نه با برنامه بلوتوث فایل ترانسفر میشد نه با برنامه خود گوشی...
یه نرم افزاری چیزی برای بلوتوث فرستادن معرفی کنید...
امروز تو دانشگاه خیلی ضایع شدم میخواستم واسه یکی از رفیقام فایل سند کنم نه با برنامه بلوتوث فایل ترانسفر میشد نه با برنامه خود گوشی...
اول بايد بري تو ستينگ بلوتوس با دستگاه طرف ريپاير بشي كه بايد يه كد بدي بعد با بلوتس گوشي ميتوني فايلهارو تك تك بفرستي و با فايل ترانسفر چندين فايل رو با هم سند كني...اولش يه كم سخته ولي راهش رو ياد بگيري راهته...من هم كلي سر اين مسئله ضايع شدم...![]()
حذف شد
--------------------------
Last edited by Hamid_pro; 26-05-2011 at 12:23.
اگه برنامه task killer داری احتمالا سرویس بلوتوث رو kill میکنه . فقط یکبار گوشیتو خاموش و روشن کن بعد تیک بلوتوث رو بردار . منم همین مشکل رو اول داشتم
اسم سرویسش هست com.motorola.blutoothdun و com.android.blutooth
بیشتر توضیح میدی؟؟؟
از دوستان كسي رم براي گوشيش گرفته؟؟؟؟چند گيگ و چه كلاسي؟؟/هرچي تو بازار گشتم بالاتر از كلاس 4 پيدا نكردم ...
همون کلاس 4 خوبه دیگه چی می خوای؟ تا 32 هم راحت ساپورت می کنه![]()
8 گيگ كلاس 4 توشيبا گرفتم ولي دوستان تاكيد كرده بودن كلاس 6 يا 10 باشه...ما كه هرچي گشتيم نبود....
سلام
دوستان واسه بلوتوس از برنامه astro استفاده کنید کامل و بی نقص
بعد رمی که من گرفتم ترسند کلاس دو هستش و هیچ مشکلی از لحاظ سرعت باهاش ندارم اگه کلاس 4 گیرتون اومد که بهتر
سلام دوستان..من ازروشي که توصفحه ۹۵. همينجا گفته شده ديفايمو فارسي کردم کسي ميتونه راهنماييم کنه ميشه فونت فارسيشوعوض کنم يانه؟؟راستي اين متنم باديفاي جونم نوشتما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)