همه چيشو خودم تست و چك كردم حتي سرويس تگش از توي setup هم چك كردم ولي نميدونم چرا توي سايت دل نشناخت![]()
راستي نگفتين اين مدل مودم هم داره يا نه؟؟؟؟ اون عكسي كه از ديوايس منيجر لپتاپم گذاشتمو نيگاه كردين؟؟؟
همه چيشو خودم تست و چك كردم حتي سرويس تگش از توي setup هم چك كردم ولي نميدونم چرا توي سايت دل نشناخت![]()
راستي نگفتين اين مدل مودم هم داره يا نه؟؟؟؟ اون عكسي كه از ديوايس منيجر لپتاپم گذاشتمو نيگاه كردين؟؟؟
کمک!!!امروز برای اولین بار بعد خرید این لپ تاپ اومدم تو دانشگاه با wifi کار کنم بعد از اتصال به مودم یهویی صفحه ی آبی کذایی ویندوز اومد و لپ تاپ ری استارت شد.این اتفاق چهار بار تکرار شد تا آخر سر درست شد و به شبکه وصل شد ولی مدام قطع میشد!حالا چیکار کنم؟مشکل سخت افزاریه یا ویندوزه یا درایوره یا ...!!!
سلام دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم یه مشکلی برام پیشاومده من یه لب تاب دل مدل د 5010 خریدم وامروز ویندوز سون 64 بیتی روش نصب کردم اما برای نصب درایور (INTEL R TURBO BOOST TECHNOLOGE ) به مشکل برخوردم چون ویندوز 64 بیتی را ساپورت نمیکند .میشه منو راهنمائی کنید از چه سایتی باید ورژن جدیدش را دانلود کنم اگه میشه سایت دانلود درایوهای لب تاب دل را نیز هم به من معرفی کنید ممنون میشم .
احتمال زیاد مشکل از درایور مودم هست
ویندوزتون رو کلا پاک کنید در اولین فرصت .. درایورها رو از صفحه اول دانلود و نصب کنید و هیچ برنامه جانبی نصب نکنید اگر درست نشد مشکل میتونه سخت افزاری و از رم باشه
برا من هم اوایل که خریدم هنوز سرویس تگش فعال نشده بود(تازه از تنور درومده بود) بعد یه ماه فعال شد
اما همون اوایل که میزدم تمام مشخصات لپ تاپ رو نشون میداد و فقط درایوراشو نمی آورد ، اگه تو تاپیک بگردی فکر میکنم عکسشم گذاشته بودم
سرویس تگت رو وارد میکنی بهت میگه مدل لپ تاپت چیه؟ و از سمت چپ صفحه system configuration رو بزنی مشخصات لپ تاپ رو درست نشون میده؟
اگه آره که نگران نباش ، لپ تاپ شمام تازه ساخت و هنوز وقت نکردن فعالش کنن
ولی در غیر این صورت یه کم مشکوکه
احتمال میدم مورد اوله و جای نگرانی نیست، صبر داشته باش
نخیر مودم نداره ، اون مودم هم که نوشته بلوتوثه و احتمالا مربوط به موبایلته![]()
آره يادم اومد مال موبايلمه چون بلوتوثشو چك كردم.ماله من همون جاكه سرويس تگو وارد ميكنم ميگه invalid servicre tag چندباريم ميگفت this service tag not recognize و اصلا مشخصات يا چيزه ديگه اي نشون نميدهواقعا اعصابمو بهم ريخته.ميگم حالا اين سرويس تگ فعال نشه چي ميشه؟ مشكلي پيش مياد؟ اخه درايوراشو كه دارم ، خود فروشنده داد.
ممنون از راهنماييت دوست خوبم![]()
آقا چرا من نمي تونم عكس و اينجور چيزا ضميمه كنم؟
سی پی یو های Cor i3 قابلیت TURBO BOOST ندارند!!!
سلام
من حدود 2 ماهی میشه n5010 c3i گرفتم خیلی خیلی ازش راضیم این تاپیک رو هم داشتم درباره مادربوردش تحقیق میکردم دیدم خدائی هر کی از گرافیکش و سرعتش تعریف کرده شیر مادرش حلالش
گرافیکش واسه یه بازی خور مثل من یه اعجوبست تا حالا نشده بازی بریزم رو سیستم گیر کنه یا نیاد بالا الانم بی صبرانه منتظر cod 7 هستم بیاد برم بریزیمش بهم
اینم نظر من
راستی من داشتم درباره فنی که روی مادر بورد نصبه بپرسم اینکه این فن برای پردازنده هستش یا گرافیک یا هردوش یا هیچکدوم؟ممنون میشم مکان دقیق پردازنده کارت گرافیک هارد و رم رو بهم بگید از توی عکسها که چیزی متوجه نشدم
شرمنده زیاده گوئی کردم همیشه همینجورم به بزرگی خودتون ببخشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)