فکر کنم مشکل از کرک باشه چون اصلا اهرم بالا نیومده
یک کرک سالم اگر دارید بگزارید ممنون
مشکل حل شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کرک بود![]()
فکر کنم مشکل از کرک باشه چون اصلا اهرم بالا نیومده
یک کرک سالم اگر دارید بگزارید ممنون
مشکل حل شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کرک بود![]()
دوستان لطفا عمل قبیح ریسایز کردن عکس ها رو انجام بدین کمی هم به فکر دیال آپی ها و رزلوشن پایین ها باشین ! با این اندازه عکس ها و حجمشون !
salam
دموی بازی بعضی موقع ها صداش قطع و وصل میشه.چیکار کنم درست شه؟
لطفا کرکی که استفاده کردی لینکشو بده
مشکله منم همینه ...
ممنون![]()
دوست عزیز سالمترین کرک به همراه روش کرک کردن رو اینجا گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخود من که شخصا از این کرک استفاده کردم تا اینجا که اومدم حتی به یک باگ هم نخوردم
سلام دوستان.
چند وقتی بود که نیومده بودم. نمی دونم چرا من هر وقت که غیبت می کنم، اتفاقات بدی می افته؟
در کمال تعجب دیدم که این سایت با پسوند دات کام فیلتر شده!!! برای یک لحظه مات موندم. گفتم دیگه تو اینترنت نمیام. خدا رو شکر پسوند دات آی آر آزاد بود.
بگذریم.
مدت زیادی نمی گذره که بازی رو شروع کردم. برای اولین بار تو یه قسمت گیر افتادم. خواستم از صفحه ی بازی عکس بگیرم، ولی متاسفانه صفحه ی سیاه کپی میشد. مجبور شدم با دوربینم از صفحه ی مانیتور عکس بگیرم. خیلی با کیفیت نشده ولی قابل تشخیصه. سه تا عکس گرفتم. برای اینکه حجم فایل زیاد نشه سایز عکس ها رو کوچک کردم. حجم فایل 1.7 مگابات.
از دوستان عزیز تقاضا می کنم من رو راهنمایی کنند.
لینک دانلود عکس ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این در باید باز بشه.اگه باز نشه کرکتون خرابه.
از سیو بازی C:\Documents and Settings\xxxx\Local Settings\Application Data\storage کپی بگیرید بازی رو پاک و دوباره نصب کنید بعد با این کرک سالم بازی رو تا اخر برید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دره باز نمیشه . از کرک دیگه باید استفاده کنید و بعد از رد کردنش دوباره همین کرک رو بزارید که بعدا یه جای دیگه اون کرکه خرابه
من که بازی کردم جز گرافیکش چیز قشنگی نداشت . نه کمبویی نه speed kill . حرکات هم خیلی مصنوعی بود نسبت به نسخه های قبلی
این یکی رو تا همین قسمت رفتم و حالم به هم خورد . کلی هم باگ داشت . البته از کرکه . بعدش رفتم نسخه چهارش رو بازی کردم خداییش محشر بود نسبت به تمام نسخه ها . کاش ادامه اش هم بیاد . به این پرنس که گند زدن .
من شانسی این باگ رو رد کردم تو همون قسمت دکمه منو رو زدم و تعغیر حالت بازی به اسون رو زدم در باز شد
ولی باگ بعدی فقط با کرک رد مبشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)