تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 1049 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    من به دنبال جمع کردن یه سیستم استریو هستم...واقعیتش سیستم های پنج-یک، هفت-یک و... خیلی کاربردی برام نداره چون نه اهل بازی هستم و نه اینکه فیلم پنج-یک پیدا می شه که آدم ببینه بنابراین علاقه ای ندارم که پول بابت سیستمی بدم که نتونم ازش استفاده کنم...{موندم چرا اینقدر مردم به سیستم های پنج-یک علاقه دارند!} بگذریم...از همه دوستانی (بخصوص مستر رایان) خواهش می کنم اطلاعاتی که درباره سیستم های استریو دارند با دیگر اعضا به اشتراک بگذارند تا علاوه بر اینکه اطلاعاتمان را در این زمینه افزایش دهیم بتونیم موقع خرید بهترین گزینه را انتخاب کنیم. فقط اگر سیستمی را معرفی می کنید زیر 2 میلیون باشه تا خریدش جزء رویا نشه

هر کسی پلیر خوب، آمپ، اسپیکر و... در بازار رویت کرده ما را هم بی نصیب نذاره....منم خودم از یه 2 هفته دیگه که وقتم آزاد تر بشه هر چیزی که تو نت یا بازار ببینم اینجا میزارم
    ارادت

2. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من میخواهم یک دستگاهی بگیرم . امکاناتی که میخواهم داشته باشه ، انوع پسوند ها mkv و HD و AVI dat mpg عکس و اهنگ رو USb داشته باشه قیمت برام مهم هست .

شما چه دستگاهی رو پیشنهاد میدید و حدود قیمتش چقدر هست ؟

راستی ، رسیوری هست که این کارها رو بتونه انجام بده؟

با تشکر
    Last edited by hno; 01-07-2010 at 20:20.

4. این کاربر از hno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

باتشکرفراوان
    من حدود600هزار.
    من ازمدل7200 فیلیپس خوشم میادچون2تابلندکوداره.درایر ان هست.کسی اطلاع داره کی میاد
    فیلیپس یه مدل بلوری پلیر داره به اسم 7200.شما منظورتون این مدله؟آخه این مدل که اصلا اسپیکر نداره.اگر لینک بدید ممنون میشم.
    در مورد بلوری پلیر 7200 فیلیپس هم توی ریویو هایی که در موردش نوشته شده ازش زیاد تعریف نکردند و کلا دستگاه خیلی متوسطی دونستنش.همچنین یه نکته خیلی عجیبی که در مورد این بلوری پلیر وجود داره اینه که فرمت صدایدالبی DTS-HD , Truehd رو پشتیبانی نمی کنه که همین امر یکی از بزرگترین ضعف های این دستگاه هستش که باعث میشه اصلا ارزش خرید نداشته باشه.

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

سلام دوستان

من میخواهم یک دستگاهی بگیرم . امکاناتی که میخواهم داشته باشه ، انوع پسوند ها mkv و HD و AVI dat mpg عکس و اهنگ رو USb داشته باشه قیمت برام مهم هست .

شما چه دستگاهی رو پیشنهاد میدید و حدود قیمتش چقدر هست ؟

راستی ، رسیوری هست که این کارها رو بتونه انجام بده؟

با تشکر
    با توجه به انتظاراتی که شما دارید به نظرم دستگاه هایی مثل media players ها بهترین انتخاب هستند.

6. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز من اگه در مورد ضعیف بودن این بیس گفتم منظورم این نبود که این سیستم اصلا بیس نداره.بهرحال سعی می کنه در حد او اندازه خودش بیس تولید کنه ولی راضی کننده نیست.حداقل به نظر من راضی کننده نبود.من زمانی هم که میرم جایی تا از سیستمی تست بگیرم،تستی که می گیرم محدود به 2 دقیقه و ... نمیشه،بلکه کاملا به فروشنده میگم با لول ها بازی کنه و خودم سعی می کنم بهترین جارو از نظر موقعیت شنوایی پیدا کنم.
    بهرحال سلیقه ها در مورد صدا متفاوت هستش.همینکه شما از سیستمتون راضی هستید خیلی خوبه،مبارکتون باشه.
    ببخشید یعنی شما وقتی میری تویه یه مغازه فروشنده در مغازرو واسه شما میبنده اتاق آکوستیک درست میکنه شما میشینی قشنگ تست میکنی؟

این فیلم یه ساب ووفر ضعیف پاناسونیک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    من به دنبال جمع کردن یه سیستم استریو هستم...واقعیتش سیستم های پنج-یک، هفت-یک و... خیلی کاربردی برام نداره چون نه اهل بازی هستم و نه اینکه فیلم پنج-یک پیدا می شه که آدم ببینه بنابراین علاقه ای ندارم که پول بابت سیستمی بدم که نتونم ازش استفاده کنم...{موندم چرا اینقدر مردم به سیستم های پنج-یک علاقه دارند!} بگذریم...از همه دوستانی (بخصوص مستر رایان) خواهش می کنم اطلاعاتی که درباره سیستم های استریو دارند با دیگر اعضا به اشتراک بگذارند تا علاوه بر اینکه اطلاعاتمان را در این زمینه افزایش دهیم بتونیم موقع خرید بهترین گزینه را انتخاب کنیم. فقط اگر سیستمی را معرفی می کنید زیر 2 میلیون باشه تا خریدش جزء رویا نشه
    هر کسی پلیر خوب، آمپ، اسپیکر و... در بازار رویت کرده ما را هم بی نصیب نذاره....منم خودم از یه 2 هفته دیگه که وقتم آزاد تر بشه هر چیزی که تو نت یا بازار ببینم اینجا میزارم
    ارادت
    اگه شما می خواین آمپ و اسپیکر جدا خریداری کنید و محدودیت مالی هم زیاد ندارین میزان بودجتون رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد چون انتخاب ها تو این زمینه خیلی زیاده.
    ولی اگه شما با این ست های 5.1 یا 7.1 توی زمینه سیم کشی و جا و بعضاً دست و پا گیر بودن مشکل دارین میتونید از سینما خانگی هایی که بصورت 2.1 ست شدند استفاده کنید مثل JVC-THF3 یا JVC THF7

به اندازه کوچیک اسپیکرهاش نگاه نکنید صداش فوق العاده است. فقط به نظرم یه کم گرونه ولی صدا رو کاملاً فراگیر پخش میکنه.
    یه مورده جالب دیگه هم هست که تو ایران کم اومده ولی اگه بگردین پیدا میکنید اون هم Sound Bar است که من یه مدل با مارک سونی رو تست کردم مدلش یادم نیست ولی واقعاً صداش چند پله بالاتر از حد انتظارم بود.

9. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فیلیپس یه مدل بلوری پلیر داره به اسم 7200.شما منظورتون این مدله؟آخه این مدل که اصلا اسپیکر نداره.اگر لینک بدید ممنون میشم.
    در مورد بلوری پلیر 7200 فیلیپس هم توی ریویو هایی که در موردش نوشته شده ازش زیاد تعریف نکردند و کلا دستگاه خیلی متوسطی دونستنش.همچنین یه نکته خیلی عجیبی که در مورد این بلوری پلیر وجود داره اینه که فرمت صدایدالبی DTS-HD , Truehd رو پشتیبانی نمی کنه که همین امر یکی از بزرگترین ضعف های این دستگاه هستش که باعث میشه اصلا ارزش خرید نداشته باشه.

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

با توجه به انتظاراتی که شما دارید به نظرم دستگاه هایی مثل media players ها بهترین انتخاب هستند.
    ممنون از شما دوست عزیز . پیشنهاد چه نوع دستگاهی هست ؟ حدود قیمتش رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ البته سایتی چیزی نیست که مشخصات فنی و .. رو بتونم پیدا کنم ؟

با تشکر

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببخشید یعنی شما وقتی میری تویه یه مغازه فروشنده در مغازرو واسه شما میبنده اتاق آکوستیک درست میکنه شما میشینی قشنگ تست میکنی؟

این فیلم یه ساب ووفر ضعیف پاناسونیک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نخیر دوست عزیز.اینکار رو نمی کنه ولی میشه دستگاه رو تست گرفت.بهرحال من نه ذینفع شرکت پاناسونیک هستم و نه شرکت های دیگه.اگر هم اینجا هرکسی حرفی میزنه فقط قصدش کمک به دیگرانه.اینجا فقط دوستان نظراتشون رو میگن و بقیه موارد به خود خریدار بر می گرده که از چه نوع صدا و سبکی خوشش میاد.وگرنه کسی نمیخواد کس دیگرو مجبور کنه که حتما این مدلی که من میگم باید بخری.ماشالله همه عاقل هستند و بالغ.
    من عرض کردم به نظر من صداش ضعیف بود،این یه نظر شخصیه و جبهه گرفتن نداره.خب شما هم اومدی گفتی صداش قوی هستش،اینم نظر شخصیه شماست،ولی دلیل نداره کسی بخواد در مقابل شما جبهه بگیره.
    بهرحال نظر شما واسه من محترمه و اگر شما از بیس این سیستم راضی هستید خیلی خوبه.

12. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پژمان جان یه جورایی برام قابل دریک نیست که از این بلندگو به این کوچکی صدای جالبی بیرون بیاد! ولی بازم ممنون اگه می تونی قیمتش رو هم بگو.... راستی تو صدای استریو واقعی وجود یه ساب جدا (سه یک) باعث نقص در استریو می شه ترجیحا جفت باند استریو باید خودشون بتونن صدای بم یا فرکانس پایین تولید کنند تا خروجی صدا از هر کانال همونی باشه که موزیسین می خواسته باشه.

14. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام به همگی!
    من میخواستم یه سینما خانگی بگیرم ! رنج قیمت هم تا 400-450 خوبه ! رفتم چند جا سر زدم اول از همه می پرسن LCD تون چیه و میگن بهتر برند سینما خانگی و LCD یکی باشه ! این واقعا درسته ؟
    مدل ها هم LG 805TQ و LG 904TA بوده 805 واتش 850 بود و بلوتوث داشت ولی 904 واتش 1000 بود و Ipode Duckt اگه اشتباه نکنم داشت ! واسه همین گفتم 805 بهتره ! و اینکه ایا این سینما خانگی ها زیرنویس های Unicode srt و Sub رو پشتینانی میکنن ؟
    اگه مشکلی با خرید یه برند دیگه پیش نمیاد چه برند و مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
    البته من بندرعباس هستم و تنوع مدل اینجا زیاد نیست !
    ممنون

16. این کاربر از Cain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من به دستگاهی نیاز دارم که اولا خروجی و ورودی hd داشته باشه و دوما پسوند های پخش زیدی رو پشتیبانی کنه مثلا من دیدم خیلی از دستگاه ها از پسوند های mkv پشتیبانی نمیکنند.یه مورد دیگه هم اگه داشته باشه خیلی بهتره اونم اینه که بتونه srv رو رو فیلم بندازه.ایا چنین امکانی وجود داره.
    عزیزان شما با چنین امکاناتی چی سراغ دارید؟
    باتشکر

18. این کاربر از hno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •