شرکت نخل که از داتک سرویس ارائه میده شما اطلاعی دارین؟ خوب هست یا نه؟
شرکت نخل که از داتک سرویس ارائه میده شما اطلاعی دارین؟ خوب هست یا نه؟
اطلاع دقیقی الان ندارم ولی یکی از دوستان داشت راضی بود هر چی باشه از دیده بانت بهتره
کرمانی های عزیز لطفا اگه اطلاع دارید >>> >>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بنده کمک کنید ، ممنون
این پارس آنلاین هم که هیچ جا پورت خالی نداره معلوم نیست چه کار میکنه
من قبلا دیده بان نت بودم وراضی بودم.سرویس دیده بان نت من 512 وماهیانه 6 گیگ بود با ماهی21000تومان ولی سرعت دانلود درروز120 ودرشب به 70 می رسید وبا ف ی ل ت ر ش به 10 می رسید ولی سرویس 512 شرکت نخل شبانه رایگان نداره به جاش سرعت دانلود چه شب وچه روز 450 است.ضمنا ماهیانه 2 گیگ هست که من ترافیک اضافه خریداری می کنم. درکل بستگی داره که شما چه نوع سرویسهایی خریداری کنید وبرای شما ترافیک مهمترباشه یا سرعت دانلود ویا باز شدن سریع صفحات وب.![]()
اگر فقط برایتان سرعت دانلود مهمه و سرویس رایگان شبانه نمی خواهید به نظر من بهترین شرکت نخل هست که سرعت دانلود درروز وشب حدود450 هست. اگر دانلود رایگان شبانه می خواهید سرویس512 شرکت دیده بان نت در روز 120 ودرشب80 هست که با فی ل تر به 10 می رسه -پارس آنلاین تباشیر راهم قبل از دیده بانت نت داشتم که سرعت دانلودش پایین بود وچه شب وچه روز از80 بالاتر نمی اومد. قبل از تباشیر نیز با شاتل کار میکردم که سرعت دانلودش کم وزیاد میشد واز 200 بالاتر نمی رفت ولی اغلب مواقع روی 50 بود.شاتل ترافیک رایگان بعنوان هدیه زیاد می داد. دیده بان نت هم سرویس 512 با ماهی 6 گیگ ترافیک داشت به مبلغ ماهیانه21000تومان که برای افرادی که به ترافیک اهمیت می دهند خیلی خوبه.
درمجموع همه این شرکتها یکی هستند فقط برای جلب مشتری در سرویسهای خود تفاوت قائل میشوند. همه خدمات اینترنت در ایران دردست شرکت مخابرات هست .
پارس آنلاین شلوغ شده وهیچ جا پورت نداره وسرعت دانلودش نیز خیلی خوب نیست ولی نرم افزار یا وب سایت خوبی د اره ودر سایت ان می توانید به راحتی نسبت به تمدید و خرید ترافیک اقدام کنید.
دیده بانت از پشتیبانی خوبی برخوردارهست.وب سایتش نیز نسبتا خوبه وخدمات خوبی ارائه می ده ولی سرعت دانلود 512 در روز از120 ودرشب از 80 بالاتر نمی ره.
نخل سرویس رایگان شبانه نداره ولی سرعت دانلودش خیلی خوبه.وب سایت چندان جالبی نداره وپشتیبانی اش نیز نسبتا خوب هست.با این سرعت دانلود باید دائم ترافیک بخرید که من چون به سرعت دانلود اهمیت بیشتری می دم از سرویس هایش راضی هستم.دیده بان نت 512 دارای 6 گیگ ترافیک ماهیانه به قیمت 21000تومان بود ولی نخل 512 سه ماهه با ترافیک 6 گیگ یا ماهیانه 2 گیگ به مبلغ 35000تومان هست .
اولا که در اواخر خرداد93 کلا اینترنت درایران پوکید وسرعتها پایین اومد وقطعی زیاد داشت و اینها به شرکتهای اینترنتی ربطی نداشت ومربوط به شرکت زیر ساختار واقع در اصفهان بود ولی در تیرماه داره بهتر میشه. دوماً وقتی مشترکان از شرکتی تعریف می کنند همه به اونجا هجوم می برند و شلوغ میشه و سرعتها پایین میاد . به نظر من این شرکتها هیچ فرقی باهم ندارند و همه اونها یک حجم وپهنای باند یکسانی رااز مخابرات خریداری میکنند وبسته به تعداد مشترکانی که دارند خدماتشون فرق میکنه یعنی تفاوت آنها صرفا در زمینه قیمت ،پشتیبانی وترافیک هست .بنابراین همه ما باید هرچند وقت یکبار شرکت اینترنتی را عوض کنیم وشرکت خلوتی رابرگزینیم تا سرعت دانلود و پیج صفحات بالاتر بره.
من خودم اویل شاتل بودم بعد رفتم تباشیر بعد رفتم دیده بان نت وبعد رفتم نخل وچند وقت دیگه هم می رم جای دیگه.چون همه اینها تا مدتی خوب هستند وبعد افتضاح میشن.
همه چی دست مخابراته که پهنای باند یکسانی به همه این شرکتها میده. این ماهستیم که با هجوم به یک شرکت ،اونجا رو شلوغ می کنیم واونا مجبور میشوند که پهنای باند یکسانی راکه دارند به افراد بیشتری به اشتراک بگذارند واینطوری سرعت پایین میاد. وگرنه سرعتها درایران افزایش پیدا نکرده واینها همه کلک شرکتهاست که اینترنت 8 مگ می دهند. هیچ فرقی با سابق نکرده یعنی سرعت باز شدن صفحات هیچ فرقی نکرده فقط اومدن پهنای باند را به جای 8 نفر به 6 نفر یا کمتر واگذار می کنند ودرزمانی که هر8 نفر آنلاین باشند سرعت پایین میاد واگر فقط یک نفر آنلاین بشه سرعت براش زیاد معلوم میشه. اگر شبانه دانلود رایگانه درعوض سرعت اینقدر پایینه که حالت بهم می خوره واز خیرش می گذری.ضمن اینکه قطعی زیاد داره وخواب خودت راهم گرفتی وشاید تنها بتونی یک فیلم 100 کیکابایتی رادانلود کنی.
در ایران برای رفع مشکلات فقط باید پهنای باند مخابرات افزایش یابد.
از مخابرات هم اشتراک نخرید که پشیمون می شوید. زیرا اپراتورها یا پشتیبتانی اش بسیار بد هست وبی ادب هستند ومثل طلبکارها صحبت می کنند.انگار پدرشون رو کشتی.حداقل شرکتهای اینترنتی مودبانه صحبت می کنند هرچند هیچ اختیاری در افزایش پهنای باند ندارند. هرچه فریاد دارید برسر مخابرات بزنید که انحصاری عمل میکنه وبه جا پاسخگو نیست.یعنی اصلا مخابرات دردست وزارت خانه فن آوری وارتباطات نیست.
شرکت نخل سرویس دهیش عالیه ! بهترین آی اس پی تو کرمان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)