ایرانسل و همراه اولم حتما عمه و خاله هستن
نه رفیق 195 واقعا رسیدگی میکنه.این مشکل کمبود پهنای باند فقط برای پیشگامان نیست پارس انلاین هم این مشکلو داشت.نمیخوام از کار اینا دفاع کنم ولی بنظرم این مشکلشون دائمی نمیمونه و حلش میکنن
ایرانسل و همراه اولم حتما عمه و خاله هستن
نه رفیق 195 واقعا رسیدگی میکنه.این مشکل کمبود پهنای باند فقط برای پیشگامان نیست پارس انلاین هم این مشکلو داشت.نمیخوام از کار اینا دفاع کنم ولی بنظرم این مشکلشون دائمی نمیمونه و حلش میکنن
سلام
کیفیت بسیار افتضاح شده .. من قبلا سرعت دانلودم 1400 بود اما الان از 500 بالاتر نمیره در صورتیکه خطم روی 14 مگ بسته شده و تغییری نداشته
اون طرح 5000 گیگ 6 ماهه رو که گذاشتن مشتریاشون زیاد شده اما الان نمیتونن ساپورت کنن .. همین جوری پیش بره منم به 195 شکایت میکنم
ساعت هایی که سرعتتون میاد پایین و ظاهرا روی 4 قفل میشه
توی پروفایل مودمتون یه قسمتی هست به نام gateway که مثل یه ip هست و بین subnet و DNS توی اون جدوله قرار گرفته. از این آدرس یه پینگ اگه میشه برام بگیرین. در واقع به جایی 8.8.8.8 که موقع پینگ گرفتن وارد میکنین، این آدرس رو وارد کنین.
از نظر کارشناسی مقدار این پینگ باید کمتر 20 باشه.
سرعتم که هیچ وقت افت محسوسی نداره.دیگه خیلی پایین بیاد تو idm عدد اطراف 900 رو نشون میده
البته روزهای اول که قرار داد بسته بودم این مشکل بود ولی با زنگ زدن و شکایت کردن درست شده فعلاً
![]()
پاک شود...
Last edited by black sabbath; 06-07-2019 at 22:05.
پیشگامان واقعا اعصاب خوردکن شده، هر دقیقه از شبانه روز وضعیت سرعت متغیره
این پیشگامان واقعاً مضحک است. در سامانه 195 شکایت کرده بودم. از پیشگامان با من تماس گرفتند و من گفتم که در طول روز و انتهای روز مشکل پهنای باند وجود داره. حتی گفتم که در بیشتر مواقع نمیشه در twitch ویدیو با کیفیت پایین تماشا کرد. فرداش که دیشب می شد با من تماس گرفتند و از کیفیت جویا شدند گفتم که امشب مشکلی نیست. حالا امروز باز مشکل کمبود پهنای باند بوجود اومده. این هم از این شرکت. چونکه حکومت صاحب این شرکت هاست ( در واقع ) هیچ کاری در این مورد نمی کنه و این شرکت ها هم هر کاری که می خوان انجام میدن. البته من باز ازشون شکایت می کنم و این موضوع رو رها نمی کنم.
Last edited by shahram83; 08-07-2019 at 22:21.
سلام چطوری میشه سرعت رو خودمون ببریم بالا اگه chip مودممون برادکام باشه راهی وجود داره؟یه مودم خریدم kasda 5262B ظاهرا برادکامه مدل 63381 با این میشه SNR رو تغییر بدی ؟
تونستم ریت خط رو ببرم بالابا مودم kasda 5262B ولی سرعتم رو 4 مگ قفله .. زنگ بزنم بشتیبانی چی بگم که باز کنن سرعتو ؟ زنگ میزنم همش میگه نویز داری
با نرم افزار puTTY توییک کردم SNR رو و ریت خط رفت بالا ...
همونطور که میبینید SNR رو 50 درصد کاهش دادم و از 6 و خورده ای به 3 خورده ای رسید و ریت خط بالاتر رفت !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)