اگه پچو ریختید launcher .
----------
راستی کی گفته emp با q هست ؟
emp با 4 هست . road block 6 و هلیکپتر 8 و spike هم با 2 numpad .
اگه پچو ریختید launcher .
----------
راستی کی گفته emp با q هست ؟
دکمه هایی که در این بازی استفاده مشه چیه؟>
مثلا با کدوم سیم خاردار میندازه؟
با کدوم راه را بلاک میکنه؟
شما میتونید برید تو تنظیمات گیم پلی بازی وهمه چیز رو به دلخواه خودتون تغییر بدین
اما با این اوصاف
پیش فرض بستن جاده عدد6
ای ام پی عدد4
میخ عدد2
هلی کوپتر وتوربو رو چون خودم تغییر دادم نمیدونم پیش فرضش چیه ولی من اونا رو به دکمه شیفت تغییر دادم
دوست عزیز به جای پست دادن پست بالایی رو میخوندی ....
گفتم که
من فقط NFSHP_Activator رو دارم چیز دیگه ای هم لازمه؟
سلام
من همون اول که می خوام بازی رو نصب کنم ازم سریال می خواد.اون activator رو هم میزنم میگه بازی فلان شد یه دکمه بزنید.اما دوباره اون کادری که باید سریال وارد کنیم هیچ جوری نمیره.ببندم هم که کلا نصب کنسل میشه.سریال دارید وارد کنم؟راه دیگه ای هست؟
اوه...راست گفتی..نیست من کلید ها رو جابجا کردم حواسم نبود!: دی
شرمنده..
دوستان تنظیمات کیبورد من بعد از هر بار خارج شدن از بازی ریست می شه به دیفالتش چکار کنم؟
ویندوز 7 64 بیت دارم
Cpu : CI7 2.8
Ram : 6GB
Vga ; Gf330 ~ 1Gb Share To 4GB
خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی روی اعصاب هست هر دفعه کیبورد را تنظیم کردنچندتا کرک و پچ بازی هم تست کردم ول جواب نمیده چند بار ری اینستال کردم و ...
Last edited by kian2006; 16-12-2010 at 17:44.
این بازی رو خیلی تخیلی درست کردن . ماشین رقیبت کرش میکنه و کلی ازش میوفتی 2 ثانیه جلو بعد رو نقشه نگاه میکنم طرف با سرعت اعجاب آوری به من نزدیک میشه تقریبا 2 برابر سرعت من . در حالی که من تاپ اسپید رو پر کردم
دهنم سرویس شد تا مرحله king of the road رو طلا گرفتم .
به هر حال همه مرحله هاش رو طلا گرفتم و تموم کردم ولی level ام به 20 نرسیده . حتما باید چند تا مرحله تکراری برم .
در کل بازی خوبی بود ولی اون تخیلی بودنش بعضی جاها رو اعصاب بود .
ببین وقتی ازش جلو زدی اون خودشو میندازه پشت ماشینت؟
چون پشت هر ماشین تو سرعت هایه بالا یه محیط خلع به وجود میاد که ماشین پشتی میتونه از نیرویه مکشش استفاده کنه و به تاپ اسپیده بالا تری دست پیدا کنه از این خاصیت تو مسابقه هایه ریسینگ به خصوص ناسکار خیلی استفاده میشه
البته این ویژگی رو نم فقط تو گرنتوریسمو دیدم اگه اینجا هم باشه پس باید دینامیک حرکتی ردیفی داشته باشه این بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)