من خودم هم همین سوال رو داشتم اما پس از اندکی چرخیدنن تو سایت های فارسی: برنامه 19:10 شروع میشه. خود بازی 19:55 شروع میشه. این نتایج بدست آمده بود. کسی اگه اطلاع دقیق داره بگه.
من خودم هم همین سوال رو داشتم اما پس از اندکی چرخیدنن تو سایت های فارسی: برنامه 19:10 شروع میشه. خود بازی 19:55 شروع میشه. این نتایج بدست آمده بود. کسی اگه اطلاع دقیق داره بگه.
بازی ساعت 19:25 به وقت محلی
19:55 به وقت ایران
خوب وارد بنگاه شرط بندی میشیم
اگه باختیم با قناسه سر پشت بوم همسایهتونم. نخند جدی گفتم
-----------------
تو رو با سیم خفه میکنم تا صداش در نیاد
----------------------------------------------------------------------------------------------
روزنامه نگارهای ورزشی ایران یه عمره ازفوتبال مینویسن هنوز فوتبال رو نفهمیدن ، شما میخای یک شبه داننده اسرار اینترنتی بشن و معنای بمبهای وبی رو بفهمن. خوب یه خبری میشنون جو میگرشون دیگه!
7:55
ایشالا ایران بازیو میبره!
ولی باید برای ژاپن خیلی رو عمق دفاع کار کنن!
دیروز 3 تا گل زدن هر 3 از عمق دفاع قطر!
البته خدا رو شکر یکی از دفاع های اصلیشون رو ندارن بازی بعد!
اگه دقت میکردی ذکر شده بود که دوره هایی که اماده نبوده به تیم ملی دعوت میشده
و دوره هایی که اماده بوده دعوت نمیشده
دوره هایی که اماده بوده و دعوت میشده ازش زیاد استفاده نمیکردن
اینو که من نگفتم سایت گل نوشته
در ضمن همه کارشناسا و پیشکسوتا که میگن جایه مجیدی تو تیم ملی خالیه چرتو پرت میگن شما درست میگین.
حتی سلطان(علی پروین)هم این موضوع رو گفتن
واله خیلی حوصله دارید 4 ساعت به بازی به این مهمی به قول معروف قبرستون کهنه میشکافید!
اما برای من خیلی این جمله سایت گل که نقل کردید جالب بود:
حالا ستارهای که هرگز ندرخشیده چی بوده من نمیدونم احتمالن سیاره بوده!همین باعث شد که بشه گفت:ستاره ای که تو 13 سال هرگز ندرخشید
ولی دوست عزیز، ستاره (اگر من برداشتم از کلمه ستاره درست باشد و آنرا با بازیکن مهم و معروف اشتباه نگیرم) حقش را به هر ترتیب میگیرد. مثل مسی که 9 رتبه پایینتر از مجیدی استنه اینکه یک روز آفتابه نبود یک روز لگن:
کانتونا چقدر در تیم ملی فرانسه بود؟ اما آیا به ستاره بودنش شکی داریم؟در روزهایی که در امارات در هر هفته گلزنی میکرد به تیم ملی دعوت نمیشد
ویا در روزهایی که کمتر اماده بود یا اصلا اماده نبود به تیم ملی دعوت میشد
همین باعث شد که بشه گفت:ستاره ای که تو 13 سال هرگز ندرخشید
همینا همیشه باعثه حرفو حدیث تو دعوت شدن یا نشدنش بود.
40 تا بازیه ملی داره که هیچ کدومش تویه تورنمنت مهمی نبوده.
----------------------------
مخلصیم
بچه ها اميدوارم ببريم
خيلي استرس دارم بخدا
دوز دارم قطبي دهن همرو ببسته
امثال ذوالفقار (كي به اين دكترا داده) يوسفي خداداد ايناها
حدااااااااااااااااااااااا اااااا
اگه 6 تا كه هيچ 6000000000000 تا هم گل بخريم باز هم قطبي رو دوس دارم![]()
روز شمار 13 سال حضور فرهاد مجیدی در تیم ملی؛ ستاره ای که ندرخشید
این تیتریه که سایت گل زده
مجیدی تویه مصاحبه گفته بود 2011 جامو تو قطر بالایه سر میبرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی چی باعث شد اینطوری بشه؟چیزی نبود جز علی منصوریان
اینجا جاش نیست که ادامه داده بشه.بازیایه لیگ خودش همه چیو نشون داده و خواهد داد
یکی که مظلومه اینطوری میشه.حتی زمانه قلعه نویی تو استقلال به فرهاد ظلم شد
اقایی
سلام دوستان
یه تشکر از حسین جان به خاطر پست کاملشان
نمیدونم چرا به دلم افتاده که این بازی را 3 به 1 میبازیم .هر چند منطق من میگه 3 بر 2 به نفع خودمون.
در هر حال چه این بازی رو ببازیم و چه ببریم چیزی از ارزش های این تیم کم نمیشه و حکایت الان ما داره میشه حکایت المان تو جام 2010
اما
دوست عزیز اینو هم اضافه میکردی: وقتی میگه تیم رو به جام جهانی میبرم یعنی که تیم رو به جام جهانی 2014 میبره.نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دلیلی نداره ما به کسی توهین کنیم.ایشون یکی از گزارشگران خوب و احساسی این مملکت هست.شاید در امر گزارش گری مشکلاتی داشته باشد(که دارد ) اما این دلیل نمیشه که ما به ایشون توهین بکنیم.گزارش جواد به نظر من بعد از فردوسی پور قرار میگیره هرچند کلی سوتی داره و هر چند اصول گزارش گری رو به طور کامل رعایت نمیکنه و هر چند بعضی از حرفهاش غیر قابل قبوله اما دلیلی برای توهین به ایشان وجود ندارد.همان عادل خان هم جدیدا به گفته دوستمون خیلی دنبال حاشیه هست.
برای نمونه چندتا از حرف هاش در گزارش بازی قطر ژاپن:
1.اونا موج مکزیکی هم بلدند
2.میخوان تضاهر کنن به فوتبال علاقه دارن و میان به ورزشگاه
3.جام جهانی رو گرفتند که خیلی هم حقشون نبود و با مسائل پشت پرده ...
اقای فردوسی پور الان در کوچکترین و دور افتاده ترین دهات ها هم موج مکزیکی جا افتاده وچیز خاصی نیست اونهم در سال 2011 این حرف شما یه بیست سال دیرتر گفته شد.همین هایی که شما به انها طعنه میزنید همین چند ماه پیش میزبان یه بازی بودند(برزیل-ارژانتین) که در عمر این مملکت(حداقل تا انجایی که ما یادمون هست)در یه زمان دو تا تیم به این مهمی در کشور ما حضور نداشته اند.یه چیز دیگه جمعیت یک میلیونی قطر حدود 70 بار از ما کمتر هست و کشورشان حدود 140 بار از ما کوچکترند.جمعیت تهران حدود 10 تا 12 میلیون هست ایا ورزشگا های شما با ان علاقه ای که به فوتبال دارید و با ان تعداد جمعیت پر میشود؟ نصف چی؟یه نگاه به امار تماشاگران خودی نشان دهنده این مسئله هست.
درمورد میزبانی هم چرا اتفاقا انها لایق بودند .انها مثل ما نیستند اقای فردوسی پور .از چندین سال قبل اقدامات لازم را فراهم کرده اند تا به این مهم نائل شوند جالب است امیر قطر که همیشه لباس عربی تنش هست در مراسم انتخاب میزبان با کت و شلوار حاشر میشود یعنی که ما یه کشور سنتی نیستیم و کاملا حرفه ای ...
ایا شما فیلم برداری این مسابقات را دیده اید؟بله دیده اید و کلی هم تعریف کرده اید .فیلم برداری که حتی از جام ملت های اروپا(2008)هم بهتر بود.
علی کریمی؟ اون هم جای فرهاد؟ شما مطمئنی که اینو جابجا ننوشته اید؟ با کدامین منطق ؟شما یا بازی های این دو سال لیگ را ندیده اید یا از گل های پی در پی فرهاد در دربی ناراحتید واینگونه ایشون رو میکوبید.
فرهاد یکی از اماده ترین های این دو سال بوده و از نظر من بهترین مهاجم این لیگ هست.من نمیخوام رنگ ها رو اینجا مطرح کنم چون اینجا همه چیز باید فدای سه رنگ (سبزوسفیدوقرمز)شود حالا میخواد ابی باشه یا ....همان گل به سپاهان همه چیز را روشن می کند.متاسفانه همیشه در حق فرهاد ظلم شده و دست هایی بوده که از موفقیتش جلوگیری کرده دقیقا مثل همین الان که از خودی ها داریم میخوریم....
جام من از این پستت خجالت نمی کشی؟اماده نبوده؟ مگه گوام تیم نیست یعنی انتظار داشتی مقابل گوام به این خاطر که تیم مطرحی نیست گل نزنه؟واقعا که .پست هایی میبینیم که به هیچ وجه ارزش فنی وجواب دادن رو نداره.
دوست عزیز درسته .اما این رو هم در نظر بگیر مجیدی در مقابل چه تیم هایی و در چه بازی هایی بازی کرده .یعنی مثلا ایشون در مقابل ارژانتین گل زده داشته باشه.(اونهم ارژانتینی که هوز با ما بازی نداشته).به نظر من بازی کردن وگل زدن برای تیم ملی افتخار دارد چه اون تیم مقابل ارژانتین باشه چه گوام و مالدیو.
یه چیز دیگه افتخار ما دربرابر همین کره بازی 6بر 2 ای هست که از قضا چهارتای اون رو همین اقایی زده که شما بهش متلک میندازید.
به نظر من عقل هر کس منطق اوست/
ایشی زاکی
9,r:6,s:7"][/UR
[/URL]
از شما دوست عزیز غیر از این هم انتظار نبود .واقعا عالی بود.
Last edited by yashgin128; 22-01-2011 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)