تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 154 از 645 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

الان دارم یه فایل 600 مگا بایتی دانلود میکنم تازه با دانلود منیجر سرعتش از 14 میره 5 میاد دوباره 10 اصلا رضایت بخش نیستش. چطوری پس کسایی که از اسیا استفاده میکنن میگن کلی فیلم دانلود کردن اینجوری که نمیشه
    خالی میبندن...
    عزیز بیخیال 600 مگ شو...من فیلم 200 مگی رو تو 6 ساعت دانلود میکنم چه برسه 600 مگ که سرعتش سایت هم پایین باشه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

الان دارم یه فایل 600 مگا بایتی دانلود میکنم تازه با دانلود منیجر سرعتش از 14 میره 5 میاد دوباره 10 اصلا رضایت بخش نیستش. چطوری پس کسایی که از اسیا استفاده میکنن میگن کلی فیلم دانلود کردن اینجوری که نمیشه
    دوست من به بین من خودم کسی بودم که خیلی تبلیعش رو می کردم بازم می گم شما یک ماه رایگان می گیری اگه برای منطقه تون خوب بود تمدید کن اگه نه که خوب چیزی از دست ندادی من الان باز به کسای دیگه ای که در مرکز آیت الله کاشانی هستن می گم در این مرکز کیفیت خوبه من نمی گم که شرکت خوبه هستش برای خودم هم شده بود که سرعتم اومدهخ بود پایین ولی بعد از 2 روز کلا مشکل حل شدش دقیقا سرعت از 12 می رسید به 5 کیلو بر ثانیه که خیلی زد حال بود اما خدا رو شکر تا الان مشکلی ندارم و در حال حاضر سرعتم بین 16 تا 14 هستش و از دیروز تا یک ساعت پیش 2 تا فیلم 700مگی دانلود داشتم حالا به ماند اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد دیگه باید به سوزی و بسازی چون اصلا قسمت فنی اسیاتک خوب نیستش من خودم تا الان مشکل زیادی نداشتم خدا رو شکر به غیر از اون بار که 2 روز مشکل داشتم اونا هم گفتن که دارن درست می کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

ما که با همین 128 اسیاتک 16 گیگ فیلم دانلود کردیم . روزها که دانلود تعطیله . فقط شبا موقع خواب سیستم می دانلوده .
    البته نَه هر شب .

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ....

به جز صبا نت کدوم Isp دیگه ای اکانت رایگان میده ؟

برای صبا نت 3 تا 7 صبح میشه رایگان دانلود کرد .......

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست من به بین من خودم کسی بودم که خیلی تبلیعش رو می کردم بازم می گم شما یک ماه رایگان می گیری اگه برای منطقه تون خوب بود تمدید کن اگه نه که خوب چیزی از دست ندادی من الان باز به کسای دیگه ای که در مرکز آیت الله کاشانی هستن می گم در این مرکز کیفیت خوبه من نمی گم که شرکت خوبه هستش برای خودم هم شده بود که سرعتم اومدهخ بود پایین ولی بعد از 2 روز کلا مشکل حل شدش دقیقا سرعت از 12 می رسید به 5 کیلو بر ثانیه که خیلی زد حال بود اما خدا رو شکر تا الان مشکلی ندارم و در حال حاضر سرعتم بین 16 تا 14 هستش و از دیروز تا یک ساعت پیش 2 تا فیلم 700مگی دانلود داشتم حالا به ماند اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد دیگه باید به سوزی و بسازی چون اصلا قسمت فنی اسیاتک خوب نیستش من خودم تا الان مشکل زیادی نداشتم خدا رو شکر به غیر از اون بار که 2 روز مشکل داشتم اونا هم گفتن که دارن درست می کنن
    ببین از من پرسیدن چه سرویسی میخوای گفتم 128 حالا نمیدونم ماه اول که سرویس رایگان میدن 128 میدن یا نه چون الان با speedtest گرفتم رو 41 اشسفثسا تو پرشین تولز گفتن که 126 باید بین 109 اینا باشه نه 41 ÷س اینا به من 128 ندادن؟؟؟؟ باید 128 میدادن تست کنم خوب بود میگیرفتم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ما که با همین 128 اسیاتک 16 گیگ فیلم دانلود کردیم . روزها که دانلود تعطیله . فقط شبا موقع خواب سیستم می دانلوده .
    البته نَه هر شب .
    منم 128 خواستم ولی الان رایگان هستش نمیدونم همون 128 هستش یا نه چون با speedtest گرفتم 41 بودش نباید اینجوری باشه ؟!! راستی شما چطوری میزاری دانلود میکنه آخه اکثر فیلم ها تو سایت ر÷یدشیر هستش دانلودش مصیبت هست بعد تک لینک نیستش به خاطر این یه فیلم دانلود کردن خیلی سخته. ولی تو بخش فیلم p30world یه تاپیک تک لینک هستش که میزنی دانلود میکنه. rtapidshare باید صبر کنی اون رو دانلود کنه بعد سراغ بعدی اینجوری یه فیلم چند روز طول میکشه. حالا شما راهنمایی کن از کجا فیلم های خوب بگیرم راحت بشه دانلود کردش
    ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم 128 خواستم ولی الان رایگان هستش نمیدونم همون 128 هستش یا نه چون با speedtest گرفتم 41 بودش نباید اینجوری باشه ؟!! راستی شما چطوری میزاری دانلود میکنه آخه اکثر فیلم ها تو سایت ر÷یدشیر هستش دانلودش مصیبت هست بعد تک لینک نیستش به خاطر این یه فیلم دانلود کردن خیلی سخته. ولی تو بخش فیلم p30world یه تاپیک تک لینک هستش که میزنی دانلود میکنه. rtapidshare باید صبر کنی اون رو دانلود کنه بعد سراغ بعدی اینجوری یه فیلم چند روز طول میکشه. حالا شما راهنمایی کن از کجا فیلم های خوب بگیرم راحت بشه دانلود کردش
    ممنون میشم
    دوست من فکر کنم منظورش برنامه های p2p هستش چون راحتر میشه فیلم پیدا کرد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من الان u torrnet رو دارم ولی بلد نیستم چطوری باهاش فیام و شو اینا بگیرم ممنون میسم کمک نید. در ضمن من میخوام مثلا شو هایی که تو ماهواره میده رو ÷یدا کنم با اینا دانلود کنم مثلا جدید مهسون danhil و غیره
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

ممنون میشم
    سرعت دانلود من حدود 15 و 16 هست . فیلم ها رو هم از رپیدشیر دانلود میکنم البته با اکانت . لینک ها رو به دانلودمنجر میدم و تنظیمش میکنم که خودکار دونه به دونه دانلود کنه . اکانت رو هم بهت پیشنهاد میکنم چون واقعا فوق العادست البته من اکانت رو شریکی گرفتم که اینطوری به صرفه تر هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا با اسياتك p2p كار نمي كنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •