کرک 21 مگی skidrow با کرک 6 مگی skidrow هیچ فرقی نداره
تنها فرقش اینه که کرک 21 مگی یه پوشه dlc هم داره که یه سری لباس و... به بازی اضافه میکنه
کرک 21 مگی skidrow با کرک 6 مگی skidrow هیچ فرقی نداره
تنها فرقش اینه که کرک 21 مگی یه پوشه dlc هم داره که یه سری لباس و... به بازی اضافه میکنه
سلام به همه
من یه مشکلی تو بازی داشتم و اون این بود که تو مرحله ی اول هی صفحه سفید و قرمز میشد
یه کرک گرفتم و درست شد
ولی به یه مشکل دیگه برخوردم و اون اینه که تو چپتر 7 هر چقدر بازی میکنم ،اگه یه بار بمیرم و یا ماشینم بترکه باید از اول اول چپتر 7 شروع کنم.لطفا کمک کنید![]()
سلام دوستان
منم تو CHAPTER 7 گیر کردم یعنی میره تو CHAPTER 7 ولی تا میخوای سوار ماشین شی بازی میپره بیرون
حالا میگم اگه اون 21 مگی رو دان کنم سیو ها نمیپره؟ بعد این کرکه مطمئنه ؟ ( یعنی 100 درصد مشکل حل میشه؟ )![]()
سلام!
من الان داشتم بازی میکردم!
جایی که تو موزه ایم و همه رو میکشیم و میریم بیرون پیش پیرمرد چینیه،اونجا رفیقمون از ما جدا میشه و بعدش یه آهنگ میزنه و اسامی میاد!
یعنی تموم شدددد!
وقتی میزنم ادامه بازی دوباره از تو موزه میاره!
آخرین لحضه رو که قبل از سوار ماشین مرد چینی بود رو چک کردم 71 درصد بود!حالا چطور شد تموم شد؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بازی واقعا قشنگ یا نه
تکلیف ما را روشن کنید
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
جواب بدهید
اگه از سبک GTA خوشت میاد آره
اگه خوشت نمیاد نه!
خوبه ما بازیارو اورجینال نمیخریمو اینقد وسواس به خرج میدیم. کلا 1000 تومن میخواین بازی بخرین. اگه خوشتون نیومد پاک میکنین. اگه میخواست 30 - 40 تومن اورجینال بگیرین چه کار میکردین ؟؟؟ تا تمام عالم تایید نکنن بیخیال نمیشین.
امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه.
شدیداً تأیید میشه!
بابا چرا نمیگید بازی رو از کجا میشه خرید پستی کرد که سانسور نشده باشه
یکی جواب منو بده!
منتظرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)