دوستان به نظرم بهتره یه سرور ثابت رو مشخص کنین این جوری به نتیجه ی واحدی نمی تونیم برسیم خودتون ملاحظه کنید :
128 شاتل :
![]()
دوستان به نظرم بهتره یه سرور ثابت رو مشخص کنین این جوری به نتیجه ی واحدی نمی تونیم برسیم خودتون ملاحظه کنید :
128 شاتل :
![]()
دوست عزیر 2 مگ خانگی هست؟
یعنی می شه ما هم 2 مگ بگیریم ؟
چند در میاد؟
ممنون
شرکت ما خانگی و اداری نداره . هر سرویسی رو بخوای میده . ( حتی پهنای باند 20 مگ ) . می دونم سرعت بالای 128 برا منازل ممنوعه ولی اینجا کسی رسیدگی نمی کنه و در نتیجه به راحتی تمام سرعت ها رو میدن . شما کدوم شهرین ؟ بهتره از عزیزان تاپیک شهر خودتون بپرسید .
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
عزیزم هر کسی تو یه مکانی از ایران هست و ممکنه برای شما سروری من می گم دور باشه ولی برا من نزدیک باشه در نتیجه پینگ من از مال شما بهتر میشه و بنابراین بهتره هر کسی از سرور نزدیک خودش تست بگیره .![]()
ایندفعه سرعت دانلودم از آپلودباز کمی بهتر شده.
رکورد همه رو شکوندم.
تازه الان از دستگاه وایرلس خیلی دورم.
![]()
من وقتی با speed test سرعتمو تست میکنم فقط شرمنده میشم، محدوده تست بین 0 تا 100M بعد از تست سرعتم به اندازه یک ابسلوم اونطرفتر از صفر وامیسته ، فقط اسمن اینترنت پر سرعت داریم ، تو این سیستم همینو هم باید شکرگزار باشیم چون اگه ناشکری کنیم اینم قطع میکنن![]()
این واسه کجاست؟؟؟
هزینه اش چقدره؟
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
این اینترنت واسه کجاست؟
سلام.
من از آلمان اومدمبرای همینه سرعتم بالاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)