تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 311 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من دموی کم حجم شده(280 مگ که بعد نصب میشه 400 مگ) را نصب کردم و یه مشکلی دارم با جوی استیک.
    وقتی تو تنظیمات گیم پد میرم و تمام تنظیماتو انجام میدم با استیک سمت راستم مشکل داره و فقط دو جهتشو قبول می کنه در حالی که دسته کاملا سالم است. مشکل چیه؟ضمنا وقتی که انالوگ دسته رو روشن می کنم.جهت ها با استیک سمت چپ جا به جا میشه که خیلی مسخرس!
    حالا کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام دوستان
    من دموی کم حجم شده(280 مگ که بعد نصب میشه 400 مگ) را نصب کردم و یه مشکلی دارم با جوی استیک.
    وقتی تو تنظیمات گیم پد میرم و تمام تنظیماتو انجام میدم با استیک سمت راستم مشکل داره و فقط دو جهتشو قبول می کنه در حالی که دسته کاملا سالم است. مشکل چیه؟ضمنا وقتی که انالوگ دسته رو روشن می کنم.جهت ها با استیک سمت چپ جا به جا میشه که خیلی مسخرس!
    حالا کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
    برای این مشکل دوستمون یه راه حل خوب پیدا کرده ....

طریقه اصلاح کامل گیم پد:

1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
    2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
    3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
    AddController "My XBox 360 Controller"
    چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد

همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon

اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.

حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.

از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.
    دوست دارم فرید

3. 3 کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا دستت درد نکنه اما هنوز یه مشکلی دارم.اون هم اینکه استیک چپمم جهت بالا و چپش کار نمی کنه.مشکلش چیه؟

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلام کسی میتونه دموی کم حجم شده ی FIFA 11 را بذاره خواهش میکنم یک نفر بذاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بعد از اجرا، با این پیغام مواجه میشم:
    منم همین مشکلو دارم و هنوز نتونستم برطرفش کنم...فعلا برای تغییر رزولوشن و گرافیک بازی می تونی از فایل fifasetup_default.ini که تو همون پوشه fifasetup وجود داره استفاده کنی...با نوت پد بازش کن و مقادیر طول و عرض صفحه رو تغییر بده، بعلاوه مقدار RENDERINGQUALITY رو هم زیاد کن تا گرافیک بازی بره بالاتر.((البته قبل از این که فایلو باز کنی، فایلو از حالت read only خارج کن))
    دوستان کسایی که تنظیماتو روی حداکثر گذاشتن یکی لطف کنه متن داخل فایل fifasetup_default.ini رو اینجا بزاره تا منم بتونم گرافیکمو رو بالاترین درجه تنظیم کنم.

7. این کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الان من تست کردم دیدم همچنان مشکل استیک های جوی استیک را دارم!!تو رو به خدا یکی راهنمایی کنه!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی دموی کنسولی این گزینه جدیدی که به بازی اضافه شده بنظرتون عملکردش چیه ؟ منظور این گزینه هستش : atuo switching move assistance که میشه هم غیر فعاش هم و یا اینکه میشه فعالش کرد بصورت فعال با کم تاثیر ویا فعال با تاثیر زیاد .
    توضیحاتی که خودش داده به اون چیزی که توی بازی اتفاق میفته خیلی مطابقت نمیکنه . توی توضیحاتش اومده که وقتی شما فعالش میکنید بازیکنی که بهش سوویچ میکنید به مسیری که قبل از سوویچ کردن در اون مسیر حرکت میکرد همچنان ادامه میده البته فقط برای چند لحظه .

10. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حسین توجه کردی تو پنالتی یه باگی هست تقریبا... وقتی دروازه بانت رو مبری یه یه گوشه غریب به اتفاق میزنن همونجا
    تازه دموی من هر نیمش دو دقیقه و اندی ثانیه هست !!
    توی دموی کنسولی این گزینه جدیدی که به بازی اضافه شده بنظرتون عملکردش چیه ؟ منظور این گزینه هستش : atuo switching move assistance که میشه هم غیر فعاش هم و یا اینکه میشه فعالش کرد بصورت فعال با کم تاثیر ویا فعال با تاثیر زیاد .
    توضیحاتی که خودش داده به اون چیزی که توی بازی اتفاق میفته خیلی مطابقت نمیکنه . توی توضیحاتش اومده که وقتی شما فعالش میکنید بازیکنی که بهش سوویچ میکنید به مسیری که قبل از سوویچ کردن در اون مسیر حرکت میکرد همچنان ادامه میده البته فقط برای چند لحظه .
    حسین این موضوع برا دفاع کردنه... چون تو دفاع مثلا داری بازیکن رو میاری عقب و یه لحظه باید سویچ کنی رو بازیکن دیگه... اگه خاموش کنی این حالت رو بازیکنت وایمیسته ولی اگه رو high باشه به حرکتش ادامه میده.. تو حمله 100 درصد نباید استفاده ای داشته باشه چون نمیتونی وقتی توپ دستت هست بازیکن عوض کنی !!

12. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

09
    TO FIFA 11

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اشتباهات دروازبان در FIFA 11 PC Demo

تو همین چند تا بازی معدودی که انجام دادم، یه سری اشتباه ناجور از دروازبان و مدافعین دیدم که تاپ هاش رو فیلم گرفتم:

اولیش گلیه که از وسط زمین به رئال زدم. با بویان کرکیچ که قدرت مجموعش فقط 77 ه! البته این گل خیلی حال داد ولی فکر می کنم ضعف دروازبان رو نشون میده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دومی قاطی کردن دروازبان و دفاعه که والدس توپ رو می کوبه به سینه بوسکتس و بعد حمله می کنه بهش تا توپ رو بگیره:

کد:
    سومی که در نوع خودش شاهکاریه! دروازبان میره پشت دروازه و همون جا یه تور پشت می چسبه! منم که شگفت زده شده بودم و یادم نبود که شوت تو حالت دستیه، دروازه خالی رو زدم بیرون، تا دروازبانم یه نفسی به راحتی بکشه

کد:
    اینم که معرکه س! با بویان توپ رو از وسط زمین بردم از لای دفاع جلو و از زاویه 0 درجه گل زدم

کد:
    بازی ها هم در حالت Professional انجام شده! اینا قابل توجه کساییه که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه (که شاید 8 منصفانه باشه) و منتظر یه اشتباه از دروازبان های PES هستن تا کل کونامی رو زیر سوال ببرن!

15. 5 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •