میشه با notepad ++ هم برنامه نویسی کرد (برای آنریل)؟
میشه با notepad ++ هم برنامه نویسی کرد (برای آنریل)؟
آقا مهران پس من این پستو برا کی زدم؟
فقط Class Tree نداره، برخلاف VS و Context هم برای بیلد و اجرای بازی باید خودت فایل Batch بسازی. آموزشش تو همون Forecourse که بهت گفتم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حواستو بیشتر جمع کن.تا بعد.
سلام !
یه چیزی بگم برای اونایی که نمیتونن ویدیوهای آموزشی رو دانلود کنن! من تا اونجایی که میشد ویدیوهای آموزشی udk رو دانلود کردم (البته غیر از youtube بقیه رو همه رو گرفتم ! ) از بچه ها اگه کسی خواست بگه با قیمت خوب براش میفرستم ! dvd 2500 !
الان اینا رو دارم : eat3d کل آمزشهاشو
از Geodav همه رو :بیشتر آموزش های scale form و unreal scriptکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدیوها و سورس های توی سایت 3dbuzz و epic
اگه چیز دیگه ای هم هست بگید دانلود میکنم !![]()
جواب نداد :(
چی جواب نداد؟شما مطمئنی درست اومدی؟
سلام. ببخشید موسس این تاپیک مثل اینکه خودش این ویدئو ها رو نگاه نکرده چون اون آموزش اولیش یکی از بازی رایانه بود بعد باید جاهای مختلف رو دستکاری میکردی که روشنایی بده . ولی اگه ویدئو رو نگاه کرده باشید هیچ مشکلی واسه آدم پیش نمیاد و راحت با زبان سلیس آموزش رو میده . همه آموزش ها رو هم داره پس بنظرم فقط اون آموزشارو دانلود کنید و استفاده کنید
سلام به همه
من برگشتم!
اول از همه ابگم که اگر UDK شما اجرا نمیشه و همه راههایی که دوستان گفتند رو انجام دادین و نتیجه
نگرفتین شاید Frame Work شما ایراد داره.پس شدیدا توصیه می کنم بزارید خود UDk دانلودش کنه
بگذریم
برای آقا ایمان:
اگه یادت باشه مشکل کولیژن داشتم(من می خواستم با 1 بار Import کل مپ رو وارد کنم که فهمیدم اشتباه هست)
اون ساختمون هم که عکسش رو دادم قرار بود کاراکتر بره توش فقط بحث گوشه ها نبود
-----
سوال:وقتی یک شی رو از مکس وارد UDK می کنم در زمان Import ارور میده
ِDid you Fodrget to include Geometry And Material in Export?
ترجمش میشه آیا فراموش کردین که Geometry و متریال رو در خروجی لحاظ کنید؟
در وارد کردن اشیا ساده مثل 1 جعبه این پیغام فقط 1 بار میاد ولی خدا نکنه
که 1 مدل پیچیده داشته باشین...N بار باید ok رو بزنید!
راه حل چیه؟
2:اگر حالا اشتباهی این کار رو کردین راه حل cancel کردنش چیه؟
(البته بجز بستن برنامه)![]()
سلام، خوبه که برگشتی. این دفعه دیگه سفت بچسب بهشا.
برای مسئله اولت که فبلا گفتم، برا اینکه هیچ مشکلی تو ساختمونا نداشته باشی باید اونا رو با BSP تو خود UDK بسازی، اگه هم خواستی جزئیات ساختمون بالا باشه، بعد از BSP باید سطوح رو با مش بپوشونی. کاری که تو اکثر بازی های روز میشه.
البته هنوز هم می تونی از اون ساختمونت استفاده کنی ولی دردسر داره. راه اصولیش اینه که یه کالیژن براش درست کنی به صورتی که فقط دیوارها توش باشه، این جوری مشکلی پیش نمیاد.
اگه نخواستی هم یه راه ساده ولی آسپیرینی داری. شاختمونتو که تو مپ قرار دادی، یه براش بردار و اونو به شکل ساختمونت در بیار، البته جاهایی که پلیر قراره نره، مثلا نباید در رو تو این براش قرار بدی، بعد که سایز و شکلش درست شد، برو از منوی Brush -> Volume گزینه ی Blocking Volume رو بذار.
بازم میگم این آخری یه راه آسپیرینیه ولی تو این کیس خاص کارتو راه می ندازه.
برا اون ارور هم من بیش از 50-40 تا مدل به صورت های مختلف آوردم تو UDK ولی تا حالا بش بر نخوردم، البته 3-2 تا ارور پیش اومده ولی این یکی نه، اونا هم اشکال از مدل بوده، برا همینم میگم شما یه جای کار رو اشتباه انجام می دی، یا تو مکس یا تو اکسپورت.
در هر صورت این مقاله رو بخون:
وقتی خوندی یه مدل تستی با این روش درست کن زیر 100 پلیگن و جوری که می گه اکسپورت کن، دیگه موقع ایمپورت نباید مشکلی داشته باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا.![]()
خب خداردو شکر مشکلم حل شد
یک نکته هم می گم که شاید به درد دیگران بخوره (از لینکای بالا)
زمانی که دارین از یک مدل خروجی می گیرید توجه کنید که:
اسم متریال ها یکسان نباشه که به مشکل بر می خورین
و هر متریال باید اسمی متفاوت از بقیه داشته باشه
سلام اقایون
اموزش دوم انریل اسکریپت هم اماده شد .
توی رپیدشر اپلود کردم که راحتره من نمی دونم شما چه مشکلی با این رپیدشر دارین که می گین جای دیگه بزار .
در ضمن اگه از اینم مثل قبلی استقبال نشه دیگه ادامه نمی دم.
بازم از دوستان می خوام درباره مقالم نظرتاتشون رو بگن
همونطور که گفتم اگه استقبال بشه اموزش های دیگه ای هم تو راههکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)