تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 447 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

adsl شرکت همارا

2. این کاربر از iranpcl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان خصوصاً آرش عزيز و حامد خان گل
    حامد جان تحليلت قشنگ بود.من نزديك بچند ماه هست كه دارم در مورد مودمها و قابليتهاشون كار ميكنم.كم هم با اين چينيها سرو كله نزدم.
    چند تا كارخانه تو چين هستند كه براي اكثر برندها مودم توليد مي كنند.بازار مودم اونقدر رقابتي شده كه در قياس با ساير محصولات شبكه خيلي سودي براي توليدكنندگان نداره. بنابراين اگر كسي بخواد برند جديدي بزنه ميره سراغ همون چند تا كارخانه و بهشون سفارش مودم ميده منتها با برند مخصوص خودشون.
    اگر شما بخواين از مودمتون تو خونه استفاده كنين ممكنه يه بار كانفيگش كنين و اگر مشكلي تو كار پيش نياد مدتها سراغ تنظيمات مودم و قابليتهاي ديگه مودم نيرين.قبول دارم كه اين برندهايي كه گفتين بعضاً كارايي خوبي هم دارند و تبليغات شديد و نفودشون تو سازمانهاي مختلف مجالب براي مطرح شدن برندهاي ديگه ( حتي با كيفيت بهتر از اونا رو ) نميده.
    بيشتر از اين سرتون درد نميارم. هدف اسنفاده از تجربيات و راهنمايي همديگست و گرنه تعصبي به برند خاصي نيست الا كاركرد خوب.....

هنوز نميدانم هر سال كه ميگذرد يكسال به عمرم اضافه ميشود يا يكسال از عمرم كم ميشود. گاندي

4. 3 کاربر از prottl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان خصوصاً آرش عزيز و حامد خان گل
    حامد جان تحليلت قشنگ بود.من نزديك بچند ماه هست كه دارم در مورد مودمها و قابليتهاشون كار ميكنم.كم هم با اين چينيها سرو كله نزدم.
    چند تا كارخانه تو چين هستند كه براي اكثر برندها مودم توليد مي كنند.بازار مودم اونقدر رقابتي شده كه در قياس با ساير محصولات شبكه خيلي سودي براي توليدكنندگان نداره. بنابراين اگر كسي بخواد برند جديدي بزنه ميره سراغ همون چند تا كارخانه و بهشون سفارش مودم ميده منتها با برند مخصوص خودشون.
    اگر شما بخواين از مودمتون تو خونه استفاده كنين ممكنه يه بار كانفيگش كنين و اگر مشكلي تو كار پيش نياد مدتها سراغ تنظيمات مودم و قابليتهاي ديگه مودم نيرين.قبول دارم كه اين برندهايي كه گفتين بعضاً كارايي خوبي هم دارند و تبليغات شديد و نفودشون تو سازمانهاي مختلف مجالب براي مطرح شدن برندهاي ديگه ( حتي با كيفيت بهتر از اونا رو ) نميده.
    بيشتر از اين سرتون درد نميارم. هدف اسنفاده از تجربيات و راهنمايي همديگست و گرنه تعصبي به برند خاصي نيست الا كاركرد خوب.....

هنوز نميدانم هر سال كه ميگذرد يكسال به عمرم اضافه ميشود يا يكسال از عمرم كم ميشود. گاندي

والا دوست عزیز من قیمت های این مودم هایی با مارک های جدید رو هم که میبینم چندان فرقی با مودم های معتبر ندارد و اینکه
    چون داریم به بقیه یک محصولی رو پیشنهاد میدیم بلاخره باید اون محصول تا حدی قابل اعتماد باشد نه اینکه بخواهیم خریدار را تبدیل به موش آزمایشگاهی (با عرض معذرت) برای خرید محصولاتی با برندهای نو کنیم.
    منم برای شما آرزوی موفقیت دارم و خوشحال میشم اگر تجربیاتی دارید در اختیار دوستان عزیز بگذارید.

6. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

پورتهای لن برای ADSL معمولا گیگابیتی نیستن!
    TD-W8951ND...65.000

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یک مودم میخواستم که پوشش وایرلس خوبی داشته باشه مارکش هم اسوس یا tp link یا zyxel یا برند های معروف باشه یک پورت لن هم کافیه ولی وایر لس خوبی داشته باشه.داغ هم نکنه ارزون ترینش هر چقدر شد (دیگه فکر کنم زیر 100 بهش دیگه؟)

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

یک مودم میخواستم که پوشش وایرلس خوبی داشته باشه مارکش هم اسوس یا tp link یا zyxel یا برند های معروف باشه یک پورت لن هم کافیه ولی وایر لس خوبی داشته باشه.داغ هم نکنه ارزون ترینش هر چقدر شد (دیگه فکر کنم زیر 100 بهش دیگه؟)
    سلام دوست گلم.
    مساحتی که مودم شما باید پوشش دهد چقدر هست؟
    پیشنهاد من :
    ASUS DSL-N12U
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    TP-LINK TD-8961N

10. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه امکانش هست یه نگاهی هم به تاپیک زیر بندازید و نظر بدید

حیلی ممنون

12. این کاربر از mahdi_mbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    میخوام یه مودم adsl که پورت lan و امکان وایرلس رو داشته باشه بخرم.
    چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟

چند سالی dlink مدل DSL-2640T داشتم. خوب بود ولی برد آنتنش کم بود. اما اخیرا مشکل پیدا کرده بود و سرعت دانلودم خیلی پایین اومده بود.
    خواستم فریمورش رو آپدیت کنم دیدم فریمورش تو سایت dlink نیست. یه فریمور تایلندی فقط بود که به روتر من نمیخورد. خ

یه مودم zyxel مدل p-650hw-t1 v3 تستی گرفتم. خیلی عالیه. هم سرعت دانلود خیلی بیشتر شد. هم برد آنتنش خیلی بیشتره.
    آیا zyxel مورد تایید هست؟ مودم خوبی هست؟

مودمی میخوام که 4 تا لن داشته باشه و برد آنتنشم هم حداقل 5 dbi باشه. میخوام 500 متر مربع رو پوشش بده.
    مارکش هم جز برندهای معروف باشه و اگه مدت زیادی روشن باشه مشکل پیدا نکنه.
    الآن تو بازار چه مودم های adsl ی هستن و چه قیمتی دارن؟
    کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

14. این کاربر از Payman_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahin_dictator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.

چند سالی dlink مدل DSL-2640T داشتم. خوب بود ولی برد آنتنش کم بود. اما اخیرا مشکل پیدا کرده بود و سرعت دانلودم خیلی پایین اومده بود.
    خواستم فریمورش رو آپدیت کنم دیدم فریمورش تو سایت dlink نیست. یه فریمور تایلندی فقط بود که به روتر من نمیخورد. خ

یه مودم zyxel مدل p-650hw-t1 v3 تستی گرفتم. خیلی عالیه. هم سرعت دانلود خیلی بیشتر شد. هم برد آنتنش خیلی بیشتره.

مودمی میخوام که 4 تا لن داشته باشه و برد آنتنشم هم حداقل 5 dbi باشه. میخوام 500 متر مربع رو پوشش بده.
    کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    اگه از Zyxel راضی هستی همون رو بخر , برند خیلی معتبری هم هست.

16. 2 کاربر از shahin_dictator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام.

کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    سلام.
    برای این زیربنا بهتره از مودمی با پهنای باند بالا استفاده کنید تا در صورت افت سیپنال به مشکل افت سرعت نخوری.
    البته مجهز بودن به آنتن قابل تعویض رو هم نباید از نظر دور کرد!
    سقف بودجه شما چقدر هست؟؟؟
    زیربنا بصورت هوایی هستش یا کفی؟؟؟

18. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •