حداکثر دمای مجاز برای هارد چقدر هست؟
هارد من حتی موقعی که باهاش کار نمی کنم هم دماش بالا می ره و به 50 می رسه. که فکر کنم دمای زیادی هست.
حداکثر دمای مجاز برای هارد چقدر هست؟
هارد من حتی موقعی که باهاش کار نمی کنم هم دماش بالا می ره و به 50 می رسه. که فکر کنم دمای زیادی هست.
آقا من یه هارد My Passport 500gm Western دارم
وقتی به pc وصل میکنم صدا وصل شدن میاد
ولی هیچ نشونی از خود هارد نیست !
تو ----T که میزنم باز میشه!
ولی تو pc نه
چی کنم ؟
به نظرم دما بالاست !!!
من ار فن هاي پرقدرت استفاده ميكنم پس هيچوقت دماش از 42 و يا 43 بيشتر نميشه !!!
سلام
در ديسك منجمنت ويندوز نگاه كنين ببينين وضعيت هارد چطوريه
همينطوري نميشه راهنمايي كرد
اگر امكانش هست يه اسكرين شات ازش بذارين اينجا شايد چيزي سر درآوردم!!!
سلام دوستان.هارد 250 یا 320 تا 50 تومن چی پیشنهاد میکنید که usb3 رو هم ساپورت کنه
من کلا نفهمیدم چی گفتی
اسکرین از کجاش بزارم ؟
روی my computer راست کلیک کنین و سپس manage رو کلیک کنین که computer management اجرا میشه و سپس در قسمت چپ روی disk management کلیک کنید و کمی صبر کنین تا تستهای لازم انجام شود (البته قبلش هاردتون رو وصل کنین) و اگر ویندوزتون سون و یا ویستا هست با برنامه Snipping Tool از صفحه ای که ظاهر شده عکس بگیرین و در سایت زیر آپلود کنین
و پس از آپلود لینکشو بذارین اینجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
حتما پرتابل میخواین
با این حجم پایین مدلی از برند وسترن وجود نداره . حداقل حجمی که با usb3 موجوده 500 گیگ هست .
=======================================
و از سیگیت دو مدل هست
مدل GoFlex Slim Performance Drive که usb3 و حجمش 320 گیگه و نمیدونم در بازار ایران موجوده یا خیر
مدل بعدی FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive هست که باید بگم که با آداپتر usb2 فروخته میشه که برای بهرمند شدن از usb3 میبایستی حدود 30 تومن دیگه اضافه خرج کنین (برای خرید آداپتر usb3 که به نظرم نمی ارزه چون گرون تموم میشه )
عکس اداپتر usb3
خود هارد سیگیت
=======================================
پیشنهاد نهایی : شما کمی بودجه بالاتر ببرین و یه هارد وسترن 500 گیگ بخرین مدل My Passport Essential که هم usb2 داره و هم usb3 (اگر این مدل رو میخرین فقط در موقع خرید به usb2+usb3 بودنش دقت کنین)
Last edited by ata.royalfalcon; 23-04-2011 at 18:48.
دوستان خواهشن راهنمایی کنید تا 70 80 هارد 500 بدون اداپتور 7200 میخوام.
امروز بازار ایران بودم.به هر کس میگفتم میگفت نیست همچین چیزی.یه سری هم ماشالا اصلا نمیدونستن 7200 چی هست
دوستان هارد 500 (دیسکی و غیر دیسکی) خوب معرفی میکنید؟؟
دیسکی تا 50و60 تومان میخوام....
نظرتون راج به دیسکیا چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)