از بارسا فقط یه بازیکن چشممو گرفته ! چک رو میدم والدز و پویول رو می گیرم !!!
از بارسا فقط یه بازیکن چشممو گرفته ! چک رو میدم والدز و پویول رو می گیرم !!!
آقا یکی پیشنهاد بده این بازار نقل و انتقالات رو چجوری جمعش کنیم . 11 نفرمون که همزمان آنلاین نیستیم که بشه توافق کرد . سر تیم رئال چند روز معطل شدیم اون یک تیم بود اینقدر معطلی داشت حالا کلی بازیکن داریم که بچه ها روشون زوم کردن . مثلا همین گورکف رو چند نفر میخوان حالا چیکار کنیم که سریع تر به نتیجه برسیم .
به نظر من بازیکنی که خواهان زیاد داره رو به صورت مزایده بفروش ! مثلا بگو هر کس گورکف رو می خواد قیمت پیشنهادی رو پخ کنه ، هر کس قیمت بالاتری داد برنده میشه
به نظرم الان هر کسی لیست 10 نفر نهایی خودشو بگه.بعد اونایی که مشترک نبود که راحت میشه گرفت ولی اونایی مشترک بود باید با همه دیگه توافق کرد.کاری دیگه نمیشه کرد.دوستان با هم بسازید.مثلا من الان به محمد دارم پیشنهاد فوق العاده ای میدم.ویا رو بهش میدم به جاش اینسیتا و هانری و مارکز رو میخوام![]()
Last edited by vahidgame; 25-02-2010 at 22:45.
قیبلا بهتر پیشنهاد داده بودی.پویول و والدز با دروگبا و بالاک.اوکی؟
اینجانب یک بازیکن را به دلیل بی نظمی در امور تمرینات و مشکلات اخلاقی در لیست فروش قرار دادم .Quaresmaاگر پیشنهاد خوبی دارید . با باشگاه تماس حاصل کنید .
دو تا محمد ها من حاظرم باهاتون معامله کنم.بیاد با هم بسازیم![]()
دروگبا رو بفروشم با کی گل بزنم ؟
آنلکا و چک و بالاک رو میدم ، ابراهیمویج پویول و والدز رو می گیرم
اجازه بدین من تمام لیست تقاضاها رو یکجا سرجمع کنم تا ببینیم اصلا چی به چیه .
وحید :
متقاضی خرید :
گورکف
کینگ
لنون
برونو آلوز
تا فردا شب که پنجره نقل و انتقالات بسته میشه اگه کسی متقاضی بازیکن دوم تا چهارم نبودن این بازیکنا با قیمت پایه به تیم شما ملحق میشن .
اما اولین بار گورکف رو علی پیشنهاد خرید داد بنابراین اگه تو خواهان این بازیکنی و علی منصرف نشده باشه باید حداقل 10 درصد قیمت رو بالا ببری تا ببینیم کسی دیگه بالاتر میخواد یا نه در ضمن دقیقا مثل مزایده ها اگه یک نفر توی رقابت قیمتی داد و کسی بالاتر نخواست بدون برو برگرد باید بازیکن رو بخره .
در ادامه من تقاضاهای دیگه رو هم مینویسم .
وحید ویا رو داری حراج میکنی که.نصف تیمم رو پیشنهاد دادی.سبکتر کن تا بسازم.
حسین جان مسی بازیکن فوق ستاره ایه.خودت میدونی چقدر باارزشه.از بین اینها دو تاش رو با مسی عوض کن:نستا-پاتو-رونالدینیو
خودت دروگبارو گذاشتی لیست فروش.بجای ابراهیمویچ مارکز یا بویان رو انتخاب کن.خدایی تیمم فلج میشه.یا اگه بجای آنلکا دروگبارو بدی،هردوتا رو میدم.یا بازیکنانی مثل اینها.دروگبا رو بفروشم با کی گل بزنم ؟
آنلکا و چک و بالاک رو میدم ، ابراهیمویج پویول و والدز رو می گیرم
Last edited by mohammad_87; 25-02-2010 at 23:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)