تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 946 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

موافقم
    ولی نتیجه ی کومودو چی؟؟؟
    29 از 29 طبق معمول؟؟؟؟
    عزیز اگر کمودو تشخیصش همیشه 29 از 29 باشه که دیگه نه به HIPS و نه به سندباکس و بقیه چیزهاش احتیاج نداره. آنتی ویروس کمودو هم مثل بقیه هست. یعنی یک آنتی ویروسی که از روی سیگناتور و هوش مصنوعی اقدام به تشخیص نمونه ها کنه هیچ وقت نمیتونه همه مخربها رو تشخیص بده.

اما خب نکته ای که وجود داره اینه که اگر مثلا Avira 18 تا رو تشخیص میداد اونوقت با اجرا کردن نمونه هایی که تشخیص نداده سیستم بقول دوستان شخم زده میشد. اما اگر کمودو باشه با اجرا کردن 5 نمونه ای که تشخیص نداده باز هم سیستم آلوده نمیشه چون بالاخره یا Behavior Blocker جلوش رو میگیره و یا Memory Firewall حملات رو تشخیص میده و یا ممکنه Cloud Scenner اونها رو تشخیص بده هر چند که همشون همون اول در سند یاکس اجرا میشند.

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

سلام

M E H R A N عزیز . بعد از باز کردن فایل زیپ شده 29 تا ویروس ، علاوه بر فایل زیپ دوم یه فایل New Text Document
    هم کنارش هست ، و من روش دابل کلیک کردم . نکه اشتباها" ویروس رو دابل کلیک کردم . اگه ویروس بود ، ویندوز عوض کنم .

راستی Avira Premium Security Suite 10.0.0.542 ، هجده تا تشخیص داده و avast Antivirus free 5.0.677 - Final هم 21
    سلام. نه عزیز همونطور که jax عزیز اشاره کردند اونو فقط برای راحت تر آرشیو کردن گذاشتم. تمام نمونه های آلوده و مخربها همیشه در لایۀ دوم rar شده قرار دادند.

Avast بهتر تشخیص داده
    سعی کن نمونه های شناخته نشده رو برای جفتشون بفرستی تا ببینی کدومشون سریعتر و از همه مهمتر همشون رو به دیتابیس اضافه میکنه.

2. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

29 تروجان, ویروس, Fak-AV و روتکیت جدید از نوع TDL3 و TDL4

داخل این بسته مخربهای جدیدی رو از انواع و اقسام قرار دادم. 28 نمونه از اینها جدید هستند اما 1 نمونه اش ویروسیه به اسم Narcosis.1431. توضیحاتی که برای این ویروس نوشته شده از این قراره..

یک ویروس بسیار خطرناک که فایل های com. و exe. رو خراب میکنه و همچنین Master Boot Record سیستم رو Overwrite میکنه. در ضمن اطلاعات نوشته شده بر روی سکتورهای هاردیسک را پاک میکنه.
    در کدی که داخل این ویروس وجود داره نوشته شده: آواتار شیطان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دانلود این بسته میتونید یکی از لینک های زیر را انتخاب کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد: 123

سلام دوست عزیز من.
    من هم این آنتی ویروس قدرتمند رو نصب کردم.
    نتیجه 24 تا شناخت.

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

سوالی داشتم از اساتید فن . دو ماه پیش یه cd رسکو از آنتی ویروس Nod32 درست کردم ، با آخرین آپدیت .
    خیلی خوب درایوا رو اسکن کرد و ویروسی هم پیدا نکرد . امروز دوباره گذاشتم واسه اسکن ، در عرض کمتر از
    یک دقیقه درایو ویندوز 7 رو با اونهمه نرم افزار اسکن کرد بدون اینکه ویروسی پیدا کنه . با تما درایوا این کار رو کرد .
    ( به 1 دقیقه هم نکشید )

تعدادی ویروس قدیمی روی هارد کپی کردم ، راستارت کردم ، با سی دی آنتی ویروس بالا اومد ، فایلا رو اسکن کردم ،
    حتی در راه خدا یه دونه ویروس رو هم شناسایی نکرد . بنظر شما ممکنه از اون ویروسایی باشه که MBR رو هدف میگیره ؟

اگه باشه ، من باید چکار کنم ؟

ممنون

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

این دومی رو من نمیتونم extract کنم ، این پیام رو میده No archives found ، لطفا راهنمایی بفرمایید .

6. این کاربر از soroush20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام

سوالی داشتم از اساتید فن . دو ماه پیش یه cd رسکو از آنتی ویروس Nod32 درست کردم ، با آخرین آپدیت .
    خیلی خوب درایوا رو اسکن کرد و ویروسی هم پیدا نکرد . امروز دوباره گذاشتم واسه اسکن ، در عرض کمتر از
    یک دقیقه درایو ویندوز 7 رو با اونهمه نرم افزار اسکن کرد بدون اینکه ویروسی پیدا کنه . با تما درایوا این کار رو کرد .
    ( به 1 دقیقه هم نکشید )

تعدادی ویروس قدیمی روی هارد کپی کردم ، راستارت کردم ، با سی دی آنتی ویروس بالا اومد ، فایلا رو اسکن کردم ،
    حتی در راه خدا یه دونه ویروس رو هم شناسایی نکرد . بنظر شما ممکنه از اون ویروسایی باشه که MBR رو هدف میگیره ؟

اگه باشه ، من باید چکار کنم ؟

ممنون
    سلام
    شاید سی دی شما مشکل داره
    به یه سی دی دیگه یا یه cd نال آنتی ویروس دیگه تست کنید

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

سلام

این دومی رو من نمیتونم extract کنم ، این پیام رو میده No archives found ، لطفا راهنمایی بفرمایید .
    شما دوباه از لینک دیگه دانلود کن

8. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    شاید سی دی شما مشکل داره
    به یه سی دی دیگه یا یه cd نال آنتی ویروس دیگه تست کنید
    بعيد ميدونم سي دي مشكل داشته باشه ، يه بار اسكن كردم و بصورت طبيعي حدوداي نيم ساعت طول كشيد . ولي اين بار چرا اينقدر سريع اسكن كرد ؟ ممكنه اين سي دي رسكويي كه من دارم مدت دار باشه ؟ مثلا" فقط براي يك ماه ، ميشه اينطوري باشه ؟ يا اينكه ويروسي افتاده كه نميزاره حتي در محيط داس هارد رو اسكن كنم ؟

درضمن ممكنه ويروسي خودش رو توي بايوس مادربر كپي كنه ؟ يا توي رم موندگار بشه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

بعيد ميدونم سي دي مشكل داشته باشه ، يه بار اسكن كردم و بصورت طبيعي حدوداي نيم ساعت طول كشيد . ولي اين بار چرا اينقدر سريع اسكن كرد ؟ ممكنه اين سي دي رسكويي كه من دارم مدت دار باشه ؟ مثلا" فقط براي يك ماه ، ميشه اينطوري باشه ؟ يا اينكه ويروسي افتاده كه نميزاره حتي در محيط داس هارد رو اسكن كنم ؟

درضمن ممكنه ويروسي خودش رو توي بايوس مادربر كپي كنه ؟ يا توي رم موندگار بشه ؟
    به نظر من شما cd یه آنتی ویروس دیگه مثل سپر رو امتحان کن

در مورد بایوس فکر کنم بتونه ولی برای سیستم شما نه
    آخه شرکت کسپرسکای آنتی ویروس سخت افزار هم مطلبشو خوندم که ساخته بود که ویروس های بایوس رو پاک می کرد

11. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دارم دانلودش میکنم Kaspersky.Rescue.Boot.Disk.10.0.23.29.ISO.Update.o ctober.13.2010

ممنون

13. این کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من شما cd یه آنتی ویروس دیگه مثل سپر رو امتحان کن

در مورد بایوس فکر کنم بتونه ولی برای سیستم شما نه
    آخه شرکت کسپرسکای آنتی ویروس سخت افزار هم مطلبشو خوندم که ساخته بود که ویروس های بایوس رو پاک می کرد

سلام

كاسپر ، اسكن كرد چه خوب هم اسكن كرد . چندتا ويروس ناقابل هم پيدا كرده . يكي از مزيت هاش اينه كه

بوت سكتور و فايلها و پوشه هاي مخفي رو هم اسكن ميكنه .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام

كاسپر ، اسكن كرد چه خوب هم اسكن كرد . چندتا ويروس ناقابل هم پيدا كرده . يكي از مزيت هاش اينه كه

بوت سكتور و فايلها و پوشه هاي مخفي رو هم اسكن ميكنه .
    من که گفتم مشکل از cd شما هست
    کسپر یه چیز دیگست

16. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •