بله . در تمامي لپتاپهاي اپل چراغي كه ميگي روشن ميشه
بله . در تمامي لپتاپهاي اپل چراغي كه ميگي روشن ميشه
سلام.من تا همین امروز بین اپل و سونی مونده بودم.اونم چون می ترسیدم نتونم با مک کار کنم.ولی امروز که اینجا رو پیدا کردم می خوام منم اپلی بشم
حالا میخواستم بدونم با 1,500,000چی بگیرم؟برام حمل ونقل خیلی مهم
و اینکه من استفاده از اینترنتم خیلی زیاده .می خواستم بدونم اپل مودم داره یا نه؟
ممنون از راهنماییتون
جواب سؤال دومتون رو من میدم!
خیر ، بک لایت کیبورد ، فقط در مک بوک پرو وجود داره و مک بوک فاقد این امکان هست!
موفق باشید ،
امید
100 درصد تایید میکنم!
شما اگر با آی مک ۲۷ اینچ کار کرده باشید ، می فهمید من تو پست قبلی چی گفتم!
موفق باشید ،
امید
سلام
توي ايران بهترين لپتاپي كه با حدود 1500 ميشه از اپل گرفت چيه؟
توي خارج بهترين لپتاپي كه با حدود 1500 ميشه از اپل گرفت چيه؟
اگه مشخصاتش رو هم بدين خيلي خوب ميشه، ممنونم.
کسی جواب منو نمی ده؟سلام
من هم می خام به جمع شما مک داران عزیز بپیوندم.
امیدوارم منو تو جمع تون راه بدین
راستش بین مدل MC371LL/A و MC373LL/A موندم.
این که آیا مبلغ 350 تومن اضافه تر رو ارزش داره بپردازم؟برا این مدل 373 یا همون 371 رو بردارم؟
با اینکه تا اونجایی که دقت کردم بقیه کانفیگ شون یکی هست.
فقط تفاوت بین cpu هست.
اگه واقعا ارزش دادن این مبلغ رو داره تا بپردازم.گرچه بهم فشار می یاد واسه پرداخت ولی بهتر از اینکه بعدا غصه بخورم.
کارم هم کارای گرافیکی،(اصلا بازی نمی کنم)پردازش تصاویر، وب گردی، مطالعه خیلی زیاد پشت لپ تاپ،کارای روزمره با آفیس و اَدوبی هست کدوم مدل رو پیشنهاد می دین؟
با توجه به گفته دوستمون که 2400 373 رو خریدن تا هفته آینده ممکنه دوباره قیمت ها تغییر کنه؟
بالا یا پایین؟
و از همون الماس بخرم دیگه؟
و بدون گارانتی بخرم مشکلی پیش نمی یاد با اینکه خیلی دوستان تاکید کردند که اصلا براش مشکلی پیش نمی یاد.
بعد برا فرستادن لپ تاپ با پست مشکلی برا جابجاییش پیش نمی یاد؟
آخه من خودم برا خرید نمی تونم بیام تهران می خام بدم دوستم بخره برا پست کنه.
نکته ای هست که دوستم برا پست کردن رعایت کنه یا با پست ویژه ای هست که بفرستند مشکلی براش پیش نیاد؟
با اين قيمت انتخاب شما به مدل 374 محدود ميشه .
cpu: core 2dou
ram : 4 gig ddr3
hdd: 250
vga : gf 320
مباركه باشه . بزودي به گروه دعوت ميشيد. اگر پلم سالم بود پس نگران نباشيد . يه زره خط هم مهم نيست.
سلام . خوشحال هم ميشم
حتما . با كمال ميلامیدوارم منو تو جمع تون راه بدین![]()
ميخواي يك فيلم برات بزارم كه كامل اين دو مدل رو مقايسه و تست كرده ؟؟راستش بین مدل MC371LL/A و MC373LL/A موندم.
تفاوت در سي پي يو و هارد و كارت گرافيكي هست .این که آیا مبلغ 350 تومن اضافه تر رو ارزش داره بپردازم؟برا این مدل 373 یا همون 371 رو بردارم؟
با اینکه تا اونجایی که دقت کردم بقیه کانفیگ شون یکی هست.
فقط تفاوت بین cpu هست.
اگه واقعا ارزش دادن این مبلغ رو داره تا بپردازم.گرچه بهم فشار می یاد واسه پرداخت ولی بهتر از اینکه بعدا غصه بخورم.
مدل 371 هم كارتون رو راه ميندازه . نياز به كانفيگ بالاتر نداريد .کارم هم کارای گرافیکی،(اصلا بازی نمی کنم)پردازش تصاویر، وب گردی، مطالعه خیلی زیاد پشت لپ تاپ،کارای روزمره با آفیس و اَدوبی هست کدوم مدل رو پیشنهاد می دین؟
شايد بالا بره ولي پايين ديگه نمياد .با توجه به گفته دوستمون که 2400 373 رو خریدن تا هفته آینده ممکنه دوباره قیمت ها تغییر کنه؟
بالا یا پایین؟
صلاح خودتونه . ولي الماس از همه ارزونترهو از همون الماس بخرم دیگه؟
خيلي از دوستان از جمله خودم بدون گارانتي گرفيتيمو بدون گارانتی بخرم مشکلی پیش نمی یاد با اینکه خیلی دوستان تاکید کردند که اصلا براش مشکلی پیش نمی یاد.
بي خيال اين كار بشيد .بعد برا فرستادن لپ تاپ با پست مشکلی برا جابجاییش پیش نمی یاد؟
ميشه بدونم دقيقا ساكن كجا هستيد ؟؟آخه من خودم برا خرید نمی تونم بیام تهران می خام بدم دوستم بخره برا پست کنه.
نکته ای هست که دوستم برا پست کردن رعایت کنه یا با پست ویژه ای هست که بفرستند مشکلی براش پیش نیاد؟
List e Gheymate Apple
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)